Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 03.12.2018 15:12:22
DIVA-NOIEMBRIE-AUDIENȚE / DIVA a atins locul întâi în topul televiziunilor internaționale din România
București (MEDIA EXPRES) / 3 dec 2018 / DIVA, televiziunea de divertisment pentru femei din portofoliul NBCUniversal International Networks, a ocupat prima poziție în topul televiziunilor internaționale de divertisment, cu cea mai mare audiență a stației din toate timpurile din România cu filmul "Miracolul lui Maggie" ("Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle"), potrivit unui comunicat difuzat de reprezentantul de marketing Stuff Media Consult.

Succesul este datorat programelor de filme reunite sub titlul “Crăciun pentru tine”, lansate în data de 29 octombrie, iar DIVA a atins în luna noiembrie cea mai mare audiență a stației din toate timpurile cu filmul “Miracolul lui Maggie” („Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle'), cu o medie de 240.000 de telespectatori în categoria telespectatorilor peste 4 ani.

În noiembrie, cota de piață lunară a DIVA a fost la cel mai mare nivel de până acum, cu peste 74% față de luna precedentă, până la data de 26 noiembrie, cu o medie de 462.000 de telespectatori, o cotă medie de piață de 1.5% în target femei, 25 – 55 ani, din mediul urban , pe 2018, care reprezintă cel mai bun an al stației DIVA. La performanță au contribuit titluri precum “Castle” – sezonul 5 și “Misterele scrisorilor pierdute” – sezonul 4, care au avut o audiență medie de 88.000 și, respectiv, 87.000 de telespectatori în universul 4+ și s-au poziționat ca programe de top la DIVA, având cea mai mare audiență dintre toate programele din ultimii 4 ani.

“Faptul că sărbătorim DIVA ca televiziunea internațională de divertisment numărul unu în România este un mare succes determinat de selecția de programe de filme reunite sub titlul "Crăciun pentru tine”, a declarat Katharina Behrends, Managing Director al NBCUniversal International Networks pentru Europa Centrală și de Est.

Serialul “Castle” – sezonul 5 va continua în 2019, a mai spus printre altele reprezentanta televiziunii, ca și seria de filme reunite sub tema „Crăciun pentru tine”, “ca mod de a intra în atmosfera festivă a acestui sezon și care reprezintă ocazia perfectă pentru a transmite urările noastre de sărbătoare publicului din România”.

Maratonul filmelor de Crăciun a continuat la DIVA în luna decembrie cu patru filme în premieră în 1 și 2 decembrie: „Cadoul perfect”, „În vacanță de Crăciun”, „Un Crăciun la Holly Lodge” și „Un cadou de Crăciun”.

În luna decembrie alte filme vor avea premiera în România la DIVA, precum „Calendarul de Crăciun”, „Un spirit de Crăciun”, „Crăciun la Graceland”, „Crăciunul lui Joy”, „Drumul spre nuntă” și altele.

În 2019 DIVA continuă să aducă premiere în România precum sezoane noi din „Castle”, „Anatomia lui Grey”, „Monk” și seriale noi, precum „Avanpostul” – sezonul 1.

Diva a fost pe primul loc luând în calcul audiențele tuturor televiziunilor internaționale măsurate de ARMA în România, ce includ genurile „General Entertainment”, „Movies”, „Lifestyle” și „Documentary”.

Audiențele folosite în acest articol au fost furnizate de Kantar Media/TechEdge și prelucrate de Diva, pe un public 4+ și feminin, 25-55 în urban (target comercial), până la data de 26 noiembrie, cu reach criteria 1 minut, primetime între 19:00 și 24:00.

NBCUniversal Networks International este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul de televiziuni include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia. NBCUniversal News Group deține și operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

NBCUniversal Networks International este parte a NBCUniversal, o divizie a Comcast Corporation.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.