×

Programe TV -- Data și ora publicării: 03.12.2018 15:12:22

DIVA-NOIEMBRIE-AUDIENȚE / DIVA a atins locul întâi în topul televiziunilor internaționale din România



București (MEDIA EXPRES) / 3 dec 2018 / DIVA, televiziunea de divertisment pentru femei din portofoliul NBCUniversal International Networks, a ocupat prima poziție în topul televiziunilor internaționale de divertisment, cu cea mai mare audiență a stației din toate timpurile din România cu filmul "Miracolul lui Maggie" ("Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle"), potrivit unui comunicat difuzat de reprezentantul de marketing Stuff Media Consult.

Succesul este datorat programelor de filme reunite sub titlul “Crăciun pentru tine”, lansate în data de 29 octombrie, iar DIVA a atins în luna noiembrie cea mai mare audiență a stației din toate timpurile cu filmul “Miracolul lui Maggie” („Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle'), cu o medie de 240.000 de telespectatori în categoria telespectatorilor peste 4 ani.

În noiembrie, cota de piață lunară a DIVA a fost la cel mai mare nivel de până acum, cu peste 74% față de luna precedentă, până la data de 26 noiembrie, cu o medie de 462.000 de telespectatori, o cotă medie de piață de 1.5% în target femei, 25 – 55 ani, din mediul urban , pe 2018, care reprezintă cel mai bun an al stației DIVA. La performanță au contribuit titluri precum “Castle” – sezonul 5 și “Misterele scrisorilor pierdute” – sezonul 4, care au avut o audiență medie de 88.000 și, respectiv, 87.000 de telespectatori în universul 4+ și s-au poziționat ca programe de top la DIVA, având cea mai mare audiență dintre toate programele din ultimii 4 ani.

“Faptul că sărbătorim DIVA ca televiziunea internațională de divertisment numărul unu în România este un mare succes determinat de selecția de programe de filme reunite sub titlul "Crăciun pentru tine”, a declarat Katharina Behrends, Managing Director al NBCUniversal International Networks pentru Europa Centrală și de Est.

Serialul “Castle” – sezonul 5 va continua în 2019, a mai spus printre altele reprezentanta televiziunii, ca și seria de filme reunite sub tema „Crăciun pentru tine”, “ca mod de a intra în atmosfera festivă a acestui sezon și care reprezintă ocazia perfectă pentru a transmite urările noastre de sărbătoare publicului din România”.

Maratonul filmelor de Crăciun a continuat la DIVA în luna decembrie cu patru filme în premieră în 1 și 2 decembrie: „Cadoul perfect”, „În vacanță de Crăciun”, „Un Crăciun la Holly Lodge” și „Un cadou de Crăciun”.

În luna decembrie alte filme vor avea premiera în România la DIVA, precum „Calendarul de Crăciun”, „Un spirit de Crăciun”, „Crăciun la Graceland”, „Crăciunul lui Joy”, „Drumul spre nuntă” și altele.

În 2019 DIVA continuă să aducă premiere în România precum sezoane noi din „Castle”, „Anatomia lui Grey”, „Monk” și seriale noi, precum „Avanpostul” – sezonul 1.

Diva a fost pe primul loc luând în calcul audiențele tuturor televiziunilor internaționale măsurate de ARMA în România, ce includ genurile „General Entertainment”, „Movies”, „Lifestyle” și „Documentary”.

Audiențele folosite în acest articol au fost furnizate de Kantar Media/TechEdge și prelucrate de Diva, pe un public 4+ și feminin, 25-55 în urban (target comercial), până la data de 26 noiembrie, cu reach criteria 1 minut, primetime între 19:00 și 24:00.

NBCUniversal Networks International este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul de televiziuni include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia. NBCUniversal News Group deține și operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

NBCUniversal Networks International este parte a NBCUniversal, o divizie a Comcast Corporation.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL