Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:17.07.2019
Data ultimei ştiri: 17.07.2019 16:55:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTTCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 10.01.2019 08:00:23
TRUE DETECTIVE S3-PREMIERA / HBO și HBO GO difuzează premieera noului sezon „True Detective” din 14 ianuarie
București (MEDIA EXPRES) / 10 ian 2019 / „True Detective” se întoarce cu al treilea sezon de opt episoade de luni, 14 ianuarie, cu primele două episoade difuzate pe HBO GO și la HBO și apoi câte un nou episod în fiecare luni.
Acțiunea celui de-al treilea sezon se desfășoară în paralel în trei epoci.

Noul sezon spune povestea unei crime macabre în inima munților Ozark, un mister care devine din ce în ce mai ciudat odată cu trecerea deceniilor. Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru „Moonlight”) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays care aparține de poliția statală, în timp ce Stephen Dorff („Somewhere”) interpretează rolul lui Roland West, detectivul care a anchetat cazul cu Hays, iar Carmen Ejogo („Selma”) o interpretează pe profesoara și scriitoarea Amelia Reardon.

1980: Will și Julie Purcell, copiii lui Tom și Lucy Purcell, dispar la o săptămână după Halloween, în West Finger, Arkansas.

2015: Detectivul ieșit la pensie Wayne Hays, care a anchetat cazul la vremea lui, este rugat să arunce încă o privire la întorsăturile de situație ale cazului nerezolvat, cu un producător de documentare despre crime reale.

Filmat în locații din nord-vestul statului Arkansas, noul sezon din „True Detective” a fost scris de Nic Pizzolatto, în afară de cel de-al patrulea episod, pe care acesta l-a scris în colaborare cu David Milch (creatorul serialului HBO „Deadwood”), și de cel de-al șaselea episod, scris în colaborare cu Graham Gordy (scenarist al serialului Cinemax „Quarry”). Pizzolatto își face și debutul regizoral cu două episoade; ceilalți doi regizori sunt Jeremy Saulnier („Hold the Dark”) și Daniel Sackheim („Game of Thrones”).

Episodul #17 (sezonul 3, episodul 1): „The Great War and Modern Memory/ Marele război și memoria modernă”
Premieră: 14 ianuarie
Dispariția unui băiat din Arkansas (Phoenix Elkin) și a surorii acestuia (Lena McCarthy) în 1980 duce la declanșarea unor amintiri intense și a unor întrebări stăruitoare pentru detectivul pensionat Wayne Hays (Mahershala Ali), care a lucrat la acest caz cu 35 de ani în urmă, alături de partenerul său Roland West (Stephen Dorff). Ce începe ca o anchetă de rutină devine o călătorie lungă pentru a diseca și a înțelege natura crimei.
Scris de Nic Pizzolatto; regizat de Jeremy Saulnier.
Episodul #18 (sezonul 3, episodul 2): „Kiss Tomorrow Goodbye/ Spune la revedere zilei de mâine”
Premieră: 14 ianuarie
Wayne Hays aruncă o privire în urmă la consecințele cazului Purcell, din anul 1980, din West Finger, Arkansas, inclusiv la posibilele dovezi lăsate în urmă la Devil’s Den, un loc frecventat de copiii din zonă. În timp ce atenția se concentrează pe doi suspecți care atrag atenția detectivilor – Brett Woodard (Michael Greyeyes), un veteran de război solitar care colectează gunoi, și Ted LaGrange (Shawn-Caulin Young), un fost condamnat cu tendințe pedofile – părinții celor doi copii dispăruți, Tom (Scoot McNairy) și Lucy Purcell (Mamie Gummer), primesc un bilet criptic de la cineva anonim.

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a patru servicii care acoperă douăzeci de țări. În Scandinavia, HBO Nordic oferă un serviciu premium Subscription Video on Demand direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca. În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania, care permite clienților Vodafone din Spania să acceseze serviciul de streaming prin Vodafone TV sau prin computere, smartphone-uri sau tablete.

În Europa Centrală HBO este disponibil abonaților din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia și Bosnia & Herțegovina. Conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.