×

Programe TV -- Data și ora publicării: 04.04.2019 11:25:06

TELEVIZIUNE NOUĂ-PLANURI / Polonezii de la SPI Internationa vor să lanseze în România o televiziune de seriale turcești TDC (Timeless Drama Channel)



București (MEDIA EXPRES) / 4 apr 2019 / Distribuitorul de conținut SPI International care deține televiziunile FilmBox este în discuții cu unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața din România pentru lansarea postului TDC (Timeless Drama Channel) în perioada imediat următoare, potrivit unui comunicat de presă.

Televiziunea va difuza „cele mai tari seriale turcești, urmărite de peste 400 de milioane de oameni din 140 de țări”, potrivit comunicatului, Turcia fiind al doilea mare producător de seriale TV din lume, după Statele Unite.

TDC se adresează tuturor vârstelor și programează producții cu bugete de aproximativ 200.000 de dolari pentru fiecare episod, serialele fiind premiate la nivel internațional.

Printre cele mai cunoscute titluri se numără ”Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi”, ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day”.

“Black Money Love” este o poveste de dragoste dintre Ömer și Elif, Ömer este polițist și vrea să afle adevărul despre uciderea logodnicei lui, care oficial s-a sinucis. Serialul dramatic a fost urmărită în peste 140 de țări din Orientul Mijlociu, până în America Latină și Spania. În 2015, acesta a fost nominalizat la Premiile Emmy.

„Karadayı” este o producție premiată despre o poveste de dragoste disperată. Acțiunea este plasată în Istanbul, în anii `70. Familia Kara este foarte respectată în zona muncitorească în care trăiește, iar tatăl lui Mahir, Nazif este considerat "Karadayi" - nașul bun al zonei, pe care oamenii îl consultă pentru sfaturi și ajutor, la nevoie. Viața familiei se transformă într-un iad din cauza unei acuzații greșite care are ca rezultat trimiterea în închisoare a lui Nazif Kara pentru o crimă pe care nu a comis-o. Nominalizat la categoria ”Cel Mai Bun Serial” la Premiile Emmy, Karadayı este o producție impresionantă, cu 353 de episoade, vândută în 37 de țări precum Afghanistan, Argentina, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala, Honduras, Costa Rica, Nicaragua, Indonezia, Arabia Saudită, Iran, Israel, Qatar, Egipt, Paraguay, Bolivia, Ecuador, Pakistan, Peru, Chile, Panama, Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Georgia, Kosovo, Lituania, Macedonia, Serbia, Croația, Ucraine, Grecia, Tunisia.

Televiziunea va difuza și dramele istorice cu costume elaborate precum “Kurt Seyit&Shura”, serial care prezintă aventurile a doi îndrăgostiți care renunță la viața lor magnifică din Rusia și ajung în Istanbul .

TDC va programa în fiecare zi și câte un film artistic.

SPI International/Filmbox este o companie de media internațională care operează 36 de televiziuni pe șase continente, SPI fiind unul dintre cei mai mari agregatori de conținut native în format Ultra HD din lume, potrivit site-ului companiei. SPI furnizează conținut linear și on demand, inclusiv streaming live de programe UHD, conținut prin internet și furnizori de tip OTT.

SPI International are o istorie de 25 de ani ca furnizor de filme pentru cinematografe și programe TV în piața din Polonia și cea internațională. Compania a fost fondată și este deținută de omul de afaceri Loni Farhi (62), președintele consiliului de administrație al Kino Polska TV SA și președinte și CEO SPI International, Inc.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL