Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.08.2019
Data ultimei ştiri: 16.08.2019 17:32:11
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 14.01.2019 23:58:52
CARTOON NETWORK-BEN10-SEZON NOU / Cartoon Network a dat undă verde pentru al patrulea sezon Ben 10
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 14 ian 2018 / Cartoon Network extinde universul Ben 10 după ce a dat undă verde pentru cel de al patrulea sezon al cunoscutului serial animat, potrivit unui comunicat difuzat de biroul de la București al televiziunii. Sezonul patru va avea premiera la nivel mondial începând cu anul viitor.

Cel de-al treilea sezon include noi străini, vehicule și răufăcători, dar şi un personaj nou numit Kevin 11, care este rivalul lui Ben 10. Kevin 11 a dezvoltat Anti-Trix, o versiune personalizată a Omnitrixului, pe care o poate activa pentru a produce versiuni alternative ale extratereștrilor eroici ai lui Ben. Tot în sezonul trei, fanii i se pot alătura lui Ben în expediții din întreaga lume, pe măsură ce el și familia sa urcă la bordul noului Omni-Copter pentru a zbura în Asia, Europa și America de Sud. Sezonul trei va fi lansat luna aceasta în EMEA, în timp ce în S.U.A. și LATAM, premiera va avea loc în februarie, iar în APAC, în martie.

Numai în cel de al treilea trimestru al anului trecut, Ben 10 a fost vizionat de peste 182 de milioane de persoane, printre care 56 de milioane de copii. Animaţia este produsă de Cartoon Network Studios şi creată de Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), avându-l pe John Fang (Mixels, Generator Rex) producător executiv.

Cartoon Network (www.CartoonNetwork.ro) este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10, Fetiţele Powerpuff, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Televiziunea paneuropeană a fost lansată în 1993, iar Cartoon Network are versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network aparține Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia. .
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.