×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.02.2019 16:46:46

AXN-SERIAL-PREMIERĂ / Serialul „Unde dai și unde crapă”/ „Snatch” revine cu sezonul 2, în premieră la AXN Black, de luni 11 februarie



București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2019 / “Unde dai și unde crapă” („Snatch”), inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie și lansat în 2000, revine cu sezonul doi în premieră, pe AXN Black, din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 23.00.

În timp ce se bucură de o binemeritată vacanță, gașca Hill se trezește din nou pe fugă, într-o cursă contra-cronometru pentru a-și proteja averea, dar și viața. Încercând să scape de cel mai mare mafiot local, Charlie Cavendish Scott, alături de prietenii săi, se trezesc lucrând pentru acesta. Tinerii vor avea nevoie de toată îndemânarea și curajul pentru a-și învinge inamicii, și pentru a recuceri orașul.

Acțiunea sezonului doi are loc în Costa del Sol, din sudul Spaniei, paradisul gangsterilor. Reputația Costa del Sol provine din perioada care a urmat după colapsul tratatului de extrădare din 1978 între Spania și Regatul Unit. În absența acestui acord, criminalii britanici ar fi putut fugi în Spania fără teamă de deportare, unde să se bucure de roadele muncii lor ilicite, de un confort extraordinar, fără temeri că i-ar putea descoperi cineva. Până când cele două țări au semnat un nou tratat de extrădare, în 1985, deja se formase o comunitate răspândită de criminali britanici expați în zonă, ceea ce i-a obținut porecla "Costa del Crime".

Alex De Rakoff, Aaron Ginsburg (“The 100”), William Green (“Ali G Indahouse”) și Rupert Grint sunt producători executivi, De Rakoff (“Dead Man Running”, “The Girl with the Dragoon Tattoo”) semnând și scenariul noii producții, care va avea 10 episoade. Kevin Connolly (“Entourage”), Tom Dey (“Failure to Launch”) și Luis Prieto (“The Oath”) sunt regizorii noului sezon.

Rupert Grint (seria Harry Potter) se întoarce pentru o nouă serie de aventuri ale grupului de tineri pungași alături de Luke Pasqualino (“Skins”, “The Borgias”), Lucien Laviscount (“Scream Queens”, “Honeytrap”), Phoebe Dynevor (“The Village”, “Dickensian”), Juliet Aubrey (“The Infiltrator”, “Primeval”), Tamer Hassan (“House Red”) și Dougray Scott (“Woman in White”, “Enigma”).

Actorii spanioli Úrsula Corberó (“Money Heist”), Hovik Keuchkerian (“Assassin’s Creed”, “The Night Manager”) și Tristan Ulloa (“Farinia: Snow on the Atlantic”) se alătură distribuției în noul sezon.

AXN este o televiziune de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (“Absența”, “Polițiști fără frontiere”, “Hannibal”), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (“Cei bravi”, “Grimm”, “Sherlock Holmes și Dr. Watson”, “Negociatorii”, “NCIS”) se bucură de aprecierea publicului român. Una dintre cele 40 de televiziuni tematice ale Sony Pictures Television, AXN se distribuie în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL