Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:17.07.2019
Data ultimei ştiri: 17.07.2019 16:55:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTTCăutare avansatăGlosar

 Autorităţi 13.11.2018 10:40:30
AGERPRES-DIRECTOR-NUMIRE / Comisiile de cultura au avizat favorabil numirea directorului general Agerpres
București (MEDIA EXPRES) / 13 nov 2018 / Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului au avizat, cu trei abțineri, propunerea Guvernului pentru numirea Claudiei Victoria Nicolae în funcția de director general al Agerpres.

În debutul audierii, Nicolae a prezentat proiectul de management, spunând că Agerpres reprezintă un simbol național în anul centenar, agenția sărbătorește 129 de ani de la înființare.

Nicolae a spus că este de 14 ani jurnalist – redactor în 2004, a fost acreditată la Cotroceni, Palatul Victoria, Parlament, a lucrat în presa audiovizuală și în agenții de presă. A început din 2011 ca redactor la Agerpres și din 2016 a devenit redactor-șef la redacția video Agerpres.

"Agerpres a reușit dincolo de barierele oarecum stresante pentru ziariștii din agenție", a spus Nicolae.

Proiectul său are o bază privind digitalizarea.

Nicolae a vorbit și despre indicele economic social și digital – Comisia Europeană –, unde în raportul de țară se arată că 88% din populație se informează din online, 66% de pe tablete și dispozitive mobile. De asemenea, a amintit Digital News Report Reuters Institute –, care anul acesta a acordat un loc aparte fake news. "Pe viitor gestionarea depinde de modelele manageriale ale instituțiilor media. Partea online în multe instituții de presă a adus public pe calitate și mai puțin cantitatea știrilor".

Nicolae a răspuns și la câteva întrebări – ce veți face în agenție?
Am obiective pe termen scurt, mediu și lung. Pe termen scurt – finalizarea proiectelor deja începute, se va contura un flux informativ privind pregătirea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

"Anul 2019 va fi un an greu editorial, cu alegeri europarlamentare și prezidențiale. În 2016, ca director adjunct am gestionat campania și agenția nu a avut nicio reclamație".

"Am analizat și anumite deficiențe, așa am ajuns la concluzia că trebuie optimizată pagina Agerpres. De asemenea, vom trece la transmisii live pe redacția video".

Deputatul Iulian Bulai – USR - a remarcat faptul că potrivit CV-ului Nicolae vorbește franceză și engleză doar la nivel B1. "Aș fi vrut mai avansat. Este un nivel mediocru pentru o asemenea poziție", a comentat parlamentarul.

Votul final pentru numirea directorului general al Agerpres va fi dat în plenul Parlamentului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.