Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Televiziune 21.12.2018 11:31:51
DIGI 24-SĂRBĂTORI-PROGRAM / De sărbători la Digi 24 - Corul Madrigal, Pink Martini și cadouri nemaivăzute
București (MEDIA EXPRES) / 21 dec 2018 / Digi 24 aduce în casele românilor cele mai frumoase colinde tradiționale în ajunul Crăciunului. Vestesc sărbătoarea, de la Castelul de lut din Valea Zânelor, talentații copii din Grupul Colindătorilor de la Sadu, de la ora 20:00, iar de la ora 21:00 Corul Național de Cameră Madrigal - Marin Constantin.

Prima zi de Crăciun începe la Digi 24 cu un material despre campania caritabilă “Adoptă o scrisoare” care a pornit din România, dar a ajuns până peste hotare. „Jurnal pentru copii” (09:30) spune poveștile unor familii nevoiașe din Vaslui care, datorită generozității celor care s-au implicat în campanie, chiar se vor bucura de sărbători. „Digicult” (14:30) ne duce la Biblioteca Sfântului Sinod, într-un material despre credință, onoare și o comoară care i-a supraviețuit lui Ceaușescu. De la 16:30, la „Jurnalul de Științe” vedem cadourile hi-tech pe care și le-ar dori oricine - roboţi care fac ordine-n casă, maşini de spălat ... de buzunar și papuci care parchează singuri.

În 30 decembrie, relaxarea începe cu Virgil Ianțu, invitatul lui Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, la emisiunea „În fața ta” (13:30). Emisiunea „Ca-n filme”, de la 16:30, prezintă prima parte a retrospectivei cinematografice a anului. Criticul de film Mihai Chirilov spune că 2018 că a avut debuturi reușite, deși i-au lipsit “numele grele” de pe afișe. Dana Gonț și „Bonton” (17:30) prezintă aspecte din istoria modei festive și face ultimele recomandări pentru ca masa de Revelion să arate impecabil.

În ultima zi din an, „Ca-n filme„ (16:30) difuzează cea de-a doua parte a retrospectivei cinematografice a lui 2018 și Digi 24 jurnalele de știri care traversează anii și ne arată cele mai spectaculoase focuri de artificii de pe mapamond.

În 2019, Digi 24 difuzează emisiunea „Tinerețe fără bătrânețe” (10:30). La 2.0, Iulia Ionescu spune care au fost gadgeturile de top în 2018, dar și lansările lui 2019. „Sănătatea în bucate” (12:30) prezintă cum se prepară cocktailurile Drăcoolea și Țuichini, iar la „Bonton” telespectatorii vor putea admira peisajele superbe ale Bucovinei și Maramureșului din Mocăniță. Digi 24 încheie seara cu Pink Martini. Concertul difuzat în exclusivitate, de la ora 22:00, la Digi 24 include cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania, colinde ucrainene, franțuzești, italiene și melodii celebre dedicate sărbătorilor.

Televiziunea de știri Digi 24 este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține primul post Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Music FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.