Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 25.11.2018 07:34:23
MINIMAX-MARATON / Minimax difuzează un maraton cinematografic pentru copii în 30 noiembrie-2 decembrie
București (MEDIA EXPRES) / 25 nov 2018 / Minimax difuzează un maraton cinematografic pentru copii cu numeroase lungmetraje animate și live-action în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie.

„Pompierul Sam – Gata de acţiune!” are premiera pe 30 noiembrie, de la ora 08:05 și „Pompierul Sam – Alertă extraterestră” de la ora 09:20. Sam devine eroul unui film la Hollywood, apoi tot orașul pornește în căutarea extratereștrilor.
Tot pe 30 noiembrie Minimax difuzează „Barbie în Colinda de Crăciun” de la ora 13:00, o adaptare a poveștii clasice semnate de Dickens, plină de colinde îndrăgite, costume fabuloase și multă distracție!, „Franklin şi prietenii – Aventura lui Franklin: călătorie în adâncuri” de la ora 14:25 și „Franklin şi prietenii – Aventura lui Franklin: exploratori polari” de la ora 15:15, „Miss Spider: Prinţul, prinţesa și albinuţa” de la ora 16:05 și „Miss Spider – Filmul” de la ora 16:00, și „Bibi şi Tina 4” de la ora 20:30, în care Tina este răpită în timp ce Castelul Falkenstein este în renovare, iar viitorul festivalului care urmează să fie organizat aici e nesigur.

De 1 decembrie Minimax difuzează „Barbie și castelul de diamant” de la ora 08:05, în care Barbie şi Teresa spun povestea a două prietene (Liana şi Alexa) care descoperă o oglindă magică, în care se ascunde o fată, „Pettson și Findus” de la ora 13:00, cu 4 episoade consecutive, „Thomas şi prietenii săi: Cursa cea mare” de la ora 20:30, „Franklin şi prietenii – Aventura lui Franklin: călătorie în adâncuri” de la ora 21:45) și „Franklin şi prietenii – Aventura lui Franklin: exploratori polari” (de la ora 22:40).

În ultima zi a maratonului, pe 2 decembrie, Minimax a programat „Barbie la şcoala prinţeselor”, de la ora 08:05, „Pompierul Sam – Gata de acţiune!” de la ora 13:00, „Bibi şi Tina” de la ora 14:15, în care vrăjitoarea Bibi Blocksberg și prietena ei Tina au parte de aventuri la școala de echitație, „Pettson și Findus” de la ora 20:30, „Miss Spider: Prinţul, prinţesa și albinuţa” de la ora 21:50 și „Miss Spider – Filmul” de la ora 22:40.

Minimax face parte din grupul AMC și este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Cu un target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani, Minimax promovează o politică de programe bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.