Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Televiziune 11.03.2019 17:59:30
MINIMAX-POLLY POCKET-SERIAL / Serialul „Polly Pocket” vine cu noi episoade, în martie, la Minimax
București (MEDIA EXPRES) / 11 mar 2019 / Seria animată „Polly Pocket”, cu personaje inspirate de popularele păpuși cu același nume, cu personajul principal o fetiță care folosește în slujba binelui puterile magice ale unui pandantiv moștenit de la bunica ei, se difuzează în luna martie la Minimax, zilnic, de la ora 18:25.

Serialul Polly Pocket este despre o fetiţă genială de 11 ani însetată de aventură, dar şi de dorinţa de a-i ajuta pe alţii, care încearcă să facă din Littleton, orașul în care locuiește, un loc mai bun. Ea moşteneşte un pandantiv magic de la bunica ei, Penelope Pocket, care-i permite să se micșoreze până la o înălțime de 10 centimetri. Pandantivul o „acceptă” pe Polly pentru a fi noua lui purtătoare, datorită forței fetiței de a-i folosi puterea în slujba binelui, intenţiilor sale altruiste şi intuiţiei ei.

Povestea începe în orăşelul Littleton, unde o fetiţă de 11 ani, pe nume Polly Pocket, se oferă să îi repare medalionul bunicii ei. Cu această ocazie, ea descoperă că medalionul este un artefact cu puteri magice, acesta dându-i puterea să se micşoreze şi apoi să crească la loc, atât ea cât şi alte persoane pe care le atinge. După ce spune acest secret prietenelor ei, Lila Draper - o fetiţă pasionată de modă, şi lui Shani - o fetiţă prudentă şi interesată de SF, cele trei încearcă să obţină bilete la concertul lui Melody, o cântăreaţă pop pentru adolescenţi. Fetelor li se opune colega lor, Gwen Grande, a cărei bunică, Griselle, cunoaște puterea pandantivului magic.

După un mic accident, Gwen descoperă pandantivul lui Polly. Familia Grande reuşeşte să fure medalionul magic și să îi micșoreze pe locuitorii din Littleton. După ce îi prinde pe hoți, Polly direcţionează toată puterea medalionului pentru a-i readuce pe toţi la talia normală. La final, pandantivul o alege pe Polly pentru a fi noua lui purtătoare.

În episoadele difuzate în luna martie (13-26), se dezvăluie că Prudence Pocket a fost pirat, şi că ea a creat Pandantivul Pocket, înainte de a deveni fondatoarea şi primul primar din Littleton. De asemenea, ea a fost prima dintre ascendenţii lui Polly care a încercat să facă Littleton un loc mai bun.

Eroii pozitivi ai seriei sunt: Polly Pocket - vocea Emily Tennant. O fetiţă genială de 11 ani însetată de aventură dar şi de dorinţa de a-i ajuta pe alţii. Ea moşteneşte un pandantiv magic de la bunica ei, Penelope Pocket.
Lila Draper - vocea Shannon Chan-Kent. Prietena pricepută la modă a lui Polly care adesea se exprimă folosind articole vestimentare. Lila îndrăgeşte moda şi crede că micşorarea este ceva chic.
Shani - vocea Kazumi Evans. O adolescentă îndrăgostită de SF. Shani este conciliatoarea şi cea mai inteligentă din grup. Emisiunea ei preferată este Y-Girls, şi urmăreşte vlog-ul lui Nicholas.
GenI - vocea Ellen Kennedy. Un program de inteligenţă artificială creat de Polly pentru a comunica.
Penelope Pocket (voce Ellen Kennedy) - bunica lui Polly și anterioara purtătoare a medalionului magic.

Eroii negativi ai serialului sunt: Griselle Grande (vocea - Patricia Drake). Bunica de 60 de ani a lui Gwen şi o femeie vanitoasă, Grande a fost cândva colega de cameră a lui Penelope din timpul facultăţii, care a descoperit puterile pandantivului din întâmplare şi a încercat apoi să i-l fure. Cele două s-au luptat, ceea ce a dus la ruperea pandantivului, iar apoi au luat-o pe căi diferite. Grande a încercat să refacă pandantivul, până când şi-a dat seama că Polly Pocket l-a găsit şi îl foloseşte cu bine. Ea şi Gwen încearcă acum să pună mâna pe el pentru a cuceri oraşul Littleton, pentru a îi micşora locuitorii şi pentru a-i ţine captivi într-o machetă de oraş, numit Grandeville. La finalul episodului 13 (11 în ordinea producţiei) este arestată după ce planul ei eşuează. Totuşi, după ce îşi termină pedeapsa, Grande continuă vânătoarea pandantivului, încercând să se răzbune pe Polly şi pe prietenii ei.

Gwen Grande - nepoata lui Griselle şi rivala lui Polly, la şcoală şi nu numai.
Paranormal Patty - o investigatoare cu puteri paranormale
Dl.Scheeman - un dubios om de afaceri care îl convinge pe Nicholas să meargă pe insula Omului-Aproape-Mort, sperând să răspândească pe vlog-ul băiatului o serie de zvonuri despre un templu bântuit, care să îi ajute afacerile. Are o macara magnetică, una care îi poate contracara puterile lui Polly.

Numele Pocket vine de la faptul că păpuşile Polly Pocket pe care se bazează serialul animat veneau în cutii care încăpeau în buzunar. Proiectate iniţial de către Chris Wiggs pentru fiica sa Kate Wiggs în 1983, acesta a gândit o căsuţă de păpuşi pentru o păpuşă mică. Bluebird Toys din Swindon, Anglia, a brevetat conceptul, primele păpuşi Polly Pocket apărând în magazine în 1989. Mattel a avut un contract de distribuţie cu Bluebird Toys pentru articolele Polly Pocket la începutul anilor 1990. În 1999, când producţia s-a diminuat, Bluebird Toys a fost preluat de Mattel.

Frazele magice pentru folosirea pandantivului sunt „Pocket Time” și „Tiny Power”.

Minimax este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Minimax se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani și promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.
(MEDIA EXPRS)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.