×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.03.2019 17:02:09

AMC-INTO THE BADLANDS-PREMIERĂ / AMC difuzează ultimul capitol al serialului „Into the Badlands” de luni, 25 martie



București (MEDIA EXPRES) / 22 mar 2019 /. Capitolul final al serialului fantasy cu arte marțiale „Into the Badlands”, începe la AMC de luni, 25 martie, de la ora 22, ultimele opt episoade fiind programate în fiecare seară de luni, de la aceeași oră.

Prima parte a acestui al treilea și ultim sezon a fost difuzată în perioada aprilie-iunie a anului trecut; atunci se dezvăluia o parte din mitologia din spatele serialului. Secretele legendarului oraş Azra începeau să iasă la lumină datorită unui nou clan condus de Pilgrim (Babou Ceesay) și Cressida (Lorraine Toussaint din Orange is the New Black). În ultimele episoade ale serialului vor ieși la lumină secrete vechi, se vor forma alianțe noi, iar saga își va atinge punctul culminant într-o bătălie epică.

Serialul „Into the Badlands”, cu Daniel Wu, este o apariție distinctă în peisajul producțiilor pentru micul ecran: pe de o parte, împletește natura viscerală a artelor marţiale cu un stil vizual de inspirație Wong Kar Wai-ană, prin atenţia la detalii şi cinematografia somptuoasă. În al doilea rând, aduce un tribut muncii lui Akira Kurosawa. Totodată, ne apropie de Japonia medievală, prin modul în care e structură lumea din acest viitor postapocaliptic.

În serial sunt folosite stiluri de luptă autentice kung-fu, Krav Maga și Jiujitsu. „Into the Badlands” este totodată, una dintre cele mai ample producții realizate pentru TV ale momentului, cu bugete generoase şi multă imaginaţie investite în costume, recuzită fantezistă, locaţii spectaculoase şi efecte speciale.

Povestea din Into the Badlands este plasată într-un viitor distopic. Civilizaţia - aşa cum o ştim noi - încetează să mai existe. Peste timp, o societate feudală apare: tehnologia este aproape inexistentă; nu sunt componente electronice în Badlands, dar există lucruri mecanice şi electricitate. Structura societăţii e apropiată de cea din Japonia medievală, divizată în teritorii. Toată lumea stăpânește artele marțiale în această lume, iar unele personaje - precum tânărul M.K. (Aramis Knight) și Pilgrim - au și puteri supranaturale.

La începutul ultimului capitol din Into the Badlands, Bajie (Nick Frost), personajul care asigură partea de „comic relief” a acestui serial dramatic, îl avertizează pe Sunny (Daniel Wu) că nu trebuie să se încreadă în Pilgrim. Dar Sunny se luptă cu decizia de a-l ajuta pe Pilgrim să deschidă „Camera Meridian”, deoarece viața fiului său este în joc.

Filmările sezonului trei au avut loc la câţiva kilometri de Dublin (Irlanda), într-o mică localitate, numită Kilternan. Platoul de filmare a fost ridicat pe ruinele unui complex turistic. Pe generosul teren din jurul complexului au fost construite diverse locaţii din film, inclusiv câmpul de maci şi giganticul zid.

Produs de AMC Studios, Into the Badlands a fost creat de Alfred Gough și Miles Millar, producători executivi, showrunneri și scenariști. Cei doi au lucrat cu Jackie Chan, Jet Li, Michelle Yeoh şi Donnie Yen în numeroase filme.

„Sezonul 2 a fost momentul în care serialul a început să îşi dezvăluie identitatea ca un spectacol post-apocaliptic de arte marţiale, cu un decor de Mad-Max. Pe măsură ce acţiunea accelerează, acelaşi lucru îl face şi ritmul filmului. Până la final, Into the Badlands pare să îşi fi găsit propria
Identitate.” (denofgeek.com)

„O etalare de scene de luptă, suficient de suprarealiste ca să ofere un deliciu spectatorului, prin opoziţie cu latura sinistră a morţii care rezultă.” (Indie Wire)

„Costumele elaborate, scenografia complexă, luptele cu săbii, artele marţiale şi wuxia, care - toate la un loc - alcătuiesc ceva neobişnuit pentru un serial american. Însă latura neconvenţională este cel mai important atu comercial.” (Screenrant)

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc. Primul serial marca AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care a împlinit recent 100 de episoade și este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane încoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „Turn: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” și viitoarele producții „The Terror”, „Lodge 49” și „Dietland”), dar și producții de nonficțiune („Ride with Norman Reedus”, „Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction”). Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody) și „Hap and Leonard” și „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” (nonficțiune, pentru SundanceTV).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL