Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Editorial____ 31.10.2018 18:31:18
RAC-EVENIMENT / RAC și PRIA EVENTS organizează “Influencer marketing și etica în publicitate”
București (MEDIA EXPRES) / 31 oct 2018 / Consiliul Român de Publicitate (RAC) organizează pentru membrii săi o nouă Conferință în parteneriat cu PRIA EVENTS, “Influencer marketing și etica în publicitate”, cu participarea ca invitat special a lui Stephane Martin, Președintele EASA și Directorul ARPP Franța.

La evenimentul de vineri, 2 noiembrie, vor vorbi speakeri din industria de publicitate, anunțători și agenții de publicitate din zona de digital și social media și, nu în ultimul rând, macro și micro influenceri.

Printre întrebările la care evenimentul încearcă să răspundă se numără: Ce tip de influenceri sunt activi în România? Ce zone de business folosesc acest tip de marketing? Cât de mult se va dezvolta acest fenomen în viitor și ce relevanță are Inteligența Artificială? Care este nivelul investițiilor făcute de companii  pentru folosirea macro și micro influencerilor? Directiva UCP și cum se aplică aceasta mesajelor din social media în România?

Printre vorbitori se vor număra Stephane Martin, Președinte EASA/ Director ARPP, aflat pentru prima oara într-o conferință în România deschisă unui public mai larg, Peter Szekeres, CEO Neticle, Andrei Roșu, Influencer, Florin Grozea, Hit Yourself Consulting, Influencer, Alex Ciuca – Influencer, Simona Fîrtat, L`Oreal, Oana Cociașu, Președinte RAC și Ionut Oprea, Vicepresedinte IAB România, cu discuțiile moderate de Irina Roncea – Golin.

Consiliul Roman pentru Publicitate sau Romanian Advertising Council (RAC) este o organizatie profesionala, non-guvernamentala, non profit si independenta. Activitatea de baza a Consiliului este autoreglementarea in publicitate. In prezent Consiliul Roman pentru Publicitate ofera si serviciul de copy advice.

RAC a fost infiintat in anul 1999. Initiativa constituirii unei uniuni care sa vina in sprijinul industriei de publicitate din Romania a apartinut mai multor companii si organizatiei International Advertising Association (IAA). Companiile care au fondat RAC, alaturi de IAA, sunt: Brewery Holding S.R.L. (cunoscuta astazi sub numele de Heineken Romania), Henkel Romania S.R.L., Procter&Gamble Marketing Romania S.R.L. si Unilever Romania S.A.

Activitatea Consiliului Roman pentru Publicitate se bazeaza pe Codul de Practica in Publicitate, elaborat de membrii sai. Codul reprezinta un set de reguli etice de respectat de catre toti cei implicati in domeniul publicitatii si in orice forma de comunicare comerciala. Scopul documentului este sa sprijine dezvoltarea unui mediu de afaceri decent si onest in Romania prin oferirea unui ghid de forma si continut pentru o informare corecta, cinstita si decenta fata de consumator si industrie.

The European Advertising Standards Alliance (EASA) a împlinit 25 de ani în 2017, fiind o organizație europeană cu scopul de a promova responsabilitatea în publicitate și comunicarea comercială prin autoreglementare și păstrarea diferențelor culturale naționale cât și a practicilor legislative și comerciale.

PRIAevents este o companie care organizează evenimente în toate segmentele de business – macroeconomie, finanțe-bănci, fonduri europene, sănătate și pharma, pensii private și asigurări, agriculltură, avocatură, IT&C, retail, construcții și imobiliare, fashion, CSR etc. În peste zece ani de la înființare compania a organizat peste 250 de evenimente cu peste 1.500 de speakeri și cu peste 30.000 de participanți.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.