Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.08.2019
Data ultimei ştiri: 16.08.2019 17:32:11
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 07.02.2019 11:17:13
DIGI-EMISIUNE-ANIVERSARE / Jurnalul de Științe de la Digi sărbătorește doi ani
București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2019 / „Jurnalul de științe” sărbătorește doi ani de știri, reportaje și interviuri despre cele mai importante descoperiri științifice ale lumii de azi, prilej cu care vineri, 8 februarie 2019, de la ora 19:00 la Digi World și sâmbătă, 9 februarie, de la 16:30 la Digi24, Teodora Safta face retrospectiva miracolelor tehnologiei și medicinii prezentate în ultimii ani și va acorda premii pentru telespectatorii care urmăresc emisiunea.

“Jurnalul de științe e răspunsul pe care Digi Documentare îl dă, săptămână de săptămână, oamenilor dinamici și curioși care simt nevoia să înțeleagă lumea în care trăiesc. De la prima ediție a „Jurnalului de Științe” la Digi World și până astăzi, am dedicat peste 2.000 de ore de montaj pasionaților de genetică, fizică, inginerie, medicină sau robotică. Le mulțumim! Datorită lor, peste câteva zile, sărbătorim doi ani de existență într-un peisaj media care prețuiește prea mult jumătățile de adevăr. Le promitem că „Jurnalul de Științe” va continua să le aducă informații verificate de specialiști, în laborator”, a declarat Bogdan Chirițoiu, manager Digi Documentare.

„Jurnalul de științe” prezintă ce s-a întâmplat cu prima ființă venită pe lume într-un uter artificial, în ce stadiu este primul vaccin antigripal universal, cum a performat Flippy, robotul angajat de un lanț de restaurante ca ajutor de bucătar și de ce mașinile zburătoare rămân deocamdată doar pe ecrane.

Ediția din această săptămână a jurnalului îi răsplătește pe cei mai fideli dintre telespectatori cu un sistem home cinema, cinci jocuri interactive și patru seturi de articole promoționale.

Concursul se desfășoară în perioada 8 februarie (ora 19:00) - 15 februarie (ora 12:00), prin aplicația interactivă de pe pagina www.digi-world.tv, secțiunea Concurs.

„Jurnalul de științe” este singura emisiune din media românească dedicată ultimelor știri din lumea știintifică, fiind difuzată în fiecare vineri de la ora 19:00 pe Digi World și de la ora 23:00 pe Digi Life. Sâmbăta de la ora 16:30, emisiunea este reluată și de Digi24, într-un format extins care include imagini din documentare științifice realizate recent.

Digi World este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Music FM, Dance Fm și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.