Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:27.03.2019
Data ultimei ştiri: 26.03.2019 23:12:22
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 03.01.2019 18:22:02
KANAL D-MUST-CARRY-RENUNȚARE / Kanal D a renunțat la regimul must-carry de la 1 ianuarie 2019
București (MEDIA EXPRES) / 3 ian 2019 / Kanal D renunță la regimul must-carry potrivit unui anunț publicat pe site-ul televiziunii, fiind a treia companie din topul audiențelor din România care alege distribuția cu preț pe abonat, după Pro TV și Antena Group.

Comunicatul nu precizează rețelele care preiau televiziunea în noua formulă și nici prețul pe abonat dar asigură telespectatorii că "vor putea urmări în continuare programele Kanal D preferate, destinate, ca și până acum, să acopere o gamă diversă de genuri și de preferințe, cu un nivel ridicat de calitate a conținutului și transmisiei".

În comunicat se mai arată că televiziunea are o poziție puternică și consolidată pe piața media din România, oferind publicului programe de succes, ca urmare a unor investiții majore în conținut.

Potrivit legii, opțiunea pentru regimul must-carry se notifică Consiliului Național al Audiovizualului în cursul lunii ianuarie a fiecărui an, listele fiind apoi publicate în februarie de autoritatea din audiovizual pe site-ul instituției și devin obligatorii pentru operatorii de cablu.

CNA a publicat la rândul său pe site-ul propriu, la 3 ianuarie 2019, un anunț
potrivit căruia DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA, prin adresa cu nr. 3314/20.12.2018 înregistrată la CNA cu nr. 11033/20.12.2018, a notificat revocarea începând cu data de 1 ianuarie 2019 a declaraţiei referitoare la includerea în lista “must carry” a serviciului de programe KANAL D.

"Astfel, începând cu data revocării statutului „must carry” – 01.01.2019, serviciul de programe KANAL D nu va mai fi considerat liber la retransmisie, acordurile de retransmisie gratuite încheiate cu SC DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA nemaifiind valabile, radiodifuzorul urmând a încheia contracte de retransmisie cu distribuitorii de servicii interesaţi pentru retransmisia serviciului de programe KANAL D".

Potrivit CNA, acordarea și modificarea avizelor de retransmisie de către operatorii de cablu și satelit se solicită Consiliului în conformitate cu prevederile Deciziei CNA nr. 72/2012, modificată şi completată prin Deciziile CNA nr. 350/2015 şi nr. 128/2017 şi totodată în condiţiile prevăzute de art. 74, cu respectarea art. 82 din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.