×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.01.2019 14:22:52

DIVA-DEPARTURE-DIFUZARE / NBC Universal a cumpărat drepturile pentru "Departure" difuzat de Diva în România



București (MEDIA EXPRES) / 21 ian 2019 / NBCUniversal International Networks (NBCUIN) a anunțat achiziția seriei în șase episoade “Departure” de la Red Arrow Studios International, despre zborul 716 care a dispărut deasupra oceanului Atlantic, difuzarea în România urmând a fi programată pe Diva, în cursul acestui an.

După prăbușirea misterioasă, Kendra Malley (Archie Panjabi câștigătoare a premiului Emmy® - „The Good Wife”), văduvă de puțină vreme, este chemată să investigheze evenimentul de către fostul șef și mentorul său, Howard Lawson (Christopher Plummer câștigător al premiului Oscar® „All The Money In The World”).

Din distribuție fac parte Kris Holden-Ried (“Vikings”), Claire Forlani (“Hawaii Five-O”), Rebecca Liddiard (“Frankie Drake Mysteries”), Shazad Latif (“Star Trek: Discovery”), Tamara Duarte (“Longmire”), Peter Mensah (“Agents of S.H.I.E.L.D.”), Kristian Bruun (“Orphan Black”), Allan Hawco (“Caught”), Dougray Scott (“Snatch”), Sasha Roiz (“Grimm”), Mark Rendall (“30 Days of Night”), Dmitry Chepovetsky (“Mission: Impossible – Ghost Protocol”) și Paris Jefferson (“Sunset Contract”).

“Acțiunea fascinantă din Departure – abundând în conspirații, mister și personaje captivante – se potrivește perfect televiziunilor noastre internaționale și vor ține publicul în tensiune” a declarat Steve Patscheck, EVP Global Programming, NBCUniversal International Networks. “Abia așteptăm să aducem acest serial uimitor și acești actori premiați în fața fanilor din întreaga lume.”

“Suntem fericiți că NBCUniversal International Networks este partenerul nostru din televiziune pentru producția Departure” a adăugat Bo Stehmeier, President, Red Arrow Studios International. “Publicul din Europa și Africa va fi captivat de acțiunea, suspansul și povestea producției.”

Departure este o producție Canada/Marea Britanie o co-producție marca Shaftesbury (Canada) și Greenpoint Productions Ltd. (Regatul Unit) în asociere cu Corus Entertainment și co-finanțată de Starlings Television. Starlings Television supraveghează distribuția internațională, iar Red Arrow Studios International se ocupă de vânzările internaționale din afara Statelor Unite ale Americii.

Departure îi are ca producători executivi pe Christina Jennings, Scott Garvie, Malcolm MacRury, T.J. Scott și Archie Panjabi. Creatorul Vincent Shiao este și co-producător; Patrick Cassavetti, Tina Grewal sunt producători alături de Julie Lacey de la Shaftesbury.Din partea Corus, Kathleen Meek este producător executiv; Rachel Nelson este regizor, Original Content, Drama, Kids și Factual; Lisa Godfrey este Vice President al Original Content, Corus Entertainment. Chris Philip și Karine Martin sunt producători executive pentru Starlings Television; Henrik Pabst și Carlo Dusi sunt producători executive pentru Red Arrow Studios International. Episoadele sunt scrise de coordonatorii Malcolm MacRury, Vincent Shiao, Ellen Vanstone, John Krizanc și Stephanie Tracey. Departure este regizat de T.J. Scott. David A. Stern și Matt Geller a fost promotorul proiectului în cadrul Shaftesbury și a ajutat la obținerea fondurilor de finanțare a producției.

Departure este în prezent în producție în Canada și Marea Britanie și va fi difuzat în primetime la nivel international în 2019.
(MEDIA EXPRES)

NBCUniversal International Networks divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. NBCUniversal International Networks reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia.  NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.
NBCUniversal International Networks este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Red Arrow Studios International este, la nivel mondial, un lider în distribuiția de conținut TV, de formate de programe și show-uri factuale provenite din rețele internaționale de companii de producție, producători străluciți și parteneri de digital-content. Cu birouri în Munhen, Londra, Los Angeles și Hong Kong, Red Arrow Studios International este coproducător și finanțează și distribuie conținut apreciat în peste 200 de teritorii la nivel mondial. Red Arrow Studios International este parte a Red Arrow Studios, care cuprinde 20 de companii de producție din 7 teritorii; cel mai bun studiou digital la nivel mondial – Studio 71 și distribuitorul de film Gravitas Ventures. Red Arrow Studios este o companie ProSiebenSat.1 Media SE, unul dintre cele mai mari grupuri media din Europa. redarrowstudios.com/international

Shaftesbury este un creator și producător de conținut original pentru televiziune, film, digital și branduri, premiat. Portofoliul curent al Shaftesbury include 12 sezoane din Murdoch Mysteries pentru CBC, UKTV și ITV STUDIOS Global Entertainment, două sezoane din serialul cu detectivi Frankie Drake Mysteries pentru CBC, UKTV și Kew Media, trei sezoane ale serialului thriller Slasher pentru Netflix, ca și noua serie Rex pentru CityTV/Rogers Media și Departure pentru Global/Corus Entertainment. Ramura digitală a companiei Shaftesbury produce divertisment digital original, convergent și proiecte branduite, precum producția Carmilla, câștigătoare a distincției MIPTV Brand Content of the Year. Divizia Shaftesbury de divertisment branduit livrează engagement profitabil pe targetul millennials și transformă brandurile în producător executiv Printre parteneri se numără Walmart, Interac, U by Kotex® și RBC.  

Starlings Entertainment este un un grup de companii interconectate, concentrate pe finanțarea și bugetarea de producții cu impact commercial și filme animate, programe de televiziune alături de alte produse media. Proiectele sunt dezvoltate în cadrul companiei, dar provin și din colaborări externe precum și din parteneriate îndelungate cu producătorii. Starlings Entertainment a înfințat un fond de investiții pentru portofolii pentru proiecte singulare sau în colaborare derulate pe mai mulți ani. Fondul țintește să genereze un catalog divers de producții de divertisment, să ofere transparență investitorilor și să crească oportunitățile de venit.

Corus Entertainment Inc. (TSX: CJR.B) este o companie lider de media și conținut care crează și livrează branduri de înaltă calitate și conținut pe multiple platforme pentru publicul din întreaga lume. Portofoliul companiei include 44 de servicii de televiziune speciale, 39 de radiouri, 15 televiziuni convenționale, afacere de conținut globală, produse digitale, evenimente live, editură de cărți pentru copii, programe de animație, servicii de tehnologie și media. Portofoliul premium al Corus include Global Television, W Network, OWN: Oprah Winfrey Network Canada, HGTV Canada, Food Network Canada, HISTORY®, Showcase, National Geographic, Q107, CKNW, Fresh Radio, Disney Channel Canada, YTV și Nickelodeon Canada. Vizitează Corus la www.corusent.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL