×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 06.06.2018 16:43:48

UPC-TELESTE-CATVisor / UPC Austria exploatează cu succes CATVisor Argus NMS de la Teleste



București (MEDIA EXPRES) / 6 iun 2018 / Teleste a anunțat că software-ul de gestionare a rețelei CATVisor Argus (NMS) a fost implementat de UPC, unul dintre furnizorii importanțo de telecomunicații și media din Austria, pentru a monitoriza peste 3.800 de elemente active din rețeaua proprie. CATVisor Argus NMS este generația a 5-a de CATVisor NMS de la Teleste, un sistem de management al rețelei multiuser bazat pe o arhitectură client-server, utilizat pentru monitorizarea, controlul și configurarea elementelor de rețea în conexiunile prin cablu.

Software-ul CATVisor Argus este compatibil cu toate headendurile și produsele HFC de la Teleste, precum și produsele terților compatibile cu HMS și SNMP. Dat fiind că noile rețele pot produce volume mari de date, CATVisor Argus permite monitorizarea și gestionarea acestor date. Software-ul permite utilizatorului să urmărească întreaga rețea HFC și să preîntâmpine problemele, chiar înainte ca acestea să apară. Desigur, software-ul este perfect compatibil cu produsele inteligente pentru HFC ale Teleste și oferă facilități avansate precum întreținerea preventivă și diagnosticarea.

Comparativ cu versiunile anterioare ale CATVisor NMS, Argus are o aplicație de server complet redesenată. Acest lucru permite instalarea rapidă și fiabilă, o bază de date versatilă și eficientă și API-uri avansate pentru integrarea ușoară cu alte sisteme de management.

În particular, caracteristicile suplimentare - cum ar fi de exemplu, managementul produselor Teleste HFC clasice, managementul produselor terțe prin HMS / SNMP, ușurința de integrare cu alte sisteme de management prin REST HTTP API, împreună cu alte inovații tehnice - au stat la baza alegerii UPC Austria de a se baza pe tehnologia Teleste CATVisor Argus. De la prima instalare a sistemului NMS în 2013, obiectivul a fost integrarea tuturor elementelor de rețea ale rețelei UPC Austria în NMS, indiferent de producătorul componentelor. Teleste a reușit să atingă acest obiectiv succesiv prin extinderea constantă a NMS. CATVisor Argus este în prezent folosit cu succes la UPC Austria și gestionează și monitorizează peste 3.800 de elemente active ale rețelei. Acestea sunt produse Teleste, cum ar fi noduri de fibre, precum și produse de la alți patru producători.

Franz Baumgarten, Senior Director Network Engineering UPC Austria, a declarat: "Suntem încântați să avem un sistem NMS de la Teleste, care ne permite să urmărim întreaga rețea, indiferent de producător, ceea ce ne ajută foarte mult în detectarea timpurie a posibilelor surse de eroare în rețea".

Wilfried Lehmbruck, vicepreședinte Vânzări Europa VBS NP Teleste, a spus: "Buna colaborare cu UPC Austria ne-a ajutat foarte mult cu CATVisor Argus, care acum are probabil cel mai avansat sistem multi-vendor NMS".

Pentru mai multe informații despre CATVisor Argus, vizitați www.teleste.com/argus.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL