×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.10.2018 13:27:05

TELEKOM-CONNECTIONS-EVENIMENT / Telekom organizează un eveniment care își propune să dezbată comunicarea în noua eră digitală



București (MEDIA EXPRES) / 24 oct 2018 / Telekom România organizează prima ediție a unui eveniment dedcat erei digitale intitulat Connections, powered by Telekom, luni, 12 noiembrie 2018 la Palatul Universul din București, cu participarea gratuită, în limita locurilor disponibile, înscrierile fiind deschise pe site-ul www.connectionsevent.ro.

„Connections reprezintă pentru Telekom mai mult decât un eveniment. Este o experiență prin care dorim să creăm punți de comunicare rezistente și de calitate alături de tânăra generație de nativi digitali. Alături de unii dintre cei mai apreciaţi profesioniști din domeniul digital vom aborda într-un cadru relaxat subiecte care definesc această eră. Îi invităm pe participanți să joace un rol activ, pentru că vom încerca împreună să dezbatem bunele pratici în comunicarea digitală. Spun acest lucru în contextul în care influencerii au devenit modele ale noii generații, iar comunicarea tradițională nu mai reprezintă principalul mijloc de transmitere a informației. Este foarte important să percepem corect rolul pe care aceștia îl au și să ne adaptăm instrumentele de comunicare. Ne dorim ca prin acest demers să scriem o pagină importantă din istoria fenomenului social-media”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communication Director, Telekom Romania.

În cadrul primei ediții Connections vor fi abordate teme precum: Instrumente digitale care te ajută să te poziționezi și să te promovezi în Social Media; Cum să implementezi cu succes un brief de campanie, care sunt obiectivele pe care trebuie să le aibă o campanie și cum măsori eficient rezultatele acesteia; Cum te poziționezi corect față de știrile false și cum tratezi cu luciditate subiectele din Social Media; Strategii de Search Engine Optimization (SEO) sau cum să scrii pentru roboți, dar mai ales pentru oameni; Sfaturi și trucuri pentru a realiza un video cu impact în Social Media; Cum să spui povești în Social Media cu ajutorul fotografiei.

Printre speakerii prezenţi la eveniment se numără: Victor Kapra, jurnalist și blogger cu peste 20 de ani de experiență, specializat în digital technologies, online marketing și emerging media, Alexandru Negrea, consultant social media și fondator al primului curs social media intensiv din România, Vlad Eftenie, profesor la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București și fotograf ale cărui merite sunt recunoscute atât în țară, cât și în străinătate, Octavian Palade, Event & Content strategist la una dintre cele mai importante publicații dedicate startup-urilor din România, pasionat de gadgeturi și tehnologii IoT, Marian Ionescu (Mariciu), specialist în influencer marketing, cu un istoric important în domeniul relațiilor publice și al comunicării și cu peste 1.000 de vloguri zilnice la activ, Adrian Popescu (Cuza), creator de conținut și vlogger, fondator al unuia dintre cele mai mari proiecte online, Noaptea Târziu, care are în prezent peste 1.5 milioane de subscriberi pe YouTube, Bogdan Nicolai, jurnalist, scenarist, prezentator radio și moderator de evenimente, cu peste 12 ani de experiență în industria radio și TV din România, Andreas Elsner, Chief Commercial Officer Residential Marketing & National Sales, Telekom Romania și Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Telekom Romania oferă servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV și conținut exclusiv, pe toate ecranele. Telekom Romania oferă pentru companii soluții complete de comunicații și IT&C. Compania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Brandul Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL