Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 28.01.2019 13:54:21
DIVA-FILME / Diva sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu un “Maraton de filme romantice” în perioada 14 - 17 februarie
București (MEDIA EXPRES) / 28 ian 2019 / DIVA difuzează “Maratonul de filme romantice” în weelk-end-ul 14-17 februarie, cu câte trei filme tematice pe zi începând de la ora 12:00.

Printre filmele difuzate se numără:”Sfaturi de Sf Valentin” (“All Things Valentine”, pe 14 ianuarie, de la ora 12:00), “Dragoste la Paris” (“Love Locks”, pe 14 de la ora 14:00), “Zilele îndrăgostiţilor” (“Valentine's Again”, pe 14 de la ora 16:00),”Aşa cum eşti” (“Just the Way You Are”, pe 15 ianuarie, de la ora 12:00),”Dragoste şi întâmplare” (“Love By Chance”, pe 15 de la 14:00),”Dragoste la prima vedere” (“Love at First Glance”, pe 15 de la 16:00), ”Partida perfectă” (“The Perfect Catch”, pe 16 de la 18:00), “Un weekend de iarnă” (“One Winter Weekend”, pe 16 de la ora 16:00) și “Dragoste pentru totdeauna” (“Love, Once and Always”, pe 17 ianuarie de la ora 14:00).

Premiera la DIVA este filmul „Iubitul meu, prinţul” (“Royally Ever After”), programată pe 17 februarie de la ora 16:00. Filmul spune povestea unei profesoare, Sara, care este cerută în căsătorie de către iubitul său, ca mai apoi să afle că acesta este un prinț adevărat, aparținând unei mici monarhii europene. Sara trebuie să demonstreze că poate executa toate atribuțiile unei prințese pentru a obține acordul părinților lui Daniel.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.