Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:17.07.2019
Data ultimei ştiri: 17.07.2019 16:55:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTTCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 03.01.2019 12:43:45
MINIMAX-IANUARIE-PREMIERE / Cinci seriale continuă cu episoade noi în ianuarie la Minimax
București (MEDIA EXPRES) / 3 ian 2018 / Prima lună din noul an aduce, pe Minimax, sezoane și episoade noi din cinci seriale animate pline de energie, aventuri colorate și lecții pozitive despre viață și prietenie.

„Masha și ursul” (sezonul 2), câte 3 episoade, din 2 ianuarie, zilnic, de la ora 09:35. În al doilea sezon al serialului (producție 2011 – 2015) tradus în 25 de limbi și difuzat în peste 100 de țări, Masha explorează în continuare pădurea unde locuiește, alături de porcul, capra și câinele ei, în timp ce ursul titular o însoțește în noi aventuri pline de descoperiri interesante. În cele trei sezoane ale simpaticei povești apar și verișoara Mashei (Dasha), un pinguin, un pui de panda din China, doi lupi a căror casă e o fostă ambulanță, un tigru care a lucrat la circ și o ursoaică. Noul sezon are 26 de episoade, care sunt programate și în reluare, de la ora 17:05.

„Poveşti cu legume: În casă” (sezonul 3), din 7 ianuarie, zilnic, de la ora 06:15. Aventurile colorate ale legumelor din povestea animată marca DreamWorks continuă cu a treia serie (care conține un total de 26 de episoade). Oare ce vor mai descoperi Bob Roșia, Larry Castravete și prietenii lor în acest sezon?

„Monchhichi” (episoade noi din sezonul 1), din 14 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 16:55. Simpaticii gardieni ai viselor frumoase ale copiilor intră din nou în acțiune: serialul continuă cu 25 de noi episoade din prima serie, difuzate în premieră pe Minimax!

„LEGO Friends: Fetele în misiune” (episoade noi din sezonul 1), din 18 ianuarie, de la ora 14:45. Prietenele Andrea, Mia, Emma, Olivia și Stephanie pun la cale planuri noi și vor să facă dreptate în oraș, alături de micii telespectatori!

„Dinotrux” (sezonul 3), din 20 ianuarie, zilnic, de la ora 06:40. Povestea dinozaurilor mecanizați marca DreamWorks continuă, pe Minimax, cu seria a treia. În care echipa are parte de noi provocări din partea dușmanilor, dar și naturii.

Minimax este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Cu un target cuprins între 2 şi 12 ani, Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.