×

Cinema -- Data și ora publicării: 12.04.2019 10:29:50

HELLBOY-PREMIERĂ / „Hellboy” 3 intră pe marile ecrane din 12 aprilie



București (MEDIA EXPRES) / 12 apr 2019 / Vertical Entertainment și Cinema City au organizat la 10 aprilie avanpremiera de lansare a părții a treia din seria „Hellboy”, la CinemaCity AFI Cotroceni, filmul fiind programat să intre în cinematografe de vineri, 12 aprilie.

Filmul este destinat unei audiențe adulte și din rândul acesteia celor care sunt pasionați de macabru, dat fiind nenumăratele scenele viscerale cu trupuri rupte în toate direcțiile posibile și monștrii de coșmar pentru care deși creația artistică este la superlativ, efectul de oroare este pe măsură. Scenele de mațe împrăștiate, membre tăiate și sânge peste tot universul depășesc cu cel puțin un ordin de mărime un trendseter în domeniu de dată mai recentă, serialul HBO „Spartacus”.

Sunt remarcabile însă scenele în care monștrii distrug simboluri urbane din Londra, inclusiv Tower Bridge, Anglia fiind locul unde se desfășoară în mare parte acțiunea.

Thrillerul de acțiune despre creatura crescută printre oameni, Hellboy, stă de data aceasta în fața opțiunii dramatice de a deveni regele unui pământ dominat de demoni sau de a salva lumea în care a fost crescut și a trăit.

Filmul îi are în rolurile principale pe David Harbour (din „Stranger Things” de pe Netflix), Milla Jovovich (“Resident Evil”) și Ian McShane în rolul tatălui adoptiv al lui Hellboy și aduce pe ecrane un nou atac al forțelor Iadului asupra omenirii, condus de data aceasta de nemuritoarea vrăjitoare Nimue, secționată în șase bucăți și închisă în cufere ferecate în Evul Mediu, de însuși regele Arthur, folosind sabia înfiptă în piatră Excalibur, dar care este reîntrupată de un monstru cu trup uman și chip de porc mistreț cu intenția de a se răzbuna pe Hellboy. Prilej cu care aflăm noi detalii din biografia lui Hellboy – de unde vine, cum s-a născut, cine îl iubește și cine îl trădează.

Filmul are un procent de cronici pozitive de 12% pe agregatorul de critică după 97 de review-uri, cu rezumatul „Lipsindu-i flerul imaginativ care a făcut filmele Hellboy anterioare atât de plăcute publicului, aceast reboot fără suflet sugerează că Dante ar fi putut uita pe pământ un al zecelea cerc al Infernului”.

Ştefan Dobroiu în cinemagia.ro își intitulează cronica "Hellboy: o... migrenă insuportabilă" și scrie printre altele că "Premisa este ofertantă, dar cu greu poţi găsi scenariu mai prost", este "doldora de replici bombastice auzite în zeci de alte filme" și "scenariul este mai mult decât previzibil, practic o suită de scene în care protagoniştii (şi publicul) află nişte informaţii ce determină următorul pas al acţiunii", terminând fraza cu dezvăluirea că "la un moment dat un personaj spune că are "o migrenă paranormală". Şi noi am plecat cu migrenă de la cinema"...
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL