Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber



Căutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 Autorităţi 01.02.2019 11:45:06
CNA-SRR-SRTV-CINEMA-COMUNICAȚII-BUGET2019 / Guvernul propune o creștere de 18.2% a bugetului annual al CNA
București (MEDIA EXPRES) / 1 feb 2019 / CNA are o creștere a bugetului anual de 18.2%, de la 10,8 la 12,8 milioane de lei, potrivit proiectului publicat pe site-ul Ministerului de Finanțe la 31 ianuarie.

Radioul public are în propunerea Guvernului un buget cu 5,1% mai mare în 2019 față de anul trecut, de la 368.7 milioane de lei la 387,5 milioane, în vreme ce Televiziunea Română are un buget cu 1,7% mai mare în 2019, de 410 milioane de lei, față de 403,2 milioane în 2018.

Programul privind sprijinirea industriei cinematografice - până la 31 decembrie 2020 - are alocat anul acesta 233 de milioane de lei, față de 466 în 2018.

Ministerul Comunicațiilor are un buget propus pentru 2019 cu 20,2% mai mic ca anul trecut, de 261,4 milioane de lei față de 327,4.

Bugetul urmează să fie trimis pentru discutare și aprobare în Parlament, care își începe activitatea de luni, 4 februarie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS




Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online




www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.