Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.08.2019
Data ultimei ştiri: 16.08.2019 17:32:11
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 30.01.2019 23:26:16
ACER-CONVENȚIE-IUNIE / ACeR va organiza Convenția Națională în 7-9 iunie la Sibiu
București (MEDIA EXPRES) / 30 ian 2019 / Asociația de Comunicații Electronice din România a anunțat cp va organiza Convenția de anul acesta în perioada 7-9 iunie, la Sibiu, după ce în ultimii ani evenimentul s-a desfășurat în luna noiembrie în București.

Fiind descris ca "singurul eveniment ce reunește toate organizațiile relevante ale industriei de comunicații", Convenția Națională A.C.e.R. 2018 a găzduit peste 300 de participanți, atât antreprenori, cât și manageri de top ai industriilor de media, telecomunicații, reprezentanți ai trusturilor de presă naționale și internaționale, organizații publice și guvernamentale și furnizori de echipamente și servicii pentru industrie.

Înființată în 2014, ACeR (Asociația pentru Comunicații Electronice din România) este o asociație de profil din industrie care își reprezintă membrii în raport cu partenerii de business precum și cu toate autoritățile relevante, potrivit site-ului organizației. ACeR este un liant între operatorii care activează în domeniul comunicațiilor electronice (cablu, internet, telefonie, IPTV, satelit), societățile care dețin licențe audiovizuale de radio și televiziune din România, producătorii de echipamente și soluții tehnice pentru industria de telecomunicații și organismele si autoritățile naționale, instituțiile statului, organizații sau asociații profesionale din industria comunicațiilor.

Cu peste 65 de membri în doar câțiva ani de activitate, ACeR este singura organizație profesională din România care integrează majoritatea jucătorilor pieței de telecomunicații locale: Cei mai mari furnizori internaționali de conținut TV (Discovery Networks, Sony Pictures, NBC Universal, Arcadia TV etc.); Cele mai importante televiziuni naționale și locale (Antena Group); Cele mai noi platforme de OTT internaționale (Ownzones); Producători de echipamente și soluții tehnice (Teleste, Celesta, Canad Systems, Perfect Broadcast); Furnizori de servicii de infrastructură (Prime Telecom); Operatori și distribuitori de servicii de telecomunicații prin satelit (SES Astra).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.