×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.10.2018 13:09:01

TELESTE-INOVAȚIE-PREMIU / O inovație Teleste de economisire a energiei a câștigat Adaptive Power Challenge în SUA



București (MEDIA EXPRES) / 24 oct 2018 / Teleste a anunțat la 24 octombrie că inovația de economisire a energiei denumită Make Sense este unul dintre câștigătorii competiției Adaptive Power Challenge, un concurs care aduce soluții ecologice pentru provocările energetice ale industriei de cablu.

Câștigătorii acestei competiții au fost anunțați la 23 octombrie în cadrul SCTE ∙ ISBE Cable-Tec Expo 2018® din Atlanta, GA, SUA, printre organizatorii evenimentului numărându-se SCTE ∙ ISBE, Liberty Global și Comcast.

Adaptive Power Challenge este o competiție lansată în 2018 pentru reducerea consumului de energie și crearea unui impact pozitiv asupra mediului prin îmbunătățirea eficienței energetice în industria de comunicații prin cablu.

Pe lângă beneficiile pentru mediu, reducerea consumului de energie poate oferi operatorilor oportunități semnificative de scădere a costurilor.

"Participarea la Challenge Adaptive Power Challenge a fost interesantă. Inovăm în domeniul consumului de energie în rețelele de cablu de ceva timp și pe măsură ce acestea continuă să evolueze pentru a răspunde cererii de capacitate crescândă, suntem martorii unor eforturi și colaborări care să conducă la un viitor mai ecologic pentru noi toți", a declarat Hanno Narjus, șeful Global Products Network din cadrul Teleste.

Soluția premiată oferită de Teleste le oferă operatorilor un mod simplu de economisire a energiei și a banilor care se bazează pe ideea ajustării automate a puterii consumate în nodurile și amplificatoarele de bandă largă în funcție de capacitatea reală de rețea utilizată. În mod obișnuit, dispozitivele sunt proiectate să funcționeze la încărcarea completă de 1,2 GHz; în realitate, sarcina maximă rar există în rețele. Atunci când încărcarea maximă nu există, dispozitivele pot funcționa pe un curent mai redus, fără efecte secundare asupra calității serviciului utilizatorului final. În soluția Teleste, acest fapt este utilizat prin ajustări automate, ceea ce permite modificarea nivelului curentului de polarizare fără configurare manuală.

Soluția Teleste ajută operatorii să gestioneze creșterea puterii și a performanței în cadrul rețelelor într-un mod benefic pentru mediul înconjurător și pentru afaceri. Permițând reducerea cu până la 20% a consumului total de energie din rețea, impactul asupra mediului este semnificativ.

SCTE ∙ ISBE Cable-Tec Expo 2018® are loc în perioada 22-25 octombrie în Atlanta, GA, SUA, unde Teleste participă la standul Intercept, #2741. The International Society of Broadband Experts™ (ISBE) este o organizație globală care sprijină trainingul și certificarea în ingineria comunicațiilor prin cablu.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL