Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.08.2019
Data ultimei ştiri: 16.08.2019 17:32:11
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 31.01.2019 13:15:37
TV PAPRIKA-JAMIE-PROGRAM FEBRUARIE / Premiere cu Jamie în februarie la TV Paprika
București (MEDIA EXPRES) / 31 ian 2019 / „Cinci ingrediente sunt suficiente pentru a găti o masă delicioasă”, afirmă faimosul și îndrăgitul chef britanic Jamie Oliver, în cea mai nouă emisiune difuzată de TV Paprika în România: „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie”, în premieră de duminică, 3 februarie, de la ora 16:30.

Celebrul bucătar va încerca să demonteze, în fiecare nou episod al emisiunii, ideea preconcepută după care bucatele fantastice sunt obligatoriu rezultatul unei cantități impresionante de ingrediente. „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie” continuă în luna februarie, cu câte două noi episoade în fiecare sâmbătă si duminică, de la aceeași oră.

Jamie Oliver folosește doar cinci ingrediente pentru mâncărurile sale printre care o salată cu fasole, o supă de roșii rustică, un pește crocant, o prăjitură delicioasă sau o budincă plină de fructe de pădure și miere.

Televiziunea derulează în luna februarie, pe pagina de Facebook a TVPaprika http://www.facebook.com/tvpaprikaromania un concurs pentru telespectatori intitulat „Preparate rapide și ușoare cu Jamie”.

O altă emisiune, „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”, revine în grila TV Paprika cu sezonul șase, din 14 februarie, de la ora 21:00. În noul sezon, Jamie și Jimmy pregătesc noi ospățuri în compania unor oaspeți cu adevărat speciali. Jamie Oliver vine cu şi mai multe reţete cu care îşi uimeşte prietenii şi familia, iar Jimmy Doherty ne arată cum să preparăm bucate superbe pe care nu prea le-am încerca acasă. Vor fi invitate şi vedete speciale, ca să ajute în bucătărie şi la servire.

Jamie Oliver este una dintre cele mai îndăgite vedete de televiziune din lume, devenit celebru cu seria „The Naked Chef”. Secretul meniurilor sale stă în ingredientele proaspete, lipsite de E-uri şi de toate artificiile agriculturii manipulate genetic. Jovial și plin de vervă, Jamie pledează pentru mâncarea sănătoasă în cele mai inedite feluri.

Jimmy Doherty este fermier, deținător al Essex Pig Company, și un cunoscut prezentator de televiziune britanic, ce s-a lansat în 2008 cu emisiunea Jimmy Doherty's Farming Heroes. Prieten din copilărie cu Jamie Oliver, a apărut prima dată la TV în anul 2002, ca invitat al acestuia în emisiunea Oliver's Twist.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.