Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 30.11.2018 00:01:42
DISCOVERY-TRAVEL CHANNEL-PREZENTĂRI / Discovery promovează Travel Channel, Food Network și Fine Living
București (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2018 / Discovery a prezentat în premieră într-un eveniment public în România televiziunea Travel Channel pentru marketing și pentru distribuția pe cablu, satelit și IPTV, la 29 noiembrie, la Convenția de Comunicații Electronice din România.

Alaturi de Travel Channel, atât Food Network cât și Fine Living s-au adăugat din această primăvară televiziunilor Discovery Channel, Eurosport și TLC distribuite deja de toți operatorii din România și pentru care compania de media vinde și publicitate pe piața locală.

Discovery distribuie și promovează pe piața românească Travel Channel, Food Network și Fine Living Network, dar acestea încă nu au fost deschise pentru publicitatea locală.

Toate cele trei televiziuni au un public majoritar feminin: Travel Channel un public matur între 25-54 de ani, în proporție de 55% femei, difuzează un conținut divers având în comun călătoria, cu emisiuni ca „Bizarre Foods”, „Ghost Hunters International”, „House Hunters international”.

Food Network are un public format în proporție de 60% femei cu vârste între 25 și 44 de ani și difuzează emisiuni având în comun mâncărurile cu formate de tip competiții, emisiuni inspiraționale, de lifestyle și călătorii.

Fine Living este o televiziune despre amenajari interioare, fashion și bucatarie.

Travel Channel a intrat în portofoliul Discovery din primăvara anului 2018, fiind deținută anterior de Scripps Networks Interactive.

Prezentarea Discovery în cadrul Convenției de Comunicații Electronice din România 2018 a fost susținută de Daniel Simion, Senior Manager Commercial Development Discovery România & Ungaria.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.