×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.10.2018 11:13:13

DISCOVERY-COSMOS-EMISIUNI / „Săptămâna Spațiului Cosmic” la Discovery Channel



București (MEDIA EXPRES) / 5 oct 2018 / Pentru a sărbători reușitele omului în descoperirea spațiului cosmic, Discovery Channel va difuza, între 8 și 14 octombrie, o săptămână întreagă de emisiuni sub titlul generic „Săptămâna Spațiului Cosmic”, ca parte din campania Discovery Channel „Nu înceta să fii curios”, care se va desfășura și în mediul digital și în spațiile publice în perioada următoare.

Din aceeași campanie va face parte și noul sezon al emisiunii „Goana după aur”, care va avea premiera în România marţi, 16 octombrie, de la ora 21:00.

Printre principalele emisiuni din „Săptămână Spațiului Cosmic” se numără: „NASA: 60 de ani de călătorii spațiale”, care prezintă dintr-o perspectivă nouă instituţia istorică datorită căreia au fost posibile cele mai curajoase proiecte ale omenirii; „NASA: Cazuri neelucidate”, despre cele mai misterioase cazuri gestionate de agenția spațială; „Partea întunecată a Soarelui”, despre trecutul şi viitorul Soarelui, precum şi despre efectele sale asupra Pământului; și „Secretele misiunilor spațiale”, în care eroii principali sunt astronauți care au scăpat cu bine din situații-limită în timpul misiunilor.

„NASA - 60 de ani de călătorii spațiale”, în regia lui Rory Kennedy - câștigătoare a unui premiu Emmy și nominalizată la Oscar, are premiera în România duminică, 14 octombrie, de la ora 22:00. Documentarul prezintă cele mai importante programe și realizări ale agenției spațiale americane în cei 60 de ani de activitate.

De la aselenizare (aterizarea omului pe Lună), la amartizare (aterizarea pe Marte) și până la călătoriile spre marginea sistemului nostru solar, „NASA: 60 de ani de călătorii spațiale” dezvăluie remarcabilele misiuni derulate de agenție de la înființarea sa și până în prezent. Pe lângă acestea, documentarul Discovery Channel prezintă și rolul vital, dar mai puțin cunoscut, pe care agenția îl joacă în protejarea planetei noastre, prin proiectele sale de monitorizare a apelor, aerului, a formațiunilor de gheață și a nisipurilor. De la topirea calotelor de gheață ale Antarcticii, la albirea și uscarea barierelor de corali, datele colectate din spațiu de NASA sunt esențiale pentru înțelegerea omenirii și a unei planete frumoase, dar extrem de complicate.

Prezentăm în continuare programul premierelor:

„Secretele misiunilor spațiale” - 8 - 12 octombrie 2018, de la ora 18:00 / 13 octombrie – ora 16:00;
„NASA: Cazuri neelucidate” - 8-12 octombrie 2018, de la ora 00:00;
„Curiosity: Furtuna solară” - sâmbătă, 13 octombrie 2018, de la ora 00:00;
„Partea întunecată a Soarelui” - sâmbătă, 13 octombrie 2018, de la ora 01:00;
„Tranzacţii cu obiecte din spaţiu” - duminică, 14 octombrie 2018, de ora 11:00;
„NASA: 60 de ani de călătorii spațiale” - duminică, 14 octombrie 2018, de la ora 22:00;
„Curiosity: Există viaţă pe Marte?” - duminică, 14 octombrie 2018, de la ora 23:30;
„Ultimul zbor al navetei spaţiale Atlantis” - duminică, 14 octombrie 2018, de la ora 00:30.

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL