Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Televiziune 10.04.2019 14:45:00
EUROSPORT-FOTBAL-DREPTURI / Eurosport va transmite Copa America 2019 în România
București (MEDIA EXPRES) / 10 apr 2019 / Eurosport a anunțat la 10 aprilie semnarea acordului pentru drepturile TV și digitale exclusive de difuzare a Copa America 2019 în România.

Drepturile includ difuzarea de materiale video digitale pe platformele Eurosport România, meciurile putând fi urmărite în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player cu comentariu local.

Acordul de difuzare a Copa America consolidează angajamentul Eurosport de a prezenta conținut sportiv premium și vine în completarea anunțurilor recente cu privire la extinderea parteneriatului cu Premier League în România pentru încă trei sezoane, începând din 2019-2020 și difuzarea în exclusivitate a Cupei Angliei până în 2021, se arată într-un comunicat difuzat de Eurosport.

Andrey Stoychev, Head of Commercial Development, Distribution, Sports and Commercial Operations Discovery CEEMCA, a declarat: „Eurosport și-a luat angajamentul de a alimenta pasiunea pentru sport a milioane de fani din România, iar faptul că am obținut drepturile de difuzare a Copa America din această vară este dovada clară a ambiţiei Eurosport de a oferi conținut de calitate fanilor din România.”

„Spectatorii din România vor să se bucure de cel mai bun conținut sportiv pe tot parcursul anului, iar faptul că suntem deținătorii drepturilor pentru Premier League, Cupa Angliei, iar acum și pentru Copa America, ne transformă în Gazda Fotbalului Englez și a celui Sud-American pe piața locală. De asemenea, pregătim și alte surprize îndelung așteptate de către fanii noștri din România, așa că îi invităm să stea cu ochii pe noi în perioada următoare.”

Copa America va începe pe 14 iunie și se va desfășura în Brazilia. Titlul de campioană a regiunii se dispută între 12 țări, alături de unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume: Lionel Messi, Neymar, Alexis Sanchez sau Luis Suarez.

Programul Copa America:
Vineri, 14 iunie – Meciul care marchează deschiderea cupei; Brazilia – Bolivia
Sâmbătă 27 iunie – Sferturile de finală
Marți 2 iulie – Semi-finala (1)
Miercuri 3 iulie – Semi-finala (2)
Sunday 7 iulie – Finala Copa America 2019

Eurosport Player este serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.