×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.03.2019 11:45:31

UPC-SEDIU NOU / UPC România a inaugurat noul sediu central în clădirea The Bridge 2



București (MEDIA EXPRES) / 23 mar 2019 / UPC România și-a mutat sediul central în clădirea de birouri The Bridge 2, dezvoltată de Forte Partners. The Bridge 2 este amplasată în zona de centru - vest  a Capitalei, unul dintre cele mai noi hub-uri de birouri, în apropiere de stația de metrou Grozăvești.

Birourile dedicate angajaților UPC din București vor fi amplasate într-un spațiu total de 5.500 de mp, distribuit pe trei etaje (etajele 8-10).

Prima etapă a mutării a avut loc la începutul lunii martie prin relocarea angajaților din sediul de pe Şoseaua Nordului. În luna iunie se va derula cea de-a doua etapă, care constă în relocarea angajaților care lucrează în sediul din Sema Park.

„Ne bucurăm să inaugurăm noul sediu UPC România într-o clădire ultramodernă, care contribuie la crearea unui mediu de lucru armonios și dinamic. Mutarea în clădirea The Bridge 2 aduce două mari beneficii pentru echipa noastră. Primul este reprezentat de facilitățile excelente oferite de spațiile special amenajate pentru diferite tipuri de activități, cât și de facilitățile care țin de sustenabilitatea clădirii și accesibilitate. În al doilea rând, vom aduce împreună echipele din București, acest spațiu favorizând schimbul de experiență, creativitatea și conectarea angajaților noștri.”, a declarat Mihnea Rădulescu, CEO al UPC România.

Conceptul se bazează pe spaţii deschise și birouri tip open space, un număr extins de săli de ședință, spații create pentru a favoriza munca în echipă sau lucrul individual, phonebooth-uri (încăperi în care angajații pot intra în conferințe telefonice), dar și spații informale – precum zone pentru relaxare și coffee point-uri. Astfel, amplasarea spațiului este una dinamică și angajații au posibilitatea de a alege spațiul cel mai potrivit pentru activitatea pe care o desfășoară.

Dezvoltarea şi implementarea proiectului au fost realizate cu sprijinul companiei de consultanță imobiliară Colliers International România.

"Este admirabil când o companie de talia UPC România setează noi standarde privind confortul și starea de bine a angajaților prin atenția pe care o alocă spațiului de birou. Colliers a acționat ca one-stop-shop, oferind un serviciu 360°: de la consultanța inițială în dezvoltarea noului concept de Workplace, subcontractarea și coordonarea echipei de design interior, continuând cu activitatea de Project Management și Change Management (care include organizarea mutării propriu-zise și comunicarea noului concept de amenajare a spațiului către angajați, pentru ca ei să îl înțeleagă și să-l folosească la capacitate maximă).", a declarat Andrei Voica, Director Project Management and Workplace Consultancy în cadrul Colliers International.

Proiectul The Bridge include mai multe clădiri de birouri de clasa A (3S+P+10) cu o suprafață de aproximativ 80.000 m². Clădirea îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și de sustenabilitate. Angajații UPC au la dispoziție, în spațiile comune, prize pentru mașini electrice, parcare pentru biciclete, spațiu verde exterior amenajat pentru relaxare, tehnologie LED, lumină naturală pentru toate spațiile de birouri, toate aceste facilități contribuind la asigurarea unui spațiu de lucru armonios.
Adresa noului sediu UPC România este Str. Sergent Constantin Ghercu nr. 1 A, The Bridge 2, etajele 8-10, sector 6, București.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL