Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 _Comunicaţii 20.09.2018 12:18:09
AKTA-DISTRIBUȚIE ONLINE / AKTA distribuie o parte din televiziunile din grilă și online pentru abonații săi
București (MEDIA EXPRES) / 20 sep 2018 / AKTA a lansat o aplicație prin care pot fi urmărite pe mobil sau online mai multe televiziuni din grila de programe a rețelei, inclusiv CINEMARATON și comedyEst.

Platforma este accesibilă online pe site-ul www.akta.ro, prin intermediul secțiunii “Contul meu”, cât și pe dispozitive mobile, tabletă sau smartphone, cu sistem Android. La data anunțului serviciul nu era încă disponibil pe platformele cu sistem iOS.

Accesarea platformei online atât pe site-ul AKTA cât și pe dispozitivele mobile se face folosind datele de conectare pentru AKTA - “Contul meu”.

Pe lângă vizionarea propriu-zisă a posturilor TV, aplicația permite și accesarea ghidului de programe al acestora, precum și vizionarea în reluare a emisiunilor preferate din ziua în curs și din ziua precedentă.

La data lansării erau disponibile șapte televiziuni (neprecizate în comunicarea publică a companiei) prin intermediul platformei, urmând ca, în scurt timp, numărul acestora să crească.

“Strategia noastră de dezvoltare are în prim plan serviciile pe care clienții AKTA le consideră importante pentru ei și le apreciază. După ce, în urmă cu un an, lansam AKTA Mobil, anul acesta am decis să lansăm platformaAKTA TV online, pornind de la o analiză atentă a stilului de viață mobil spre care se orientează clienții noștri”, a declarat Dinu Malacopol, directorul general al Digital Cable Systems.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.