×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.11.2018 00:57:45

CI-EVENIMENT / Crime + Investigation transmite „Twisted Faith”, un eveniment de televiziune unic despre credințe extreme



București (MEDIA EXPRES) / 19 nov 2018 / Crime + Investigation® continuă pe 20 noiembrie, de la ora 22:00, seria globală „Twisted Faith”, primul său eveniment de acest tip, transmis în peste 100 de țări, cu serialul „Culturi și credințe extreme” prezentat de jurnalista americană Elizabeth Vargas, câștigătoare a unui premiu Emmy pentru investigațiile și interviurile sale realizate în toată lumea.

Elizabeth cercetează unele dintre cele mai controversate organizații, deconspirând modul în care acestea manipulează și distrug credința oamenilor. Televiziunea va transmite marți, 20 noiembrie, patru episoade consecutive din serialul care oferă o privire din interiorul acestor grupuri prin intermediul unor foști membri, dar și actuali adepți și lideri.

Evenimentul de televiziune unic realizat de A+E Networks a început pe 18 noiembrie, la cea de-a 40-a comemorare a masacrului de la Jonestown, cu producția „Credință supremă” despre biserica privată de vindecare spirituală „Urmașii lui Hristos” din Treasure Valley (Idaho, SUA).

În cadrul acesteia, părinții care refuză tratementul medical pentru copiii lor în numele lui Dumnezeu nu sunt condamnați, iar libertatea religioasă este mai presus de orice. Producția urmărește cum persoane din exteriorul bisericii și poliția locală se implică tot mai mult în această problemă care îi pune pe copii în pericol, ceea ce testează interesele politicienilor din zonă și legalitatea modului în care trăiesc adepții.

În continuarea seriei, Crime + Investigation® propune pe 23 noiembrie, tot de la ora 22:00, sezonul 3 din serialul „Evadare din secta poligamă” care prezintă cazul a patru surori care au scăpat din „Ordin”, un cult poligam secret din Salt Lake City. În noul sezon, care va debuta cu patru episoade consecutive, femeile își continuă misiunea periculoasă de a desconspira practicile organizației, cu Jessica, una dintre surori, ținând discursuri în public și luând o poziție politică împotriva poligamiei într-o audiere controversată în fața autorităților din Utah.

Crime + Investigation® dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora. Crime + Investigațion.® găzduiește seriale precum „Crime Care Au Șocat Marea Britanie” și „Arhivele Crimei”. CI are peste 50 de milioane de abonați la nivel internațional și se difuzează în 18 limbi.

A+E Networks® UK este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment de înaltă calitate, precum HISTORY®, Lifetime®, Crime + Investigation®, H2® și noua televiziune free-to-air BLAZE™. A+E Networks® UK s-a lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania are birouri în Londra, Varșovia, Copenhaga, Amsterdam și Johannesburg.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL