×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.01.2019 13:54:21

DIVA-FILME / Diva sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu un “Maraton de filme romantice” în perioada 14 - 17 februarie



București (MEDIA EXPRES) / 28 ian 2019 / DIVA difuzează “Maratonul de filme romantice” în weelk-end-ul 14-17 februarie, cu câte trei filme tematice pe zi începând de la ora 12:00.

Printre filmele difuzate se numără:”Sfaturi de Sf Valentin” (“All Things Valentine”, pe 14 ianuarie, de la ora 12:00), “Dragoste la Paris” (“Love Locks”, pe 14 de la ora 14:00), “Zilele îndrăgostiţilor” (“Valentine's Again”, pe 14 de la ora 16:00),”Aşa cum eşti” (“Just the Way You Are”, pe 15 ianuarie, de la ora 12:00),”Dragoste şi întâmplare” (“Love By Chance”, pe 15 de la 14:00),”Dragoste la prima vedere” (“Love at First Glance”, pe 15 de la 16:00), ”Partida perfectă” (“The Perfect Catch”, pe 16 de la 18:00), “Un weekend de iarnă” (“One Winter Weekend”, pe 16 de la ora 16:00) și “Dragoste pentru totdeauna” (“Love, Once and Always”, pe 17 ianuarie de la ora 14:00).

Premiera la DIVA este filmul „Iubitul meu, prinţul” (“Royally Ever After”), programată pe 17 februarie de la ora 16:00. Filmul spune povestea unei profesoare, Sara, care este cerută în căsătorie de către iubitul său, ca mai apoi să afle că acesta este un prinț adevărat, aparținând unei mici monarhii europene. Sara trebuie să demonstreze că poate executa toate atribuțiile unei prințese pentru a obține acordul părinților lui Daniel.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL