Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Cinema 12.04.2019 10:29:50
HELLBOY-PREMIERĂ / „Hellboy” 3 intră pe marile ecrane din 12 aprilie
București (MEDIA EXPRES) / 12 apr 2019 / Vertical Entertainment și Cinema City au organizat la 10 aprilie avanpremiera de lansare a părții a treia din seria „Hellboy”, la CinemaCity AFI Cotroceni, filmul fiind programat să intre în cinematografe de vineri, 12 aprilie.

Filmul este destinat unei audiențe adulte și din rândul acesteia celor care sunt pasionați de macabru, dat fiind nenumăratele scenele viscerale cu trupuri rupte în toate direcțiile posibile și monștrii de coșmar pentru care deși creația artistică este la superlativ, efectul de oroare este pe măsură. Scenele de mațe împrăștiate, membre tăiate și sânge peste tot universul depășesc cu cel puțin un ordin de mărime un trendseter în domeniu de dată mai recentă, serialul HBO „Spartacus”.

Sunt remarcabile însă scenele în care monștrii distrug simboluri urbane din Londra, inclusiv Tower Bridge, Anglia fiind locul unde se desfășoară în mare parte acțiunea.

Thrillerul de acțiune despre creatura crescută printre oameni, Hellboy, stă de data aceasta în fața opțiunii dramatice de a deveni regele unui pământ dominat de demoni sau de a salva lumea în care a fost crescut și a trăit.

Filmul îi are în rolurile principale pe David Harbour (din „Stranger Things” de pe Netflix), Milla Jovovich (“Resident Evil”) și Ian McShane în rolul tatălui adoptiv al lui Hellboy și aduce pe ecrane un nou atac al forțelor Iadului asupra omenirii, condus de data aceasta de nemuritoarea vrăjitoare Nimue, secționată în șase bucăți și închisă în cufere ferecate în Evul Mediu, de însuși regele Arthur, folosind sabia înfiptă în piatră Excalibur, dar care este reîntrupată de un monstru cu trup uman și chip de porc mistreț cu intenția de a se răzbuna pe Hellboy. Prilej cu care aflăm noi detalii din biografia lui Hellboy – de unde vine, cum s-a născut, cine îl iubește și cine îl trădează.

Filmul are un procent de cronici pozitive de 12% pe agregatorul de critică după 97 de review-uri, cu rezumatul „Lipsindu-i flerul imaginativ care a făcut filmele Hellboy anterioare atât de plăcute publicului, aceast reboot fără suflet sugerează că Dante ar fi putut uita pe pământ un al zecelea cerc al Infernului”.

Ştefan Dobroiu în cinemagia.ro își intitulează cronica "Hellboy: o... migrenă insuportabilă" și scrie printre altele că "Premisa este ofertantă, dar cu greu poţi găsi scenariu mai prost", este "doldora de replici bombastice auzite în zeci de alte filme" și "scenariul este mai mult decât previzibil, practic o suită de scene în care protagoniştii (şi publicul) află nişte informaţii ce determină următorul pas al acţiunii", terminând fraza cu dezvăluirea că "la un moment dat un personaj spune că are "o migrenă paranormală". Şi noi am plecat cu migrenă de la cinema"...
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.