Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 _Comunicaţii 24.10.2018 13:09:01
TELESTE-INOVAȚIE-PREMIU / O inovație Teleste de economisire a energiei a câștigat Adaptive Power Challenge în SUA
București (MEDIA EXPRES) / 24 oct 2018 / Teleste a anunțat la 24 octombrie că inovația de economisire a energiei denumită Make Sense este unul dintre câștigătorii competiției Adaptive Power Challenge, un concurs care aduce soluții ecologice pentru provocările energetice ale industriei de cablu.

Câștigătorii acestei competiții au fost anunțați la 23 octombrie în cadrul SCTE ∙ ISBE Cable-Tec Expo 2018® din Atlanta, GA, SUA, printre organizatorii evenimentului numărându-se SCTE ∙ ISBE, Liberty Global și Comcast.

Adaptive Power Challenge este o competiție lansată în 2018 pentru reducerea consumului de energie și crearea unui impact pozitiv asupra mediului prin îmbunătățirea eficienței energetice în industria de comunicații prin cablu.

Pe lângă beneficiile pentru mediu, reducerea consumului de energie poate oferi operatorilor oportunități semnificative de scădere a costurilor.

"Participarea la Challenge Adaptive Power Challenge a fost interesantă. Inovăm în domeniul consumului de energie în rețelele de cablu de ceva timp și pe măsură ce acestea continuă să evolueze pentru a răspunde cererii de capacitate crescândă, suntem martorii unor eforturi și colaborări care să conducă la un viitor mai ecologic pentru noi toți", a declarat Hanno Narjus, șeful Global Products Network din cadrul Teleste.

Soluția premiată oferită de Teleste le oferă operatorilor un mod simplu de economisire a energiei și a banilor care se bazează pe ideea ajustării automate a puterii consumate în nodurile și amplificatoarele de bandă largă în funcție de capacitatea reală de rețea utilizată. În mod obișnuit, dispozitivele sunt proiectate să funcționeze la încărcarea completă de 1,2 GHz; în realitate, sarcina maximă rar există în rețele. Atunci când încărcarea maximă nu există, dispozitivele pot funcționa pe un curent mai redus, fără efecte secundare asupra calității serviciului utilizatorului final. În soluția Teleste, acest fapt este utilizat prin ajustări automate, ceea ce permite modificarea nivelului curentului de polarizare fără configurare manuală.

Soluția Teleste ajută operatorii să gestioneze creșterea puterii și a performanței în cadrul rețelelor într-un mod benefic pentru mediul înconjurător și pentru afaceri. Permițând reducerea cu până la 20% a consumului total de energie din rețea, impactul asupra mediului este semnificativ.

SCTE ∙ ISBE Cable-Tec Expo 2018® are loc în perioada 22-25 octombrie în Atlanta, GA, SUA, unde Teleste participă la standul Intercept, #2741. The International Society of Broadband Experts™ (ISBE) este o organizație globală care sprijină trainingul și certificarea în ingineria comunicațiilor prin cablu.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.