Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Televiziune 13.12.2018 13:38:48
DISCOVERY-TLC-PROGRAME / Discovery Channel și TLC au o grilă specială de programe de sărbători
București (MEDIA EXPRES) / 13 dec 2019 / Discovery Channel și TLC România au pregătit o grilă specială de programe de sărbători, care îi vor reuni pe cei dragi în jurul micilor ecrane.

În decembrie fanii celor două televiziuni pot urmări conținut difuzat în premieră în România, sub forma unor titluri noi sau episoade noi ale emisiunilor îndrăgite.

Discovery Channel difuzează "Meşteri în arme" – marți, 18 decembrie, de la ora 22:00; "Expediţii în necunoscut" – luni, 24 decembrie, de la ora 20:00; "Curse pe stadion" – miercuri, 26 Decembrie, de la ora 21:00.

TLC difuzează "TLC în bucătărie" – în fiecare sâmbătă (20.00 – 00.00) și duminică (13.00 -17.00); "Parteneri de patiserie" – sâmbăta, de la 21.00; "Dermatologie de sărbători" – vineri, 28 decembrie, ora 22.00 și "90 de zile până la nuntă" – în fiecare miercuri, de la ora 21.00.

Astfel, din 24 decembrie, de la ora 20.00, exploratorii se vor putea plimba alături de celebrul Josh Gates prin jungla Cambodiei pentru a descoperi misterele unui oraș antic de legendă, în „Expediții în necunoscut”. În noua serie, aventurile lui Josh îl poartă pe acesta pe întregul mapamond, unde investighează mistere încă neelucidate și poveștile captivante ale celor mai vechi civilizații.

Mai mult, cei fascinați de istorie pot afla mai multe despre cum se făuresc armele care au schimbat cursul istoriei, de la armele de foc ale Vestului Sălbatic și până la lamele ascuțite ale vikingilor, în emisiunea „Meșteri în arme”. Din 18 decembrie, de la ora 22.00, cei mai buni meșteri vor aduce la viață trecutul în cea mai mare competiție de arme istorice, inspirați de tradiții artizanale vechi de sute de ani.

Nu în ultimul rând, din a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 21.00, iubitorii de senzații tari se pot înscrie în cursele pe piste scurte din Carolina de Nord (SUA), în „Curse pe stadion”. Noua emisiune urmărește îndeaproape acțiunea de pe stadionul Bowman Gray – prima pista pentru curse săptămânale NASCAR, unde zgomotul motoarelor turate și uralele mulțimii se aud încă din 1949.

În fiecare weekend maratonul de show-uri culinare „TLC în bucătărie” reunește o serie de programe dedicate în care bucătari-șefi renumiți și amatori deopotrivă se întrec într-o cursă a celor mai reușite mâncăruri. Parte din serie este și noua emisiune „Parteneri de patiserie”, difuzată sâmbăta, de la ora 21.00, unde celebrul cofetar Buddy Valastro este gazda unei competiții între echipe de patiseri şi cofetari din America, care se întrec în creativitate și tehnică pentru a transforma desertul într-o adevărată operă de artă.

Pe 28 decembrie, de la ora 22.00, renumitul dermatolog american Dr. Sandra Lee îi așteaptă pe fanii seriei „Dermatologie de top” cu o ediție specială, Dermatologie de sărbători”, în care îi va ajuta pe pacienții săi să capete mai multă încredere în sine la petrecerile și cinele festive prin rezolvarea afecțiunilor de piele.

Nu în ultimul rând, în decembrie la TLC fanii vor putea urmări noi episoade din seria „90 de zile până la nuntă”, în fiecare miercuri de la ora 21:00. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii prezintă poveștile a șase cupluri aflate în zone diferite ale lumii și care, în termen de 90 de zile după ce se întâlnesc pentru prima dată în Statele Unite, trebuie să se căsătorească pentru a câștiga viza americană și a putea rămâne împreună.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.