×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.03.2019 13:08:35

AXN-SERIALE-PREMIERE / Trupele speciale “S.W.A.T” și “SEAL” revin cu sezoanele 2 la AXN



București (MEDIA EXPRES) / 19 mar 2019 / AXN difuzează începând din 8 aprilie, de la ora 22:00, noi sezoane din serialele cu trupe speciale “S.W.A.T.” și ”SEAL”. Timp de două ore, în fiecare luni seară, cei doi eroi, Hondo (Shemar Moore) și Jason Hayes (David Boreanaz), alături de echipele lor, aduc porție dublă de acțiune și adrenalină la AXN. 

Sezonul doi din S.W.A.T. debutează în forță de la ora 22.00 și îi găsește pe Daniel "Hondo" Harrelson și echipa sa, ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles, pe urmele unor traficanți care au răpit nouă copii din Haiti. Un puternic cutremur care lovește orașul aruncă totul în haos și amenință cursa contra cronometru pentru a îi găsi atât pe micuții răpiți, cât și pe răpitorii lor. În același timp, în noul sezon, conflictele personale ale membrilor S.W.A.T., în special cel dintre Hondo și Street, încep să afecteze întreaga echipă și pun în pericol buna desfășurare a misiunilor.

Stephanie Sigman, Jay Harrington, Alex Russell, Kenny Johnson își reiau rolurile în noul sezon, cu Shawn Ryan (“The Shield”, “Chicago Code”) și Aaron Rahsaan Thomas (“Friday Night Lights”, “CSI: NY”) producători executivi.

De la ora 23.00, SEAL, drama militară care urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal, revine cu noi misiuni clandestine, peste tot în lume. Acțiunea noului sezon are loc la câteva luni după întoarcerea echipei Bravo din teatrele de război, cu Jason complet refăcut în urma contuziei suferite. Însă o nouă criză cu ostatici americani și o amenințare cu bombă pe o platformă petrolieră îi poartă în Golful Guineea. Conflictele nu ocolesc nici unitatea SEAL, unde Ray (Neil Brown Jr) contemplează cu ideea de a se înrola în altă echipă SEAL, după ce a pierdut încrederea lui Jason.

Sezonul doi, produs de John Glenn (Allegiance) și Christopher Chulak (E.R), îi readuce alături de Boreanaz și Brown Jr. și pe Max Thierot, AJ Buckley, Tony Trucks și Jessica Pare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL