Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.08.2019
Data ultimei ştiri: 16.08.2019 17:32:11
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 06.02.2019 12:58:28
CME-VENITURI-PRO TV / Veniturile CME în România au trecut de pragul de 200 milioane de dolari pe an
București (MEDIA EXPRES) / 6 feb 2019 / CME, compania care deține PRO TV, a terminat anul 2018 cu venituri nete în România de 201,5 milioane de dolari, în creștere cu 5,4% față de 191,2 milioane în anul anterior, și un indice OIBDA de 85,7 milioane de dolari, în creștere cu 16,8% față de 73,4 milioane în 2017.

La nivelul grupului, în trimestrul patru 2018 profitul operaţional (OIBDA) a crescut cu 23%, până la 90,7 milioane de dolari, veniturile au urcat cu 3,2%, până la 228,3 milioane de dolari, graţie creşterii veniturilor din publicitate.

Pe ansamblul anului trecut, Central European Media Enterprises a realizat un profit operaţional de 222,7 milioane de dolari, în creştere cu 21%, în timp ce veniturile s-au majorat cu 10%, până la 703,9 milioane de dolari.

Compania a raportat la nivelul grupului că veniturile din publicitatea TV au crescut cu 7% (3% la un curs de schimb echivalent) iar veniturile din abonamente și taxe de distribuție au crescut cu 19% (15% la curs constant).

OIBDA include amortizarea drepturilor pentru achiziția de programe și este calculată ca venitul operațional sau pierderea înainte de depreciere, amortizarea și deprecierea mijloacelor fixe.

CME este o companie media care operează în cinci piețe din Europa Centrală și de Est, cu o populație totală de aproximativ 45 de milioane de persoane, inclusiv România. Operațiunile CME includ 30 de televiziuni în Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady and Ring), Cehia (Nova, Nova 2, Nova Cinema, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova International, Nova Action și Nova Gold), România (PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA, PRO TV International și PRO TV Chișinău), Republica Slovacă (TV Markíza, Markíza International, Doma și Dajto) și Slovenia (POP TV, Kanal A, Brio, Oto și Kino). CME este o companie tranzacționată pe piața NASDAQ Global Select și pe Bursa de la Praga sub simbolul "CETV".
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.