×

Programe TV -- Data și ora publicării: 13.02.2019 12:50:20

DIGI24-PROGRAME / Despre România, cu bune și cu rele, în campaniile anului 2019 la Digi24



București (MEDIA EXPRES) / 13 feb 2019 / Digi 24 promovează de luni până vineri, în Jurnalele de Ştiri Digi24, radiografia a tot ceea ce se întâmplă în societatea românească cu rubrici grupate pe temele importante precum sănătatea, educaţia, problemele mediului de afaceri, interacţiunea dintre cetăţean şi autorităţi.

În fiecare luni, campania „Pacient în România” prezintă sistemul de sănătate. Te duci la spital să te faci bine sau rişti să pleci de-acolo mai bolnav decât erai la internare? Dacă sistemul de sănătate e pacientul, are el şanse de vindecare? Carla Tănasie caută răspunsurile. Ştiri echilibrate. Adevăruri dure, livrate fără anestezie.  Arătăm, fără menajamente, bolile sănătăţii româneşti. Pentru asta, însă, e nevoie de curaj și din partea pacienţilor, şi din partea celor care lucrează în sistem. Dacă nu recunoaştem problemele şi nu vorbim despre neajunsuri, înseamnă că ele nu există şi atunci nimeni nu le va rezolva. Discutăm despre drame, obstacole şi acuzaţii. Dar nu uităm nici reuşitele oamenilor în halate albe.

Marţi în Reportajele campaniei „Raport de Ţară” Cătălin Firoiu spune povestea oamenilor și locurilor pe care le vizitează, care sunt soluţiile posibile la problemele comunităţii şi le reamintește autorităţilor de ce au primit votul și încrederea românilor.

Miercuri, „România Fast Forward” este despre oamenii care au ştiut să transforme fiecare greşeală într-o învăţătură. Şi după ce şi-au făcut temele, au reuşit. Poveştile unora dintre cei mai curajoși antreprenori români, oameni care au îndrăznit să iasă din tipare şi acum culeg roadele perseverenței lor, sunt aduse în Jurnalele Digi 24 de Sergiu Voicu.

În fiecare joi, în campania „Old school – New School”, Andreea Braşovean prezintă printre altele cum se poziționează România față de ”suratele” din Uniunea Europeană la nivelul de trai, absorbția fondurilor comunitare, programele școlare, manualele cu greşeli, ”fondul clasei”, subfinanțarea, abandonul şcolar, analfabetismul funcţional. Dar vorbește şi despre copiii geniali care cuceresc laurii olimpiadelor internaţionale. Cum

În fiecare vineri, la emisiunea „Plan Detaliu”, Teodora Ghenciu încearcă să afle ce nu funcţionează în societatea românească și îndeamnă românii să se implice, să nu mai aștepte ca alții să acționeze, în locul lor.

Jurnalele de Ştiri Digi24 prezintă şi transmisiuni în direct de la Bruxelles și Strasbourg, proiectul “Președinția României la Consiliul Uniunii Europene” și responsabilităţile României la cârma blocului comunitar.

Televiziunea Digi24 este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance Fm și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL