Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:17.07.2019
Data ultimei ştiri: 17.07.2019 16:55:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTTCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 03.01.2019 12:53:40
RAMSAY-PAPRIKA-PREMIERĂ / Gordon Ramsay revine la TV Paprika
București (MEDIA EXPRES) / 3 ian 2019 / TV Paprika difuzează din 7 ianuarie o nouă premieră cu Gordon Ramsay: „Cine găteşte cel mai bine?”, producție 2017, cele 20 de episoade fiind programate de luni până vineri, de la ora 21:00, cu reluare a doua zi, de la ora 15:00.

Formatul creat și produs de chef-ul britanic este dinamic și inedit: în fiecare episod de câte o oră, nouă concurenți bucătari amatori vor trece prin trei probe de concurs, în ringul culinar care va fi prezidat de un chef priceput. Prezentatoarea emisiunii „Cine găteşte cel mai bine?” este Fern Britton.

Primii trei cei mai slabi concurenți sunt eliminați imediat, după prima probă – mânuirea cuțitului. A doua bătălie a episodului se axează pe precizie și pricepere (mai exact, pregătirea unui ingredient dat) și va presupune o nouă eliminare a unui trio din concurs. Ultimii trei bucătari amatori rămași în luptă vor folosi ingredientul pregătit într-un fel impresionant, demn de premiul acordat (1.000 de lire sterline) și de titlul de „Geniu culinar”.

Din echipa de chefi fac parte, pe lângă Gordon Ramsay (în prima săptămână), Rosemary Shrager (săptămâna doi), Phil Vickery (săptămâna trei) și Jean-Christophe Novelli (ultima săptămână). Show-ul a fost adaptat și în Statele Unite, în vara lui 2017. 

Celelalte noutăți ale lunii ianuarie, din grila TV Paprika, sunt: „Nigel Slater şi aromele Orientului Mijlociu”, din 2 ianuarie, de la ora 21:00. Fiecare dintre cele 3 episoade a câte o oră este difuzat de la ora 21:00. Jurnalistul culinar pornește într-o gastro-aventură în Orientul Mijlociu.

„Bunătăţi pentru familie, cu Nadiya”, din 5 ianuarie, de la ora 14:30. Nadiya Hussain (câștigătoare a „The Great British Bake Off”, în 2015) ne învăță să preparăm bucate perfecte pentru momentele petrecute cu cei dragi.

„Periplu culinar australian cu Guy Turland”, din 5 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea filmată pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Bondi, din Australia) îl are drept gazdă pe Guy Turland, bucătar local, surfer și scafandru.
Top of Form

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.