Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.08.2019
Data ultimei ştiri: 16.08.2019 17:32:11
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 Profil 07.02.2019 14:14:55
CARTOON-PRODUSE-LANSARE / Miniso lansează la nivel global o gamă de produse „Să-nceapă aventura”
București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2019 / Cartoon Network şi Miniso au colaborat pentru realizarea unei colecţii de 264 de produse “Să-nceapă aventura”, care vor fi plasate în toate magazinele Miniso din 62 de țări, inclusiv România.

Din Europa în Asia, din Africa în America de Nord şi cea de Sud, Miniso îşi umple rafturile cu personajele Finn, Jake, BMO şi Prinţesa Spaţiului cu Bulgări.

Lansarea începe luna aceasta la nivel global, iar fanii “Să-nceapă aventura” se vor putea bucura de întreaga colecţie din magazine, care va cuprinde pluşuri, papetărie, cadouri şi accesorii - rucsacuri şi produse cosmetice.

“Dimensiunea impresionanţă a acestei colaborări demonstrează popularitatea globală și calitățile francizei Să-nceapă aventura", a declarat Vikram Sharma, vicepreşedinte al Cartoon Network Enterprises, Asia Pacific. "Miniso a fost un partener excelent pentru noi. Atunci când şi-au dorit un brand care să ofere tinerilor fani o asociere distractivă cu brandul lor, Să-nceapă aventura a fost alegerea evidentă, matematică!"

În acelaşi timp, un nou stoc de produse “Aventurile fraţilor urşi” – un alt brand Cartoon Network – va ajunge pe rafturile magazinelor Miniso, alături de produsele “Să-nceapă aventura”.

În urma vânzărilor impresionante pe care le-a avut colaborarea iniţială, din 2018, mai mult de 200 de noi produse “Aventurile fraţilor urşi” vor ajunge anul acesta în magazine.

Cartoon Network Enterprises (CNE), partea de licensing şi merchandising a Turner Asia Pacific, este responsabilă pentru dezvoltarea licenţelor Turner, cum ar fi Fetiţele Powerpuff, Ben 10, Să-nceapă Aventura, Aventurile fraşilor urşi, Uimitoarea lume a lui Gumball şi Rick şi Morty, dar şi alte seriale originale Cartoon Network şi Adult Swim. CNE aduce milioanelor de fani Cartoon Network produse de divertisment, jocuri interactive şi reviste.

Retailerul japonez Miniso a inaugurat, pe 1 septembrie 2018, primul sau magazin din România. Compania, specializată în retailul de produse pentru casă, accesorii și jucării, a fost înființată în anul 2013 și are ca obiectiv financiar atingerea unei cifre de afaceri de 100 de miliarde de euro la nivel global, plănuind să deschidă 40 de magazine în România până în anul 2020, potrivit wall-street.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here
MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.