Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 _Comunicaţii 17.12.2018 13:03:40
TELEKOM-BURSE-ANUNȚ / Telekom Romania a anunţat câștigătorii celei de-a noua ediţii a programului „Bursele Telekom”
București (MEDIA EXPRES) / 17 dec 2018 / Telekom Romania a anunțat la 17 decembrie câștigătorii „Burselor Telekom” , în valoare de 1.900 de lei pe lună, acordate pentru cinci studenți cu rezultate academice excepționale.

Câștigătorii celei de-a noua ediții a programului, care vor beneficia de susținere financiară în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2019, sunt:
1. Livia Măgureanu
2. Ana-Maria Milcu
3. Sara Petres
4. Ştefan Şovea
5. Bogdan Gabriel Drăghici

Ediția de anul acesta a programului „Bursele Telekom” s-a adresat studenților aflați în anul I de studiu într-o instituție de învățământ superior din România, învățământ la zi, profil real, la specializările automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații sau tehnologia informației.

„În fiecare an, prin programul „Bursele Telekom” descoperim tineri excepționali, care ne impresionează prin dorința de a face performanță în educație, prin ambiția de a-și construi un parcurs profesional încă din primii ani de facultate, dar și prin responsabilitatea și spiritul civic de care dau dovadă prin implicarea în proiecte extracurriculare. Generația digitală este foarte bine pregătită, curioasă să descopere și să inoveze, ceea ce face ca misiunea juriului să fie extrem de dificilă în alegerea câștigătorilor. Mulțumim participanților pentru încredera acordată acestui program și juriului pentru implicare”, a declarat Florina Șerban, Expert Responsabilitate Corporativă, Telekom Romania.

Anul acesta s-au înscris în competiție 75 de tineri, din care juriul a ales 10 finalişti şi 5 câştigători în urma interviurilor de selecţie.

Juriul „Bursele Telekom”, ediția 2018, a fost format din: Cristina Bazavan - Blogger, fost redactor șef revista Tabu, jurnalist Europa FM, Radio 21, Emil Cazacu - Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Claudiu Gura - Mentor CoderDojo Romania, consultant IT cu experiență în companii multinaționale, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România, Mihai Comșa - Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor, Telekom Romania, Mihai Popa Radu - Managing Partner, Seeds for Success.

„Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Romania, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut an de an studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studii. Până în prezent, 110 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom.

Telekom Romania este o companie prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Pachetul majoritar de acțiuni al Telekom este deținut de Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.