Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:17.07.2019
Data ultimei ştiri: 17.07.2019 16:55:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTTCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 07.01.2019 10:41:00
E!-GOLDEN GLOBES-EMISIUNI / E! difuzează mai multe emisiuni legate de Globurile de Aur 2019
București (MEDIA EXPRES) / 7 ian 2019 / E! difuzează „Live From The Red Carpet” - a 76-a ediție a premiilor Globurile de Aur luni, 7 ianuarie, de la ora unu noaptea și o emisiune de noapte „Busy Tonight” cu ediția specială „Busy Tonight Live: Golden Globes After Party” după festivitatea de decernare a premiilor, pe 7 ianuarie de la ora 8 dimineața, potrivit reprezentantului de marketing al televiziunii, Stuff Media.

Pe măsură ce starurile se adună pentru premiile de televiziune și film votate de asociația presei internaționale de la Hollywood, Ryan Seacrest alături de Giuliana Rancic de la E! News vor găzdui emisiunea “E! Live From the Red Carpet: The 2019 Golden Globe Awards” cu interviuri sincere și spontane cu cele mai cunoscute vedete și nominalizații serii, împreună cu echipa de prezentatori de la Nightly Pop - Morgan Stewart și Nina Parker.

Emisiunea este transmisă pe tv, în mediul digital și pe rețelele de socializare, evenimentul având loc la The Beverly Hilton în Beverly Hills, California, luni, 7 ianuarie, de la ora 1:00 ora României.

Cel mai nou show de divertisment difuzat de E! - “Busy Tonight”, găzduit de actrița, scriitoarea și celebritatea din social media Busy Philips, transmite în direct luni, 7 ianuarie de la 8:00, emisiunea de o oră „Busy Tonight Live: Golden Globes After Party”, difuzată imediat după festivitatea de decernare.

Celebritățile invitate vor ajunge în studio direct de la marele eveniment, pentru a discuta despre momentele serii, despre câștigători și ținutele participanților din industria filmului și televiziunii. În plus, actorul și comediantul Tom Lenk va juriza concursul echipei Busy Tonight în încercarea lor de a reface, cu ajutorul obiectelor casnice, cele mai impresionante ținute ale serii.

Emisiunile dedicate evenimentului încep pe 6 ianuarie, la ora 18:00, cu emisiunea “Countdown to the Red Carpet: The 2019 Golden Globe Awards” cu Kristin Cavallari din “Very Cavallari”, Jeannie Mai prezentatoarea “The Real”, Brad Goreski stilist, Nina Parker, Kristin Dos Santos corespondent E! News și Zanna Roberts Rassi corespondent E! News Style.

Ca parte a transmisiei pe multiple platforme, E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T revine cu Erin Lim gazda “The Rundown”, Will Marfuggi corespondent E! News și Justin Sylvester gazda “Daily Pop”, Tanya Rad de la iHeartMedia’s KIIS FM și expertul în modă Tiffany Reid, pentru a asigura publicului acces nelimitat și exclusiv la evenimentele de pe covorul roșu pe @ENews’ Twitter și eonline.com începând de pe 6 ianuarie de la 20:00.

Publicul poate alege conținutul votând pe contul de Twitter @ENews.  

E! Glambot, favorita fanilor, revine la această ediție Golden Globes cu directorul creativ Cole Walliser – regizor de videoclipuri al casei P!nk – având ca scop să surprindă momente unice și inovatoare pentru a introduce fanii și mai mult în mijlocul acțiunii.

Înainte de începerea festivităților, E! News va difuza știri dedicate evenimentului, iar gazdele Giuliana Rancic și Jason Kennedy vor lua interviuri prezentatorilor de anul acesta Sandra Oh și Andy Samberg pentru a face predicții despre cine va lua acasă un trofeu. În plus, pe 9 ianuarie, de la 00:00, în cadrul ediției de noapte a E! News, se va face recapitularea evenimentului și vor fi difuzate interviuri 1 la 1 cu câștigătorii, o recapitulare a ținutelor de pe covorul roșu și dezvăluiri despre cum au petrecut vedetele noaptea.

E! News transmite prin Instagram Stories din cadrul decernării premiilor pe 7 ianuarie, momente interesante, amuzante din cadrul serii. E! News transmite prin Snapchat seria The Rundown găzduită de Erin Lim, are de asemenea o ediție dedicată Golden Globes.

Fanii din întreaga lume pot urmări fiecare moment pe măsura derulării acțiunii cu acces exclusiv în culise pe eonline.com în mediul digital, @enews pe rețelele sociale (Instagram, Twitter și Facebook), @e_news pe Snapchat și @eentertainment (Instagram, Twitter, Facebook și Snapchat). Detalii de stil pot fi găsite și pe @stylecollective pe Instagram .

Programul complet: 
6 ianuarie de la 00:00
E! News prezentat de Giuliana Rancic și Jason Kennedy împreună cu echipa de corespondenți E! discută despre pregătirile necesare din cadrul Galei Golden Globes. 

6 ianuarie de la 18
E! Countdown to the Red Carpet: The 2019 Golden Globe Awards cu Kristin Cavallari din Very Cavallari, Jeannie Mai prezentatoarea The Real, Brad Goreski stilist, Nina Parker, Kristin Dos Santos corespondent E! News și Zanna Roberts Rassi corespondent E! News Style.

6 ianuarie de la 20:00
E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T prezentat de Erin Lim gazda The Rundown, Will Marfuggi corespondent E! News și Justin Sylvester gazda Daily Pop, Tanya Rad de la iHeartMedia’s KIIS FM și expertul în modă Tiffany Reid.

7 ianuarie de la 1:00
E! Live From The Red Carpet: The 2019 Golden Globe Awards prezentat de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic. 

7 ianuarie de la 8:00 (Imediat după decernarea premiilor Golden Globes)
Busy Tonight Live: Golden Globes After Party o oră de transmisiune în direct cu gazda Busy Philipps.   

9 ianuarie de la 00:00
E! News prezentat de Giuliana Rancic și Jason Kennedy împreună cu corespondenții E! recapitulează evenimentele de la ediția din 2019 a premiilor Golden Globes. 

E!'s Live From The Red Carpet este produs de Ryan Seacrest Productions și Wilshire Studios.  Ryan Seacrest, Gary Snegaroff, Shaun Smith și Gerry Johnston sunt producători executivi. Busy Tonight este produs de Little Stranger Inc și Wilshire Studios cu Tina Fey, Busy Philipps, Caissie St.Onge, Eric Gurian, Julie Darmody și David Miner ca producători executivi.

În România E! se găsește în oferta furnizorilor majori de televiziune RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange și Ines.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.