×

Revista presei -- Data și ora publicării: 14.11.2018 15:26:12

REVISTA PRESEI / 14 nov 2018 /



Digi în T3/2018: Veniturile pentru operaţiunile din România au crescut cu 8,7%, la 176 mil. euro
Șapte propuneri pentru CNA au trecut de comisiile de cultură. Cine a rămas pe dinafară?
Sezonul doi al serialului Marte, cu Anamaria Marinca în distribuție, de astăzi la National Geographic
INTERVIU. Cum s-a născut serialul românesc Hackerville. Ideea a pornit de la un documentar despre Râmnicu Vâlcea
Organizații de media, scrisoare către instituția care a notificat Rise Project: „Nu doar viața privată este un drept fundamental, ci și libertatea de exprimare”
Veniturile din servicii ale Vodafone au scăzut cu 1%, la 184 mil. euro în trim. III. Veniturile totale au urcat cu 5%
Raportul MCV: Libertatea presei trebuie asigurată în contextul noului regulament privind protecția datelor
Miroslav Majoros şi-a prelungit contractul de CEO al grupului Telekom România. “Voi fi la Bucureşti cel puţin şi în 2019”
CEO Telekom România: Suntem în discuţii privind soarta contractului prin care clienţii noştri au acces la reţeaua 4G a Orange
Game of Thrones, sezonul opt, programat în prima parte a anului 2019. HBO a anunțat când începe
Schimbări în noua emisiune a Andreei Mantea de la Kanal D. Mai puțini concurenți, mai multe ore
AUDIENȚE. România TV, primul talk-show "pe țară". Gâdea, primul la orașe. Numerologia, prima pe publicul comercial
AUDIENȚE. Antena 1 și Pro TV, duel pentru primele locuri. Chefii au fost șefi la orașe, dar au pierdut țara și publicul tânăr
AUDIENȚE filme OCTOMBRIE. Pro TV a rămas neclintit. Cele mai urmărite filme și în octombrie. „Vedetele” lunii au fost Dwayne Johnson, Tom Cruise și Vin Diesel
Claudia Nicolae a primit avizul Comisiilor de Cultură pentru a prelua conducerea agenției de presă Agerpres
PRO TV lansează un nou serial pe platforma PROTVPlus.ro, „Viața bate vlogul”
Târgul Internaţional Gaudeamus, ediţia 2018, se vede la TVR 3
„iUmor” începe preselecțiile în țară pentru cel de-al șaselea sezon, la Antena 1
Cameră: Radiodifuzorii au obligaţia de a face distincţia între opinii şi fapte în emisiunile cu teme privind sănătatea



...



Digi în T3/2018: Veniturile pentru operaţiunile din România au crescut cu 8,7%, la 176 mil. euro

Digi Communications (simbol bursier Digi), a raportat pentru trimestrul al treilea al anului curent venituri de 176 mil. euro pentru operaţiunile din România, în creştere cu 8,7% faţă de perioada similară a anului trecut. La nivelul întregului grup, veniturile au crescut cu 17%, la 270 mil. euro, în timp ce profitul a scăzut cu 16%, la 10,3 mil. euro.
https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/digi-in-t3-2018-veniturile-pentru-operatiunile-din-romania-au-crescut-cu-8-7-la-176-mil-euro-17648111

Șapte propuneri pentru CNA au trecut de comisiile de cultură. Cine a rămas pe dinafară?

Comisiile de Cultură din Senat și Camera Deputaților au audiat astăzi, în ședință reunită, propunerile de membri titulari în Consiliul Național al Audiovizualului, pentru ocuparea celor șapte locuri care urmează să fie elibertae (dintr-un total de 11). Șapte din cele 11 propuneri au primit aviz favorabil, urmând să fie trimise spre vot către plenul parlamentului. Este vorba despre propuneri venite din partea PSD (patru), PNL (unul) și UDMR (unul), dar și propunerea președinției. Cei propuși de ALDE și USR nu au trecut de votul comisiilor. Cine sunt propunerile avizate favorabil: Din partea Camerei Deputaților: Monica Gubernat (PSD), care ar fi la al doilea mandat în CNA, și Ramona Elena Sorescu (PSD). Din partea Senatului: Nicolae Sorescu Bălașa (PSD), Alexandru Kocsis Cristea (PNL), Borsos Orsolya Eva (UDMR), care ar fi la al doilea mandat în CNA. Orsolya Borsos a intrat în CNA în 2017, fiind supleantul lui Lorand Turos, care a demisionat din CNA pentru un loc de deputat. Din partea Președinției: Cristina - Ancuța Pocora (fost deputat PNL). Din partea Guvernului: Răsvan Popescu, membru în CNA din 2000. Cine n-a trecut la vot: Ștefan Voinea propus de USR ca membru titular a primit aviz negativ. La fel și propunerile ALDE, Andrei Ciprian Coman şi Luckacsi Claudiu (de la TVR).
https://www.paginademedia.ro/2018/11/cei-sapte-care-au-primit-aviz-favorabil-pentru-o-functie-in-cna

Sezonul doi al serialului Marte, cu Anamaria Marinca în distribuție, de astăzi la National Geographic

National Geographic va difuza sezonul doi din serialul Marte începând de astăzi, 13 noiembrie, de la ora 22:00. Unul dintre personajele serialului este românca Anamaria Marinca, care joacă rolul unui exobiologist și geologist, Marta Kamen. Din producție mai fac parte Alberto Ammann (Narcos), Clementine Poidatz (Marie Antoinette, Housewife), Evan Hall (Orange is the New Black) sau Jihae (Mortal Engines).
https://www.paginademedia.ro/2018/11/national-geographic-va-difuza-sezonul-doi-al-serialului-marte

INTERVIU. Cum s-a născut serialul românesc Hackerville. Ideea a pornit de la un documentar despre Râmnicu Vâlcea

Povestea serialului românesc Hackerville, care rulează pe HBO. Cum s-a născut proiectul? „Simplu”: un scriitor și jurnalist american care locuiește în Berlin a văzut un documentar despre hackerii din Râmnicu Vâlcea și a venit în România să documenteze subiectul. „Ideea” a zburat înapoi în Germania la o companie de producție nemțească, iar mai apoi a ajuns la șeful producțiilor originale HBO Europe, Johnathan Young. Apoi, HBO Europe și TNT au devenit părinții serialului Hackerviile, cu Andi Vasluianu și Ana Schumacher în rolurile principale, o producție cu o poveste încâlcită și cu acțiunea, la fel ca idee, venită din două țări, România și Germania. Johnathan Young, VP Original Programming Production, HBO Europe, a povestit pentru Paginademedia.ro despre noul serial original, produs de HBO și TNT, într-un interviu pe care îl redăm în continuare: Paginademedia.ro: Cum s-a născut proiectul Hackerville și de ce ați crezut că subiectul este potrivit pentru România și publicul de aici? Johnathan Young, VP Original Programming Production: Ideea originală de a face acest proiect i-a aparținut lui Ralph Martin, un scriitor și jurnalist american care locuiește în Berlin. După ce a vazut un documentar despre Râmnicu Vâlcea, a venit în România ca să investigheze. I-a povestit lui Joerg Winger, de la UFA (companie de producție TV din Germania - n.r.), în ideea realizării unei drame pentru televiziune, pornind de la hackerii din România. Joerg mi-a propus-o mie, pentru că mai colaboraserăm în trecut și știa că lucrez pentru HBO la realizarea de producții originale în Europa Centrală. Am vorbit cu echipa din România, care a văzut imediat potențialul proiectului de a deveni un serial românesc care atrage și publicul internațional.
https://www.paginademedia.ro/2018/11/interviu-hackerville-hbo-romania

Organizații de media, scrisoare către instituția care a notificat Rise Project:
„Nu doar viața privată este un drept fundamental, ci și libertatea de exprimare”

„Protecția surselor jurnalistice este una din condițiile de bază în garantarea libertății presei”, spune o scrisoare publică semnată de 12 organizații adresată Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Scrisoarea vine după ce instituția statului a cerut Rise Project, printre altele, să-și dezvăluie sursa informațiilor din investigația TeleormanLeaks. Semnatarii documentului, printre care și ActiveWatch, au făcut mai multe precizări cu privire libertatea de exprimare și importanța protejării surselor în cazul jurnaliștilor.
https://www.paginademedia.ro/2018/11/organizatii-de-media-scrisoare-catre-institutia-care-a-notificat-rise-project

Veniturile din servicii ale Vodafone au scăzut cu 1%, la 184 mil. euro în trim. III. Veniturile totale au urcat cu 5%

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mo­bilă, a înregistrat în pe­rioa­da iulie - septembrie (al doilea trimestru din anul fiscal al gru­pului britanic de comunicaţii) venituri din servicii de 184 mil. euro, în scădere cu 0,8% faţă de anul anterior, pe fondul impac­tului negativ al unor decizii de reglementare. „Veniturile din servicii aferente tri­mes­trului încheiat la 30 septembrie 2018 au ajuns la 183,6 milioane de euro. Veni­turile or­ganice din servicii au scăzut în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut cu 0,8% din cauza impactului negativ al tarifelor de inter­conectare de la 0,96 eurocenţi/minut, la 0,84 eurocenţi/minut pentru apelurile de voce mobilă“, conform datelor comunicate de operator.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/veniturile-din-servicii-ale-vodafone-au-scazut-cu-1-la-184-mil-euro-in-trim-iii-veniturile-totale-au-urcat-cu-5-17645824

Raportul MCV: Libertatea presei trebuie asigurată în contextul noului regulament privind protecția datelor

Statele membre au obligația să asigure libertatea presei, în contextul noului regulament european privind protecția datelor, arată raportul MCV privind România, publicat marți. Mențiunea apare după câteva considerații generale privind presa, la capitolul "Situația generală". Amintim că săptămâna trecută autoritatea pentru protecția datelor a invocat acest nou regulament pentru a cere RISE Project, sub amenințarea unei amenzi de 20 de milioane de euro, să-și dezvăluie sursele în investigația Valiza TelDrum. Ce spune raportul MCV pe această temă, fără a face trimitere la vreun caz anume: "În același timp, o mass-media liberă și pluralistă îndeplinește un rol important în tragerea la răspundere a celor de la putere pentru acțiunile lor, de exemplu prin punerea în lumină a potențialelor cazuri de corupție. Ar trebui să fie clar faptul că, odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului general privind protecția datelor, statele membre au obligația de a asigura protejarea libertății de exprimare și informare în ceea ce privește mass-media."
https://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-22811413-raportul-mcv-libertatea-presei-trebuie-asigurata-contextul-noului-regulament-privind-protectia-datelor.htm

Miroslav Majoros şi-a prelungit contractul de CEO al grupului Telekom România. “Voi fi la Bucureşti cel puţin şi în 2019”

Slovacul Miroslav Majoros va conduce şi anul viitor operaţiunile Telekom România, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă, cu un rulaj de aproape un miliard de euro pe an. “Am semnat o prelungire a contractului şi voi fi la Bucureşti cel puţin şi în anul 2019”, a declarat pentru ZF Miroslav Majoros. El a menţionat că prelungirea mandatului de CEO a fost agreată cu acţionarii în urmă cu mai multe luni. Majoros a devenit CEO al grupului Telekom România în 2016, după ce acţionarii au decis să-l schimbe înainte de expirarea mandatului pe germanul Nikolai Beckers.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/miroslav-majoros-si-a-prelungit-contractul-de-ceo-al-grupului-telekom-romania-voi-fi-la-bucuresti-cel-putin-si-in-2019-17648677

CEO Telekom România: Suntem în discuţii privind soarta contractului prin care clienţii noştri au acces la reţeaua 4G a Orange

Grupurile Telekom România şi Orange sunt încă în discuţii privind soarta contractului care îi oferă Telekom acces la reţeaua 4G a subsidiarei grupului francez, a declarat Miroslav Majoros, CEO al Telekom România, răspunzând astfel unei întrebări adresate de ZF. “Nu doresc să comentez asupra situaţiei contractului, suntem în discuţii cu Orange”, a afirmat Majoros. Acordul istoric dintre cele două companii a fost semnat la finalul anului 2015,după negocieri purtate în perioada în care CEO al Telekom era germanul Nikolai Beckers. Majoros a criticat după preluarea mandatului strategia lui Beckers, şi a anunţat demararea unor investiţii în propria reţea mobilă a Telekom în contextul facturilor mari achitate pentru utilizarea reţelei Orange. El a menţionat şi că gradul de utilizare al reţelei Orange s-a redus pe măsură ce Telekom şi-a extins propria reţea.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/ceo-telekom-romania-suntem-in-discutii-privind-soarta-contractului-prin-care-clientii-nostri-au-acces-la-reteaua-4g-a-orange-17648737

Game of Thrones, sezonul opt, programat în prima parte a anului 2019. HBO a anunțat când începe

Serialul Game of Thrones se apropie de final. Sezonul opt, ultimul din seria HBO, va fi lansat în luna aprilie 2019. Anunțul a fost făcut de HBO într-un scurt promo postat pe rețelele de socializare. Ultimul sezon al seriei va avea șase episoade.
https://www.paginademedia.ro/2018/11/video-cand-incepe-game-of-thrones-sezonul-opt

Schimbări în noua emisiune a Andreei Mantea de la Kanal D. Mai puțini concurenți, mai multe ore

Kanal D schimbă ora pentru emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Reality show-ul „Puterea Dragostei” începe lunea viitoare, de la ora 10:00. Inițial era programată de la ora 11:00. Reamintim că emisiunea va fi difuzată zilnic de luni până sâmbătă, astfel: De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediții, una de la 10.00 - 12.00 și de la 13.00 la 15.00. Sâmbăta emisiunea e de la 15.30. Kanal D anunțase inițial că în emisiune vor participa șapte femei și șapte barbați, însă potrivit ultimului comunicat de presă al postului și acest lucru s-a schimbat. În show-ul matrimonial vor intra șase femei și șase bărbați.
https://www.paginademedia.ro/2018/11/kanal-d-schimba-ora-puterea-dragostei

AUDIENȚE. România TV, primul talk-show "pe țară". Gâdea, primul la orașe. Numerologia, prima pe publicul comercial

AUDIENȚE TALK-SHOW OCTOMBRIE. Gusturi diferite pentru dezbateri în funcție de public: la nivel național, prima a fost o emisiune de pe România TV, la orașe, a fost Mihai Gâdea. Pe publicul comercial, un talk-show cu numerologie, horoscop și leacuri naturiste. NAȚIONAL. România în 60 de minute (România TV) a fost cel mai urmărit talk-show al lunii octombrie, la nivelul întregii țări, cu o medie de 496.000 de telespectatori, într-o ușoară creștere față de luna septembrie. La orașe, talk-show-ul de pe România TV a ocupat locul doi, iar pentru tinerii din mediul urban a fost doar pe locul șase în topul preferințelor.
https://www.paginademedia.ro/2018/11/audiente-romania-tv-si-antena-3-raman-preferatele-publicului-digi-24-si-realitatea-tv-cu-cate-o-emisiune-pe-comercial

AUDIENȚE. Antena 1 și Pro TV, duel pentru primele locuri. Chefii au fost șefi la orașe, dar au pierdut țara și publicul tânăr

Antena 1 și Pro TV și-au împărțit primele locuri în topul audiențelor. Postul Intact si-a revendicat orașele, iar postul din Pache Protopopescu a câștigat țara și publicul tânăr. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au scos o medie de aproximativ 1,3 milioane de telespectatori din toată țara. Antena 1 a ocupat poziția secundă, în spatele liderului Pro TV, care a scos o medie de 1,6 milioane de privitori, la nivelul întregii țări. Producțiile care s-au intersectat cu emisiunea culinară de la Antena 1, pe interval, au fost „Las Fierbinți” și filmul „Kickboxer: Răzbunarea” (Pro TV, de la ora 20:30 și 21:30) și serialul „Mireasa din Istanbul” (Kanal D). Pe intervalul Las Fierbinți (20:30 - 21:30) diferența a fost mai mare. Pro TV a scos o medie de 2,2 milioane de telespectatori din toată țara și jumătate de milion pe publicul comercial. De asemenea, serialul de comedie a condus și la orașe.
https://www.paginademedia.ro/2018/11/audiente-chefi-la-cutite-13-noiembrie

AUDIENȚE filme OCTOMBRIE. Pro TV a rămas neclintit. Cele mai urmărite filme și în octombrie. „Vedetele” lunii au fost Dwayne Johnson, Tom Cruise și Vin Diesel

Acțiunea a ținut audiența în fața televizoarelor și în octombrie. Pro TV a rămas neclintit și a condus detașat topul celor mai urmărite filme și luna trecută. Antena 1 notează o creștere ușoară față de luna septembrie. Televiziunea Intact a completat clasamentul cu trei filme, ceea ce înseamnă o creștere față de septembrie, când a avut doar unul. „Hercule”, cu Dwayne „The Rock” Johnson, a fost cel mai urmărit film din octombrie, cu o medie de 1,5 milioane de telespectatori din toată țara. Pelicula și-a menținut poziția la orașe, iar pe publicul comercial a coborât trei. De remarcat că Pro TV nu a mai avut pe primele poziții filme cu „clasicul” Jason Statham. Vedele lunii septembrie au fost Dwayne Johnson, Tom Cruise sau Vin Diesel. Filmele „Jaf in stil italian” și „Crank: Razbunare si adrenalina”, cu Statham, se regăsesc abia în partea a doua a clasamentului. Pro TV a dat 17 din cele 20 de filme care au intrat în clasamnetele pe publicul național, urban și comercial. Cele mai urmărite filme ale Antenei 1 au fost: „Cainii zapezii”, „Un gigolo de doi bani” și „Ora de varf 3”. Ultimul îl are în centru pe Jackie Chan.
https://www.paginademedia.ro/2018/11/audiente-filme-octombrie-2018

Claudia Nicolae a primit avizul Comisiilor de Cultură pentru a prelua conducerea agenției de presă Agerpres

Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului au avizat, marți, numirea Claudiei Nicolae în funcția de director general al agenției naționale de presă Agerpres, la propunerea guvernului, relatează agenția. Claudia Nicolae vine de la Ministerul de Interne, unde din iulie a a fost consilier al ministrului Carmen Dan. În prealabil, ea a lucrat în presă timp de peste 14 ani, înainte de mutarea la minister ea lucrând la Agerpres ca redactor, redactor-șef al sectiei video, apoi director general adjunct. Ce a spus ea la Comisii despre prioritățile pentru 2019, citată de agenția la conducerea căreia a fost propusă: "2019, din punct de vedere editorial, este un an greu, aşa cum au fost toţi anii electorali pentru orice instituţie de presă. Punctele principale pe care le avem în vedere reprezintă, în continuare, Preşedinţia Consiliului, urmează alegerile europarlamentare şi apoi alegerile prezidenţiale". Ea a mai menționat optimizarea site-ului AGERPRES şi trecerea la live-stream a Redacţiei video. Claudia Nicolae îl înlocuiește pe Alexandru Ioan Giboi, numit la conducerea Agerpres acum 5 ani, când la guvern era Victor Ponta. Mandatul luI Giboi a expirat în prima parte a anului, dar el a rămas ca intermar în funcție până acum. Ieri, el a anunțat că și-a depus "demisia".
https://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-22810615-claudia-nicolae-primit-avizul-comisiilor-cultura-pentru-prelua-conducerea-agentiei-presa-agerpres.htm

PRO TV lansează un nou serial pe platforma PROTVPlus.ro, „Viața bate vlogul”

Ai simțit vreodată că ai o problemă și nimeni nu te crede sau înțelege, că nu ți-ai găsit calea, că ai un secret de care ții cu dinții și speri ca nimeni să nu-l afle, că ți-e rușine de tine sau cu tine? Noul serial Viața bate vlogul, lansat de PROTVPlus.ro și Tru., îți va arăta că nu ești singur, că vei găsi întotdeauna oamenii și resursele să treci peste problemele care îți apar în cale, indiferent cât de complicate sau de nerezolvat ar părea acestea. Viața bate vlogul este un mix între serial, reality show și vlogging, în care vom afla poveștile deloc simple de viață spuse de 8 vloggeri urmăriți de comunicăți numeroase de fani: Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu.
https://tvmania.ro/pro-tv-lanseaza-un-nou-serial-pe-platforma-protvplus-ro-viata-bate-vlogul-250973.html

Târgul Internaţional Gaudeamus, ediţia 2018, se vede la TVR 3

În intervalul 14 – 16 noiembrie, la TVR 3, putem urmări cele mai importante evenimente, lansări, dezbateri şi informaţii de la Târgul Internaţional Gaudeamus, ediţia 2018. Ca în fiecare an, Televiziunea Română oferă posibilitatea telespectatorilor să afle cele mai importante noutăţi de la Gaudeamus. Astfel, miercuri, joi şi vineri la TVR 3 sunt programate trei ediţii speciale ale emisiunii „CULT@rt”, cu Marius Constantinescu (difuzate de la ora 15.00 şi în reluare de la ora 22.00) – ediţii realizate în studioul TVR amenajat sub cupola Romexpo.
https://tvmania.ro/targul-international-gaudeamus-editia-2018-se-vede-la-tvr-3-250964.html

„iUmor” începe preselecțiile în țară pentru cel de-al șaselea sezon, la Antena 1

”iUmor” începe preselecțiile pentru cel de-al șaselea sezon, iar înscrierile se pot face deja pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!
https://tvmania.ro/iumor-incepe-preselectiile-in-tara-pentru-cel-de-al-saselea-sezon-la-antena-1-250955.html

Cameră: Radiodifuzorii au obligaţia de a face distincţia între opinii şi fapte în emisiunile cu teme privind sănătatea

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, o propunere legislativă pentru modificarea Legii audiovizualului care prevede instituirea obligaţiei pentru radiodifuzori ca în cadrul unei emisiuni sau al unui program care abordează teme privind sănătatea să se facă distincţia clară între opinii şi fapte şi să se includă opinia unui medic specialist cu experienţă. "Din motive de sănătate publică şi pentru a asigura informarea obiectivă a publicului, în cadrul unei emisiuni sau al unui program care abordează teme privind sănătatea, radiodifuzorii au obligaţia de a face distincţia clară între opinii şi fapte, de a încuraja prezentarea argumentelor medicale bazate pe dovezi şi de a include în conţinutul emisiunii sau al programului opinia unui medic specialist cu experienţă în tema abordată", prevede proiectul de lege care a fost adoptat cu 262 de voturi "pentru".
https://www.agerpres.ro/viata-parlamentara/2018/11/14/camera-radiodifuzorii-au-obligatia-de-a-face-distinctia-intre-opinii-si-fapte-in-emisiunile-cu-teme-privind-sanatatea--210782

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL