×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 03.04.2019 12:40:37

ANGACOM2019-PROGRAM / ANGA COM 2019 a anunțat programul conferinței: 38 de paneluri cu experți și 13 prezentări tehnologice



București (MEDIA EXPRES) / 3 apr 2019 / ANGA COM 2019 a anunțat agenda conferinței cu un total de 36 de paneluri cu experți și 13 prezentări tehnologice, pentru prima dată în istoria evenimentului urmând a avea loc patru sesiuni de discuții la nivel înalt: Summit-ul privind conținutul internațional, Summit-ul internațional al CTO (Chief Technology Officer), Summit-ul german de broadband și Summit-ul German Media. Expoziția și Conferința asociației germane a cabliștilor ANGA dedicată Broadbandului, Televiziuneii și Online-ului se desfășoară la Köln în Germania, între 4 și 6 iunie 2019.

Repere ale programului internațional, care constă într-un total de 18 paneluri în limbă engleză, sunt Summit-ul Internațional pentru Conținut și Summit-ul Internațional CTO, în prima zi a evenimentului.

Vorbitori la Summit-ul de conținut internațional "Strategii de conținut pentru rețelele de bandă largă, satelit și OTT" sunt: Thomas Christensen (CEO, Nordija), Jeroen Ghijsen (fondator și CEO, Metrologic), Marc Antoine d'Halluin (Chairman of the Board, M7 Group), Philippe Oliva (Executive Vice President of Sales and Products, Eutelsat), Jean-Marc Racine (directorul general al EMEAR, Synamedia), Wilfried Urner (CEO, HD PLUS) și Christoph Vilanek (CEO, freenet). Pentru summitul internațional al CTO au confirmat: Colin Buechner (Managing Director Access Network, Liberty Global), Michael Fränkle (Senior Vice President Networks & CTO, TDC Group), Elmar Grasser (CTO, Sunrise Communications), Thomas Helbo (EVP, Fixed Technology, Tele2), Gerhard Mack (CTO, Vodafone Deutschland), Steve McCaffery (President International, ARRIS Group) și Axel Sihn (Managing Partner & CEO, WISI)

Dr. Peter Charissé, Managing Director al ANGA COM a declarat: "Ne-am extins programul de conferințe și am îmbunătățit în mod semnificativ programul cu subiecte noi cum ar fi 5G, Streaming, Big Data și Smart City, iar expoziția va stabili un nou record. cu un spațiu mai mare decât anul trecut. În plus față de angajamentul tot mai mare al furnizorilor internaționali, suntem deosebit de mulțumiți de numeroasele noi participări ale companiilor de dimensiuni medii".

Un total de 13 prezentări tehnologice în engleză vor aborda următoarele subiecte: DOCSIS 3.1, 10 Gigabit, 5G , FTTH, WiFi, Cyber ​​Security & Security, Servicii cloud, virtualizare rețea și infrastructură HFC.

Intrarea la ANGA COM 2019 costă între 22 de euro pentru biletele de acces la expoziție (preț redus online, la casa de bilete costă 35 de euro) și 790 de euro pentru un bilet „Executive” care permite accesul la expoziție, conferințe și Press & VIP Lounge.

Detalii privind accesul și programul evenimentului pot fi găsite pe site-ul www.angacom.de.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL