×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.05.2018 11:19:25

TLC-NUNTA REGALĂ-PREMIERĂ / TLC va difuza o emisiune despre nunta prințului Harry cu Meghan Markle



București (MEDIA EXPRES) / 17 mai 2018 / Pentru prima dată în istoria televiziunii, experții TLC se reunesc pentru o ediție specială despre nunta prințului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle, „Harry și Meghan au spus da”, joi, 24 mai, de la ora 21:00, nunta în direct fiind comentată la 19 mai pe pagina de Facebook TLC România de Ada Teslaru, fost redactor-șef Viva și Story.

„Harry și Meghan au spus da” se va difuza în premieră în România joi, 24 mai, de la ora 21:00. Cei șapte experți vor analiza cele mai interesante momente ale evenimentului și vor răspunde la cele mai așteptate întrebări și curiozități care stau pe buzele tuturor telespectatorilor TLC.

Cum va analiza David Emanuel apariția sclipitoare a lui Markle? Care vor fi cel mai bine și cel mai slab îmbrăcați oaspeți din perspectiva lui Monte și Lori? Pe cine vor remarca Jo și Alison și ce subiecte îi vor face pe Olivia Buckland și pe Alex Bowen să chicotească?

În anticiparea producției speciale „Harrry și Meghan au spus da” (24 mai), pe 19 și 20 mai fanii se pot delecta cu un weekend întreg al celor mai îndrăgite emisiuni despre nunți de la TLC: „Rochii de mireasă în stil mare” (19 mai, ora 13:00), Rochia perfectă” (19 mai - 15:00 și 20 mai – 19:00), „Regele cofetarilor” (19 mai - 12:00, 20 mai – 16:00) și un nou sezon al ediției britanice a emisiunii „Rochia perfectă” (20 mai, ora 20.00).

Tot pe 19 mai, TLC își invită fanii pe pagina de Facebook TLC România, unde invitatul special Ada Teslaru va comenta în direct nunta regală. Ada Teslaru este comunicator cu o experiență de 20 de ani în presă, publicitate și PR, fost redactor-șef al revistelor Viva și Story, specializată în relații cu celebritățile, monden și lifestyle.

David Emanuel, designer și gazda ediției britanice a emisiunii „Rochia perfectă”, este creatorul celebrei rochii de mireasă purtate de prințesa Diana în 1981. În magazinul Confetti & Lace din Essex, Anglia, David Emanuel le ajută pe clientele lui să-și găsească rochiile de nuntă mult visate. „Rochia perfectă” urmărește viitoarele mirese într-un veritabil carusel emoțional în care fiecare, de la soacră și până la cea mai bună prietenă, are o părere proprie despre cea mai bună alegere.

Jo Cooke și Alison Law, gazdele emisiunii „Rochii de mireasă în stil mare”, sunt maestrele măsurilor perfecte pentru orice viitoare mireasă cu forme rubensiene. În fiecare episod, acestea consiliază cliente cu constituții extrem de diferite în găsirea rochiei potrivite. În paralel, Jo și Alison lucrează cu designeri de top pentru a alege haine noi pentru magazinul lor, care trebuie să se încadreze într-un anumit buget și să îndeplinească cerințele stilistice ale clientelor.

Olivia Buckland și Alex Bowen, gazdele emisiunii „Second Chance Dresses”, reușesc să găsească în fiecare episod rochii de mireasă vintage pentru clientele care își doresc rochii pline de personalitate.

Monte Durham și Lori Allen sunt gazdele celebrei emisiuni „Rochia perfectă”, ediția din Atlanta, SUA, unde, la fel ca David Emanuel în Marea Britanie, le ajută pe viitoarele mirese să găsească rochia visurilor lor.

Joi, 24 mai, cei șapte experți se vor reuni de la ora 21:00 pentru emisiunea-eveniment „Harry și Meghan au spus da”, în care vor analiza în detaliu nunta regală.

TLC aparține Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK, www.corporate.discovery.com), lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, alături de Discovery Channel, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL