×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.03.2019 10:22:53

DIVA-SERIAL NOU / Diva difuzează serialul „Medicul legist” de duminică, 14 aprilie



București (MEDIA EXPRES) / 21 mar 2019 / Diva a anunțat premiera noului serial „Medicul legist” (“Coroner”), având în rolul principal o femeie medic legist, Dr. Jenny Cooper, care investighează morți suspecte în Toronto și inspirat de cărțile scriitorului britanic M.R. Hall, programată duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00.

Jenny Cooper este interpretată de Serinda Swan (“Inhumans”, “Ballers”).

“Este o femeie uimitoare, complicată și plină de viață. Este o femeie a timpurilor noastre. O urmărim în rolul de mamă, de medic legist și de femeie modernă, îi urmărim viața amoroasă și lupta cu anxietatea. Această luptă minunată și eroică m-a determinat să îndrăgesc acest personaj”, a declarat Adrienne Mitchell, regizoarea serialului.

În “Medicul legist” mai joacă Roger Cross („Dark Matter”, “The X-Files”), în rolul lui Donovan “Mac” McAvoy, un detectiv care o are ca partener pe Jenny; Eric Bruneau (“Blue Moon”) în rolul lui Liam, noul vecin al lui Jenny și Ehren Kassam (“DeGrassi: Next Class”), în rolul lui Ross, fiul lui Jenny în vârstă de 17 ani. De asemenea, în distribuție sunt Tamara Podemski („Rabbit Fall”) în rolul lui Alison Trent, colega excentrică a lui Jenny; Alli Chung (“Dark Matter”, “The Expanse”) în rolul lui Taylor Kim - un detectiv criminalist foarte inteligent, aflat la începutul carierei; Lovell Adams-Gray (“Second Jen”) în rolul doctorului Dwayne Allen, un patolog tânăr și idealist și Saad Siddiqui (“Incorporated”, “Taken”) în rolul lui Dr. Neil Sharma, un medic psihiatru.

„Medicul legist” este produs de Muse Entertainment, Back Alley Films și Cineflix Studios iar Morwyn Brebner (“Rookie Blue”, “Saving Hope”) este creatorul și producătorul executiv.

Diva face parte din portofoliul NBCUniversal Networks International alături de Universal TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th Street, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

NBCUniversal este o divizie a Comcast Corporation.

Cineflix (www.cineflix.com) crează, produce și distribuie filme și seriale în Toronto, New York, Londra și Dublin, aproximativ 200 de ore de programme de televiziune pe an.

Muse Entertainment (www.muse.ca) este o companie de producție pentru televiziune și distribuitor international cu sedii în Montreal, Los Angeles, Toronto și Vancouver. Muse are în palmares o gama largă de seriale de comedie și drame, miniserii, filme de televiziune, documentare, divertisment, programe pentru familie și animații.

Back Alley Film Productions Ltd (www.backalleyfilms.ca) este o companie înfințată de Janis Lundman și Adrienne Mitchell care produce divertisment de peste 25 de ani. Cu o experiență bogată în producție (Lundman/Mitchell) și regie (Mitchell) cele două au creat și produs seriale de succes pentru televiziunile în Canada și America. Cea mai recentă producție marca Back Alley este thrillerul “Bellevue”, cu actrița câștigătoare a premiului Oscar® Anna Paquin în rolul principal. Alte producții sunt serialul inspirat din al doilea război mondial “Bomb Girls”, serialul “Durham County”, ca și “Played”, “Bliss”, “Straight Up” și “Drop the Beat”. Back Alley are birouri în Toronto și Montreal.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL