×

Cinema -- Data și ora publicării: 16.08.2018 11:44:08

GRADINA DE VARĂ-LITORAL-REDESCHIDERE / Grădina de vară “Farul” din Mangalia se redeschide după 10 ani de inactivitate



București (MEDIA EXPRES) / 16 aug 2018 / Grădina de vară ”Farul” din Mangalia se va redeschide public după 10 ani de la ultimul eveniment, vineri, 17 august, de la ora 20:00, cu o proiecție specială, cu intrarea gratuită, a documentarului ”Chipuri, locuri”, unul din titlurile nominalizate la Oscar anul acesta.

Deschiderea este organizată de Asociația One World Romania, cu susținerea Primăriei Municipiului Mangalia și în parteneriat cu Asociația Film ETC, care îi invită la proiecție atât pe localnicii din Mangalia, cât și pe iubitorii de film documentar aflați pe litoral. Potrivit organizatorilor, miza evenimentului este de a repune în circuit grădina de vară, un spațiu aflat în inima orașului și care, deși nu a fost folosit în ultimii ani, s-a conservat foarte bine, având un real potențial de a găzdui evenimente similare.

„Chipuri, locuri” este un film despre oameni și istoriile lor, despre cum pereții spun povești și imaginile prind viață. Și nu în ultimul rând, despre colaborarea dintre o regizoare de 90 de ani, reprezentantă a Noului Val francez, și un fotograf de trei ori mai tânăr care lipește fotografii la scară monumentală pe clădiri, construcții industriale, trenuri și containerele de marfă stivuite într-un port.

Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în parteneriat cu Romanian American Foundation, cu sprijinul CEZ Group, parteneri media fiind radio TANANANA, Radio România Cultural, hotspot-ul cultural Scena9, revistele online SUB25 și Dissolved Magazine.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL