Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 21.01.2019 14:22:52
DIVA-DEPARTURE-DIFUZARE / NBC Universal a cumpărat drepturile pentru "Departure" difuzat de Diva în România
București (MEDIA EXPRES) / 21 ian 2019 / NBCUniversal International Networks (NBCUIN) a anunțat achiziția seriei în șase episoade “Departure” de la Red Arrow Studios International, despre zborul 716 care a dispărut deasupra oceanului Atlantic, difuzarea în România urmând a fi programată pe Diva, în cursul acestui an.

După prăbușirea misterioasă, Kendra Malley (Archie Panjabi câștigătoare a premiului Emmy® - „The Good Wife”), văduvă de puțină vreme, este chemată să investigheze evenimentul de către fostul șef și mentorul său, Howard Lawson (Christopher Plummer câștigător al premiului Oscar® „All The Money In The World”).

Din distribuție fac parte Kris Holden-Ried (“Vikings”), Claire Forlani (“Hawaii Five-O”), Rebecca Liddiard (“Frankie Drake Mysteries”), Shazad Latif (“Star Trek: Discovery”), Tamara Duarte (“Longmire”), Peter Mensah (“Agents of S.H.I.E.L.D.”), Kristian Bruun (“Orphan Black”), Allan Hawco (“Caught”), Dougray Scott (“Snatch”), Sasha Roiz (“Grimm”), Mark Rendall (“30 Days of Night”), Dmitry Chepovetsky (“Mission: Impossible – Ghost Protocol”) și Paris Jefferson (“Sunset Contract”).

“Acțiunea fascinantă din Departure – abundând în conspirații, mister și personaje captivante – se potrivește perfect televiziunilor noastre internaționale și vor ține publicul în tensiune” a declarat Steve Patscheck, EVP Global Programming, NBCUniversal International Networks. “Abia așteptăm să aducem acest serial uimitor și acești actori premiați în fața fanilor din întreaga lume.”

“Suntem fericiți că NBCUniversal International Networks este partenerul nostru din televiziune pentru producția Departure” a adăugat Bo Stehmeier, President, Red Arrow Studios International. “Publicul din Europa și Africa va fi captivat de acțiunea, suspansul și povestea producției.”

Departure este o producție Canada/Marea Britanie o co-producție marca Shaftesbury (Canada) și Greenpoint Productions Ltd. (Regatul Unit) în asociere cu Corus Entertainment și co-finanțată de Starlings Television. Starlings Television supraveghează distribuția internațională, iar Red Arrow Studios International se ocupă de vânzările internaționale din afara Statelor Unite ale Americii.

Departure îi are ca producători executivi pe Christina Jennings, Scott Garvie, Malcolm MacRury, T.J. Scott și Archie Panjabi. Creatorul Vincent Shiao este și co-producător; Patrick Cassavetti, Tina Grewal sunt producători alături de Julie Lacey de la Shaftesbury.Din partea Corus, Kathleen Meek este producător executiv; Rachel Nelson este regizor, Original Content, Drama, Kids și Factual; Lisa Godfrey este Vice President al Original Content, Corus Entertainment. Chris Philip și Karine Martin sunt producători executive pentru Starlings Television; Henrik Pabst și Carlo Dusi sunt producători executive pentru Red Arrow Studios International. Episoadele sunt scrise de coordonatorii Malcolm MacRury, Vincent Shiao, Ellen Vanstone, John Krizanc și Stephanie Tracey. Departure este regizat de T.J. Scott. David A. Stern și Matt Geller a fost promotorul proiectului în cadrul Shaftesbury și a ajutat la obținerea fondurilor de finanțare a producției.

Departure este în prezent în producție în Canada și Marea Britanie și va fi difuzat în primetime la nivel international în 2019.
(MEDIA EXPRES)

NBCUniversal International Networks divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. NBCUniversal International Networks reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia.  NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.
NBCUniversal International Networks este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Red Arrow Studios International este, la nivel mondial, un lider în distribuiția de conținut TV, de formate de programe și show-uri factuale provenite din rețele internaționale de companii de producție, producători străluciți și parteneri de digital-content. Cu birouri în Munhen, Londra, Los Angeles și Hong Kong, Red Arrow Studios International este coproducător și finanțează și distribuie conținut apreciat în peste 200 de teritorii la nivel mondial. Red Arrow Studios International este parte a Red Arrow Studios, care cuprinde 20 de companii de producție din 7 teritorii; cel mai bun studiou digital la nivel mondial – Studio 71 și distribuitorul de film Gravitas Ventures. Red Arrow Studios este o companie ProSiebenSat.1 Media SE, unul dintre cele mai mari grupuri media din Europa. redarrowstudios.com/international

Shaftesbury este un creator și producător de conținut original pentru televiziune, film, digital și branduri, premiat. Portofoliul curent al Shaftesbury include 12 sezoane din Murdoch Mysteries pentru CBC, UKTV și ITV STUDIOS Global Entertainment, două sezoane din serialul cu detectivi Frankie Drake Mysteries pentru CBC, UKTV și Kew Media, trei sezoane ale serialului thriller Slasher pentru Netflix, ca și noua serie Rex pentru CityTV/Rogers Media și Departure pentru Global/Corus Entertainment. Ramura digitală a companiei Shaftesbury produce divertisment digital original, convergent și proiecte branduite, precum producția Carmilla, câștigătoare a distincției MIPTV Brand Content of the Year. Divizia Shaftesbury de divertisment branduit livrează engagement profitabil pe targetul millennials și transformă brandurile în producător executiv Printre parteneri se numără Walmart, Interac, U by Kotex® și RBC.  

Starlings Entertainment este un un grup de companii interconectate, concentrate pe finanțarea și bugetarea de producții cu impact commercial și filme animate, programe de televiziune alături de alte produse media. Proiectele sunt dezvoltate în cadrul companiei, dar provin și din colaborări externe precum și din parteneriate îndelungate cu producătorii. Starlings Entertainment a înfințat un fond de investiții pentru portofolii pentru proiecte singulare sau în colaborare derulate pe mai mulți ani. Fondul țintește să genereze un catalog divers de producții de divertisment, să ofere transparență investitorilor și să crească oportunitățile de venit.

Corus Entertainment Inc. (TSX: CJR.B) este o companie lider de media și conținut care crează și livrează branduri de înaltă calitate și conținut pe multiple platforme pentru publicul din întreaga lume. Portofoliul companiei include 44 de servicii de televiziune speciale, 39 de radiouri, 15 televiziuni convenționale, afacere de conținut globală, produse digitale, evenimente live, editură de cărți pentru copii, programe de animație, servicii de tehnologie și media. Portofoliul premium al Corus include Global Television, W Network, OWN: Oprah Winfrey Network Canada, HGTV Canada, Food Network Canada, HISTORY®, Showcase, National Geographic, Q107, CKNW, Fresh Radio, Disney Channel Canada, YTV și Nickelodeon Canada. Vizitează Corus la www.corusent.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.