×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.08.2018 15:33:12

TVR-ACHIZIȚII-ANUNȚ / TVR cumpără prin licitație echipamente pentru trecerea la HD și creșterea capacității de comunicații pe fibră optică de peste un milion de euro



București (MEDIA EXPRES) / 18 aug 2018 / Societatea Română de Televiziune (SRTv) a publicat la 16 august un anunț pentru achiziția de echipamente pentru modernizarea rețelei de fibră optică pentru știri, a emisiei și CDC-ului pentru trecerea la HD și pentru modernizarea rețelei existente de fibră optică instalată de către STS.

Anunțul are ca limită de depunerea ofertelor data de 17 septembrie 2018, ora 15.00 iar prețul estimat al achiziției se ridică la suma de 5,9 milioane de lei (aproximativ 1,26 milioane de euro la cursul din 17 august 2018).

Procedura de achiziție se desfășoară online cu licitație electronică și este formată din două loturi, 1 matrice video HD-SDI, în valoare estimată de 2,7 milioane de lei și, respectiv, 2 interfețe fibră optică, (desemnat în mod greșit în anunț DWGM, corect este DWDM acronim de la eng. Dense Wavelength Division Multiplexing) în valoare estimată de 3,1 milioane de lei.

Sistemul format din matrice video și multi-view urmează să fie instalat în noul Centru de Distribuție și Control din cadrul Telecentrului Dorobanți, potrivit caietului de sarcini. Echipamentele trebuie integrate în sistemul de emisie/comutare folosit în prezent de TVR pentru emisia TVR1, TVR2, TVR3, TVR International, TVR Moldova, TVR HD și un canal de back-up.

Sistemul din lotul 2 include potrivit Caietului de sarcini achiziția a 32 de rame de alimentare și a 34 de convertoare opto-electrice, 64 de convertoare DWDM electric-optice și a 34 de module duale optic-electric/electric-optic de diferite tipuri, care trebuie integrate în infrastructura existentă care este controlată de către STS printr-o interfață Vista-Link. Convertoarele DWDM vor primi semnal de la Modulele de conversie instalate în locațiile de producție ale SRTv (centru de presă, studio mobil etc.).

Evaluarea financiară se va face până la 31 octombrie 2018, ofertele având ca dată limită de valabilitate 17 decembrie 2018.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL