×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.10.2018 13:13:00

MINIMAX-OCTOMBRIE-PREMIERE / Minimax difuzează „Barbie DreamHouse Adventures”



București (MEDIA EXPRES) / 12 oct 2018 / Minimax difuzează în octombrie un serial nou, „Barbie DreamHouse Adventures”, producție 2018, un maraton animat, „Vânătorii de troli”, de Halloween, și un nou sezon, al doilea, „Voltron – Apărătorul legendar”, în a doua parte a lunii.

Prezentăm în continuare premierele în ordinea datei de debut: „Voltron – Apărătorul legendar”, sezonul 2, din 16 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22:35. Serialul DreamWorks continuă, în noul set de 26 de episoade, aventurile celor 5 adolescenți din poveste, care ajung în mijlocul unui război și care trebuie să protejeze Universul împotriva răului, muncind în echipă.

„Barbie DreamHouse Adventures”, din 20 octombrie, sâmbătă și duminică, de la 09:30. Surorile Barbie, Skipper, Stacie și Chelsea își filmează casa și aventurile, special pentru tine – intră în lumea lor, numai pe Minimax, în noul serial din seria „Barbie”! Povestea este filmată în noua casă de vis a celei mai celebre păpuși din lume, care începe un vlog, pentru a ne prezenta locul unde locuiește și prietenii din cartier – printre care și Ken.

Maraton „Vânătorii de troli”, 31 octombrie, de la ora 20:15. De Halloween, nu rata primele 7 episoade ale sezonului 1, unul după altul, și vezi cum descoperă Jim Lake că sub orașul lui există o civilizație secretă a trolilor. Menit să joace un rol vital în lupta veche dintre bine și rău, Jim e hotărât să salveze lumea – dar asta imediat după ora de sport...

Minimax este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Minimax se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani și promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni pentru copii, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL