Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.08.2019
Data ultimei ştiri: 16.08.2019 17:32:11
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 04.02.2019 12:09:03
TURNER-APLICAȚIE-LANSARE / Turner International a lansat aplicația “GUMBALLL VIP” în România
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 4 feb 2019 / După testarea în Marea Britanie în octombrie 2017, Turner International a anunțat lansarea în România a aplicației "Gumball VIP", un produs inovator ce combină vizionarea liniară cu cea mobilă, prin folosirea celui de-al doilea ecran în timpul serialului Cartoon Network “Uimitoarea lumea a lui Gumball”.

"Gumball VIP" este online acum şi urmează să fie lansat în alte şase piețe diferite, printre care Australia, Noua Zeelandă, Polonia, Spania și Franța.

"Televiziunea liniară rămâne un mediu cheie pentru copii, dar trebuie să ne asigurăm că rămâne relevant în lumea de astăzi, când există o mare schimbare în modul în care fanii noștri ne urmăresc. Această tehnologie inovatoare ne permite să facem acest lucru, prin digitizarea experienței liniare și prin adăugarea acestui element interactiv", a declarat Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA & International Kids Strategy.

Hidalgo a adăugat: "La Turner, creăm cu mândrie medii prin care fanii noștri se pot mișca fără probleme. Suntem într-o lume fără limite și prin crearea unor astfel de experiențe de divertisment, le oferim fanilor noștri din întreaga lume ceva cu adevărat unic".

Tehnologia, licențiată de compania austriacă Tonio, a fost testată în Marea Britanie în octombrie 2017 și a fost folosită și în Statele Unite anul acesta. Fanii sunt încurajați să descarce gratuit aplicația "Gumball VIP" din App Store sau Google Play și vor primi o notificare înainte de difuzarea liniară a episoadelor. Apoi, cu ajutorul unei tehnologii de înregistrare audio se conectează la episoade, pentru a răspunde la întrebări despre ceea ce se întâmplă pe ecran. Răspunsurile corecte câștigă puncte și coduri pentru deblocare, care pot fi schimbate în premii pe website-urile Cartoon Network.

Experienţa din Marea Britanie a demonstrat un apetit ridicat pentru activitatea cu ecran dublu, rating-ul TV crescând cu 44% faţă de perioadele anterioare. În plus, experienţa a arătat o creștere a numărului de copii mai mari care vin în faţa televizorului. Reach-ul zilnic în rândul copiilor mai mari (10-15 ani) a crescut cu 22% pe faţă de anul precedent și cu 108% comparativ cu prima jumătate de an, din luna februarie 2017. În plus, " Gumball VIP" a ajuns în top zece aplicaţii ale App Store.

Cartoon Network este una dintre principalele televiziuni pentru copii la nivel internațional, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Ben 10”, „Fetiţele Powerpuff”, „Să-nceapă aventura” şi „Un show obişnuit”. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă.

Televiziunea paneuropeană s-a lansat în 1993, iar Cartoon Network are în prezent versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări, printre care și România. Cartoon Network aparține Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.