Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Publicitate 18.06.2018 19:46:31
VIASAT-PREMII-MARKETING MEDIA / VIASAT WORLD a câștigat trei noi premii pentru marketing media
București (MEDIA EXPRES) / 18 iun 2018 / Viasat World a câștigat la 14 iunie două medalii de aur și una de bronz pentru rezultatele deosebite în marketingul de entertainment , la gala Promax BDA Global Excellence Awards, New York, pentru campaniile creative pentru seriile “Royal Murder Mysteries” - aur pentru campanie comercială sau pentru consumatori, aur pentru reclama tipărită „Program”, și bronzul pentru „Scrap Kings” la aceeași categorie.

Simon Mitchell, Director Marketing, PR & Creative la Viasat World, a declarat: “Ne mândrim cu producțiile premiate, care dau viață televiziunilor și programelor noastre într-un mod unic și inspirat".

Campania pentru seria documentară „Royal Murder Mysteries”, intitulată ‘Breaking the Silence’ (Ruperea tăcerii, trad. Media Expres) a primit două premii de aur Promax BDA, atât în “Consumer or Trade Campaign: Program” cât și la „Consumer or Trade Print Ad: Program”.

‘Breaking the Silence’ este conceptul seriei de portrete care au fost publicate pentru promovarea emisiunii ce pătrunde în lumea întunecată și misterioasă din spatele unora dintre cele mai controversate decese din istorie. Campania înfățișează victime regale ale crimelor ținute să păstreze tăcerea în spatele unor sigilii imperiale de ceară roșie. Pe măsură ce martorii vorbesc, sigiliile se crapă, rupând tăcerea și dezvăluind secretele tăinuite multă vreme. Motivația premiilor a ținut cont de conceptul puternic, machiajul extraordinar și creativ, fotografiile dramatice și layout-ul simplu și îndrăzneț conceput pentru o campanie șocantă și eficientă.

Printul dezvoltat pentru seria despre realitate - demolări și recuperări - de pe Viasat Explore ,Scrap Kings” a primit bronzul la categoria „Consumer or Trade Print Ad: Program”. În peisajul tot mai populat cu serii care prezintă „bărbați muncind” ('Men at Work'), atât pe Viasat Explore cât și la televiziunile competitoare, echipa de creație a gândit o campanie care să iasă în evidență și să transmită mesajul, având ca pivot recunoașterea de către privitori a celebrului „Iron Throne” / “Tronul de Fier” și mixarea acestei imagini cu o deplasare comică spre ,Scrap Kings” (“Regii deșeurilor”, trad. Media Expres). Luând ca reper creația epică și atmosfera din „Game of Thrones”, extraordinarul design al creației de promovare aduce la viață o scenă de la Curte, creată aproape în întregime din resturi, având un carismatic rege al deșeurilor în centru.

Pentru “Royal Murder Mysteries” echipa creativă a fost formată din Sergey Saprygin, Producer Viasat World; Tristan Wickham, Designer Viasat World; Paul Evans, Lead Creative Viasat World; Simon Mitchell, Director of Marketing, PR & Creative Viasat World; Anastasija Saprygina, Producer; Alick Coterill, Photographer/ DOP.

Pentru „Scrap Kings” echipa creativă a fost formată din: Sergey Saprygin, Producer Viasat World; Tristan Wickham, Designer Viasat World; Paul Evans, Lead Creative Viasat World; Simon Mitchell, Director of Marketing, PR & Creative Viasat World; David Wright DOP; Alistair Saunders Art Design.

Viasat World este o companie de media internațională care opereazp 27 de televiziuni Pay-TV și servicii on-demand services având peste 164 de milioane de abonați în peste 50 de țări, inclusiv România. Compania deține și operează printre altele Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature și Viasat Life, televiziunea de seriale Epic Drama, televiziunea de filme TV1000,
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.