Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 _Comunicaţii 10.04.2019 13:10:24
TELESTE-BILANȚ 2018 / Teleste a încheiat anul 2018 cu o creștere în vânzări de 6,7%
București (MEDIA EXPRES) / 5 apr 2019 / Vânzările companiei de tehnologie pentru comunicații Teleste în 2018 au crescut cu 6,7% față de anul precedent, ajungând la 250,3 milioane de euro, profitul operațional a fost majorat la 9,7 milioane de euro, astfel încât câștigurile pe acțiune au fost de 0,38 euro, comenzile totale ridicându-se la 264 milioane de euro.

Potrivit raportului anual al companiei, vânzările nete de servicii de rețea au fost îmbunătățite, iar profitabilitatea a crescut. Consiliul de administrație al Teleste a propus în consecință, pentru 2018, un dividend în valoare de 0,2 euro pe acțiune.

"Anul 2018, pentru mai multe motive, ar putea fi descris ca o întoarcere spre bine. Vânzările noastre s-au întors pe calea creșterii, iar rezultatul este mult mai bun după scăderea din 2017. Comenzile pentru perioada următoare au crescut la sfârșitul anului, la un nivel record. Acest succes a necesitat multă muncă și sa datorat angajamentului angajaților noștri", a declarat Jukka Rinnevaara, președinte și CEO al Teleste.

În 2018, Teleste a angajat aproximativ 1.400 de persoane.

Compania finlandeză este listată la Bursa din Helsinki și oferă produse și servicii integrate care permit construirea și gestionarea companiilor conectate la rețea. Produsele Teleste sunt destinate recepției de televiziune și internet în bandă largă, fiind de asemenea destinate pentru soluțiile de securitate, tehnologia informației și servicii conexe.

Produsele Teleste sunt comercializate în România prin DVB Investor, Teledatanet pentru head-end-uri video și broadband și Hibox pentru soluții destinate hotelurilor.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.