×

Revista presei -- Data și ora publicării: 12.04.2019 14:15:31

REVISTA PRESEI / 12 apr 2019 /




CNA vrea să schimbe a doua oară, în acest an, legislația must carry
Televiziunile pot să redevină libere la retransmisie când vor
RCS&RDS a dus reţeaua de fibra optică la încă 700.000 de gospodării în 2018, triplu faţă de Telekom şi de 8 ori mai repede ca UPC 
Roxana Ciuhulescu revine la TV cu o nouă emisiune. La ce post va apărea şi primele declaraţii
Bugetele de publicitate TV ale companiilor farmaceutice în trimestrul I 2019
CATENA susţine American Independent Film Festival 2019
Muntele trece la Rock FM: când îl puteţi asculta
De vineri până duminică (12 – 14 aprilie), de la ora 19.25, postul FilmCafe difuzează trilogia cult „The Matrix”
„Vaslui: polul sărăciei”, un reportaj de Paula Herlo, duminică, la „România, te iubesc!”
Digi24 lansează proiectul special „Transplant, misiune posibilă”
Digi a fost lider în primul trimestrul la portarea numerelor de telefon
Prezentator nou la Telejurnalul TVR. Radu Andrei Tudor, de la Pulsul zilei
Disney anunță data lansării și prețurile platformei care va concura cu Netflix. Când ajunge și în România
Serialul Vlad, de pe Pro TV, va avea și sezonul doi
Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleacă din compania lui Adrian Sârbu
Antena 1 dă lovitura. Ștefan Bănică Junior are un rol decisiv, pericol pentru concurenţă!
Cătălin Măruță are un salariu gigantic! Câți bani îi dă ProTV lunar
Neașteptat! Ce salariu primește Simona Gherghe de la Antena 1. Suma este fabuloasă
Ce sumă fabuloasă a câștigat Andreea Bălan de la Youtube. Cântăreața a fost criticată dur


CNA vrea să schimbe a doua oară, în acest an, legislația must carry. Televiziunile pot să redevină libere la retransmisie când vor
 
CNA se pregătește să schimbe legislația must carry, la nici două luni după ce o mai modificase o dată. Pentru că unele televizi vor să reintre în lista must carry oricând în timpul anului. Dacă anunță cu trei luni înainte. Consiliul Național al Audiovizualului a discutat astăzi mai bine de o oră cu reprezentanți ai marilor televiziuni despre modificarea deciziei 72, ce reglementează relația dintre cabliști și televiziuni și care include și principiul must carry. Nu mai departe de luna februarie, CNA a modificat această decizie astfel încât o televiziune să poată ieși din lista must carry cu un anunț prealabil de trei luni. Totodată, televiziunile care ieșeau din lista mai puteau să revină când se publica următoarea listă, în luna ianuarie a următorului an. De ce au luat această decizie? Deoarece companiile de cablu erau „zăpăcite” de anunțurile de ieșire din listă, pe ultima sută de metri. Cel mai recent exemplu a fost Kanal D. Cum vor acum să modifice legislația? Televiziunile să poată redeveni libere la retransmisie, dacă informează CNA tot cu trei luni înainte. Articolul supus dezbaterii, pentru 30 de zile, sună astfel:  
„Art 11 (1) Prin excepție de la prevederile art 11, radiodifuzorii ce doresc să revină în regimul must carry vor notifica cu cel puțin 3 luni înainte Consiliul, care va modifica lista în funcție de indicii de audiență din anul precedent și o va publica pe pagina sa de internet, în atenția tuturor distribuitorilor de programe.” CNA va lua apoi indicele de audiență al televiziunii, pe anul precedent și va reface lista posturilor libere la retransmisie. Forul a discutat subiectul mai bine de o oră cu George Chiriță, Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale, alături de reprezentanții a două televiziuni care nu se mai află în lista must carry, Antena și Pro TV, dar și de un reprezentant al Național TV.
https://www.paginademedia.ro/2019/04/cna-must-carry

RCS&RDS a dus reţeaua de fibra optică la încă 700.000 de gospodării în 2018, triplu faţă de Telekom şi de 8 ori mai repede ca UPC 
Operatorul de cablu are o infrastructură fixă care acoperă cu aproape 3 milioane mai multe case în raport cu principalii săi rivali. Compania de cablu RCS&RDS a accelerat puternic în 2018 investiţiile în expansiunea reţelei proprii de fibră optică, care a ajuns la încă aproximativ 700.000 de gospodării, conform datelor dintr-o prezentare pentru investitori publicată de operatorul de comunicaţii. Datele arată că în anul 2018 RCS&RDS a extins reţeaua la un număr de gospodării de aproximativ trei ori mai mare decât cel la care au ajuns rivalii de la Telekom şi de peste opt ori mai mare decât rivalii de compania de cablu UPC, care urmează să devină parte a companiei de comunicaţii mobile Vodafone.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/rcs-rds-a-dus-reteaua-de-fibra-optica-la-inca-700-000-de-gospodarii-in-2018-triplu-fata-de-telekom-si-de-8-ori-mai-repede-ca-upc-18070194
 
Roxana Ciuhulescu revine la TV cu o nouă emisiune. La ce post va apărea şi primele declaraţii
 
Roxana Ciuhulescu (39 de ani) revine cu o nouă emisiune în televiziune, după ce timp de peste un deceniu a prezentat la Pro TV „Pro Motor“, cea mai longevivă emisiune auto din România. Roxana Ciuhulescu va prezenta o nouă emisiune la TVR, ce va avea tot un format motor-sport.    Emisiunea se numeşte „Lumea vitezei“ şi va fi difuzată începând de sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21.00, la TVR HD, potrivit Libertatea.    „«Lumea vitezei» este o emisiune de motor-sport, pe care o voi prezenta împreună cu Adi Teslovan, unul dintre cei mai buni piloţi de raliuri din România. Alături de producătorul Alex Rostotchi vom aduce un suflu nou acestui format şi vă vom prezenta toate noutăţile din domeniul motorsport şi nu numai. Noul format aduce încă o premieră: toată viaţa mi-am dorit ca emisiunea pe care o prezint să intre în prime-time. Iată că visul mi se realizează“, a declarat vedeta.
https://adevarul.ro/entertainment/tv/roxana-ciuhulescu-revine-tv-noua-emisiune-post-aparea-primele-declaratii-1_5caf52b5445219c57e63494f/index.html

Bugetele de publicitate TV ale companiilor farmaceutice în trimestrul I 2019
În primele trei luni ale acestui an, volumul de audiență obținut de reclamele TV pentru medicamente (OTC - Over the Counter), suplimente alimentare și alte produse din domeniu farmaceutic a fost mai mare cu 3,3% față de aceeași perioadă a anului trecut.
În primul trimestrul al acestui an, 29 de companii din domeniul farmaceutic (producție, distribuție și de retail), monitorizate de „Forbes România”, au comandat reclame care au acumulat un volum de audiență de 134.831 GRP’30 pe targetul comercial (urban, 18 – 49 de ani).
Acest buget este mai mare cu 3,3% față de cel înregistrat în primul trimestru 2018.
Volumul obținut de cele 29 de companii reprezintă 24,4% din bugetul total de audiență obținut de clienții publicitari pe televiziune. Adică, aproape un sfert din publicitatea difuzată de cele 70 de televiziuni din sistemul de monitorizare Kantar Media, în primele trei luni ale acestui an, a fost reprezentată de reclamele la aceste produse. Este cea mai mare cotă de piață TV deținută de un sector de activitate, peste cotele obținute de companiile de comunicații, retail sau producătorii de branduri de îngrijire personală.
https://www.forbes.ro/bugetele-de-publicitate-tv-ale-companiilor-farmaceutice-trimestrul-2019-137127

CATENA susţine American Independent Film Festival 2019
Timp de 7 zile, cele mai bune filme indie americane ajung la București! Comedii, filme horror și de acțiune, drame, western-uri, filme documentare, întâlniri cu regizori reputați, dezbateri pe unele dintre cele mai actuale subiecte culturale vor fi prezentate la American Independent Film Festival, ediția a III-a.
https://www.forbes.ro/catena-sustine-american-independent-film-festival-2019-137177

Muntele trece la Rock FM: când îl puteţi asculta
 
Realizatorul de radio şi bloggerul Ciprian Muntele a semnat cu postul Rock FM, unde va putea fi auzit de luni până vineri, imediat după „Morning Glory cu Răzvan Exarhu“. Începând cu 15 martie, Ciprian Muntele, care a părăsit recent Radio Tanănana după trei ani, va prelua tronsonul orar 10.00-13.00 de la Rock FM şi va putea fi ascultat în fiecare zi a săptămânii lucrătoare, în cadrul programului „Rockaholic“, anunţă postul de radio.  „S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple. Pentru momentul ăsta al vieţii mele, simt că venirea mea la Rock FM e cel mai bun lucru pe care îl puteam trăi acum, care să presupună existenţa mea într-un radio din FM-ul românesc. Şi eu sper că e un lucru bun nu doar pentru mine, ci şi pentru Rock FM, că n-am venit aici de capul meu, doar pentru că aveam eu nevoie de schimbarea asta, ci şi în urma faptului că nişte oameni au încredere în mine. Adică avem de gând să facem multă treabă împreună de aici înainte“,  declarat Muntele.
https://adevarul.ro/entertainment/tv/muntele-trece-rock-fm-puteti-asculta-1_5cb04b2d445219c57e6ba314/index.html
 
De vineri până duminică (12 – 14 aprilie), de la ora 19.25, postul FilmCafe difuzează trilogia cult „The Matrix”
 
La două decenii de la data lansării, trilogia The Matrix poate fi văzută pe micul ecran, de vineri până duminică (12 – 14 aprilie), de la ora 19:25, pe postul FilmCafe. Matrix/The Matrix (1999), Matrix – Reîncărcat/The Matrix Reloaded (2003) și Matrix – Revoluții/The Matrix Revolutions (2003) se reiau pe post în perioada 17 – 19 aprilie, de la ora 17:30. Trilogia Matrix a marcat istoria SF-ului într-o manieră profundă. Dincolo de universul science-fiction creat, efectul „bullet-time', în care vedeam cum se comprimă aerul la trecerea unui glonț, ori tehnica „morphing' prin care vedeam cum personajele se lăsau extrem de mult pe spate în timpul scenelor de luptă, au făcut istorie. Produs hibrid, la graniţa dintre cinema, bandă desenată şi joc video, seria The Matrix a devenit şi etalonul în materie de thrillere cyber-futuriste. A generat, asemenea seriei Star Wars, o mitologie proprie. A însemnat o revoluţie vizuală, cu o estetică unică, surprinzătoare și la 20 de ani de la data lansării. Neo, protagonistul, sfida timpul, gravitația, esenţa însăşi a realităţii, iar ecranul a fost umplut de cele mai remarcabile secvenţe de luptă văzute vreodată.
https://tvmania.ro/de-vineri-pana-duminica-12-14-aprilie-de-la-ora-19-25-postul-filmcafe-difuzeaza-trilogia-cult-the-matrix-256658.html
 
„Vaslui: polul sărăciei”, un reportaj de Paula Herlo, duminică, la „România, te iubesc!”
 
Vaslui. Considerat polul sărăciei în Europa, Vasluiul e județul cu asistați social, cu minori singuri, cu sate goale, cu elevi care abandonează școala. Săptămâna aceasta, la România, te iubesc!, Paula Herlo intră în birourile primarilor ca să înțeleagă de ce în România unii pot să dezvolte comunitatea, iar alții administrează doar sărăcie.  Cu 10.000 de asistați social și 10.000 de șomeri la 50.000 de angajați, vasluienii au cel mai mic venit din PIB pe cap de locuitor, n-au suficiente spitale, școlile se închid, iar copiii fac de multe ori naveta kilometri întregi. De aceea rata abandonului e dublă față de media națională, desi toți experții spun că educația i-ar scoate din sărăcie.
https://tvmania.ro/vaslui-polul-saraciei-un-reportaj-de-paula-herlo-duminica-la-romania-te-iubesc-256656.html
 
Digi24 lansează proiectul special „Transplant, misiune posibilă”
 
Pentru cei care pierd oameni dragi și trebuie să ia imediat decizia donării organelor. Pentru cei care așteaptă decizia lor în fața listelor încremenite. Pentru cei care donează de dincolo de viață și pentru cei care nu vor putea să le mulțumească vreodată, Digi24 lansează proiectul special Transplant, misiune posibilă'. 65 este numărul donatorilor de organe din România, anul trecut. 5645 este numărul bolnavilor care așteaptă acum transplantul de rinichi, plămâni sau celule stem care le poate salva viața. Între donator și primitor e drumul lung de la teamă la speranță. Digi24 reconstituie etapele acestui drum alături de aparținători și supraviețuitori, cu speranța că o mai bună conștientizare poate transforma cifrele în vieți salvate.
https://tvmania.ro/digi24-lanseaza-proiectul-special-transplant-misiune-posibila-256653.html
 
Digi a fost lider în primul trimestrul la portarea numerelor de telefon
 
Peste 27.000 de numere de telefon au fost portate în reţeaua Digi, reprezentând aproximativ 37,5% din piaţa totală de portabilitate pe segmentul telefonie mobilă. De asemenea, Digi Tel a fost serviciul preferat de cei mai mulţi dintre abonaţii care au optat pentru portarea între reţelele de telefonie fixă, cu 2.277 numere portate în luna martie. În ansamblu, în primul trimestru al anului, Digi | RCS & RDS s-a menținut ca lider la portabilitatea globală (numere de telefonie fixă și mobilă portate), cu 89.713 numere portate, a anunţat, joi, operatorul care citează date ANCOM. Digi Mobil și Digi Tel au înregistrat o creștere a atractivității față de primul trimestru al anului 2018, în perioada ianuarie-martie 2019 fiind portate cu 21% mai multe numere decât în aceeași perioadă a anului anterior (70.717 numere portate în rețeaua fixă și mobilă, în 2018). "Le mulțumim clienților pentru încrederea pe care ne-o arată și pentru fidelitate. Viziunea noastră de busines are în centrul său preocuparea de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri de pe piață și pe excelența în relațiile cu clienții. Aceste rezultate reconfirmă că suntem conectați la aspirațiile și la nevoile clienților din România", a declarat Serghei Bulgac, Președinte și Director general RCS & RDS S.A. În prezent, rețeaua Digi Mobil 3G acoperă 99,5% din populația României și rețeaua 4G, 65% din populație. Digi este liderul pieței de portabilitate în segmentul telefoniei mobile, poziție deținută constant, în cei aproape 11 ani de existență a serviciului de portabilitate în România.
https://www.economica.net/digi-a-fost-lider-in-primul-trimestrul-la-portarea-numerelor-de-telefon_167425.html
 
Prezentator nou la Telejurnalul TVR. Radu Andrei Tudor, de la Pulsul zilei
 
Telejurnalul TVR va avea, de luni, un nou prezentator. Este vorba de Radu Andrei Tudor, cel care prezenta emisiunea Pulsul zilei (scoasă din grilă) și rubrica Tema zilei. Radu Andrei Tudor va fi prezentator al principalului jurnal al TVR în cursul săptămânii. Totodată, el va continua să modereze rubrica Tema zilei (din cadrul Telejurnalului). Mihai Constantin, cel care prezintă, acum Telejurnalul, va fi pe post în weekend. Tot în weekend rămâne Dorina Florea (alternativ cu Mihai Constantin). Pulsul zilei, emisiunea pe care Radu Andrei Tudor o avea pe TVR 1, a fost scoasă din grila de programe. În locul ei, pe interval (19.00-20.00), a fost mutat Ionuț Cristache.
https://www.paginademedia.ro/2019/04/radu-andrei-tudor-telejurnal-tvr
 
Disney anunță data lansării și prețurile platformei care va concura cu Netflix. Când ajunge și în România
 
Disney anunță data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, un concurent pentru Netflix, care va reuni producțiile Disney, de la clasicele animații, la filme celebre din universul Marvel, StarWars și Pixar. Disney+ va fi lansat anul acesta, pe 12 noiembrie în Statele Unite, la prețul de 6.99 de dolari, la jumătate față de abonamentul Netflix de 12.99 de dolari, scrie Variety. Utilizatorii vor avea și posibilitatea să-și facă un abonament anual de 69.99 de dolari, adică 5,83 dolari pe lună. Ulterior, platforma va fi lansată pe rând în diferite regiuni ale lumii. Platforma va ajunge și în România, cel mai probabil, la sfârșitul anului 2020, când platforma va fi disponibilă în Europa de Est și America Latină. În Statele Unite, Disney+ va avea disponibile pentru început 25 de seriale originale și 500 de filme, dintre care 100 fac parte din categoria celor mai recente.
https://www.paginademedia.ro/2019/04/disney-plus-pret-abonament-statele-unite-lansare-romania
 
Serialul Vlad, de pe Pro TV, va avea și sezonul doi
 
Vlad, serialul produs și difuzat de Pro TV va avea și sezonul doi. Informația vine de la Aleksandras Cesnavicius, CEO al postului Pro TV, care a discutat despre serial într-un interviu acordat publicației Adevărul. „Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste.” Serialul Vlad, produs după licența serialului turcesc Ezel, a fost pariul Pro TV pentru această primăvară. Vlad a debutat luni, 25 februarie cu cifre bune, ca lider de audiență pe toate targeturile. Pe parcursul difuzării, Vlad s-a aflat la bătaie cu Asia Express, principala emisiune a postului concurent, Antena 1. Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV: „Suntem fericiţi să vedem că telespectatorii noştri au primit foarte bine serialul „Vlad“. Ca să fiu complet sincer, a fost un risc foarte mare pe care ni l-am asumat – să lansăm în prime timeun serial în care am investit un buget mare. S-a dovedit a fi o mişcare bună, pentru că a reuşit să aducă o audienţă puternică şi loială. Telespectatorii ne spun că le place faptul că este un serial care pare real, că este construit atât pe părţile bune, dar şi pe cele mai puţin bune ale societăţii şi că personajele sunt puternice şi umane. Serialul este inspirat din clasica poveste a contelui de Monte Cristo şi, astfel, sunt elemente pe care oamenii le recunosc. Dar, în final, este vorba despre o poveste universală de dragoste, trădare şi răzbunare, spusă într-un mod local, românesc. Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste.”
https://www.paginademedia.ro/2019/04/vlad-sezon-doi-pro-tv
 
Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleacă din compania lui Adrian Sârbu
 
Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajați ai Mediafax, părăsește grupul de presă după 25 de ani. Jurnalista a fost în ultima perioadă redactor-șef al publicației „Monitorul apărării și Securității”, parte a Mediafax. Anunțul a fost făcut chiar de Indira Crasnea, pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj simplu: „Sfârșit de capitol. După 25 de ani”. Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista a confirmat plecarea, însă nu a dorit să vorbească despre planurile de viitor. Indira a lucrat în agenția de presă Mediafax, fondată de Adrian Sârbu, în 1994, la scurt timp de la lansarea agenției. A venit de la ziarul Ora (după desființarea publicației), odată cu Cristi Dimitriu, Cristian Hostiuc, Elvira Gheorghiță și Cristi Popa. De-a lungul anilor a fost reporter Mediafax, comentator, editor, iar în 2006 a devenit editor-șef adjunct. În 2016, Indira Crasnea a fost devenit editor-șef Mediafax. Numirea ei a venit după ce agenția a fost lovită de un val de demisii, printre care directorul editorial Cristi Dimitriu, editorul-șef de atunci, Mona Hera, dar și numeroși jurnaliști. Cei mai mulți s-au alăturat noului proiect de agenție News.ro lansat de Orlando Nicoară. Indira Crasnea a fost de-a lungul timpului și președinte al Clubului Român de Presă.
https://www.paginademedia.ro/2019/04/indira-crasnea-paraseste-mediafax
 
Antena 1 dă lovitura. Ștefan Bănică Junior are un rol decisiv, pericol pentru concurenţă!
 
Antena 1 se pregătește să dea o lovitură de proporție. Telespectaorii vor afla duminică, începând cu ora 20.00 ce supriză le va face postul de televiziune. Antena 1 lansează serialul de comedie “Liber ca pasărea cerului”. Acesta va fi difuzat, în premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1. Este vorba de o savuroasă comedie cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale. Producătorii serialului sunt Ducu Ion și Cătălin Cățoiu, iar director de imagine este Liviu Mărghidan. “Liber ca pasărea cerului este un serial realizat după un scenariu sută la sută românesc”, se menționează într-un comunicat de presă. Potrivit postului de televiziune telespectatorii vor urmări o comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando. Cei doi se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză. Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârșită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.
https://www.capital.ro/antena-1-da-lovitura-stefan-banica-junior-are-un-rol-decisiv-pericol-pentru-concurenta.html
 
Cătălin Măruță are un salariu gigantic! Câți bani îi dă ProTV lunar
 
Cătălin Măruță, prezentatorul de la ProTV are un salariu colosal. Se pare că prezentatorul emisiunii "La Măruță", face parte din cei care încasează cele mai mari sume de bani din tot trustul. Presa a scris despre Cătălin Măruță că ar încasa un salariu mai mare și decât cel al Andreei Esca. Prezentatorul a reușit de-a lungul anilor să ocupe un loc important în ProTV și să fie chiar unul din simbolurile televiziunii. Cătălin Măruță prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, în regim live, emisiunea „La Măruță”. El reușește să atingă cote de raiting foarte bune, ceea ce i-a și determinat pe patronii televiziunii să îi acorde un salariu atât de mare. Măruță ar încasa de la ProTv pentru emisiunea pe care o prezintă zilnic aproape 15.000 de euro, conform informațiilor ajunse în media, scrie DC Business. Soțul Andrei atinge această sumă doar cu ajutorul unor bonusuri pe care le primește. Vedeta ProTV-ului este de asemenea și printre cei mai bine plătiți prezentatori de evenimente. Pe un astfel de job, Măruță ar încasa în jur de 1 500 de euro.
https://www.capital.ro/catalin-maruta-are-un-salariu-gigantic-cati-bani-ii-da-protv-lunar.html
 
Neașteptat! Ce salariu primește Simona Gherghe de la Antena 1. Suma este fabuloasă
 
Simona Gherghe prezintă de ani buni emisiunea Acces Direct difuzată la Antena 1. Acum iubita prezentatoare TV se pregătește să nască, motiv pentru care este în concediu maternal. Simona Gherghe moderează Acces Direct din anul 2010. Emisiunea difuzată în regim live înregistrează cifre de rating ridicate așa că nu este de mirare că Simona câștigă atât de mulți bani. Salariul Simonei Gherghe care s-a vehiculat în presă atinge suma de 7.000 de euro pe lună. Cu toate acestea, vedeta nici nu a infirmat dar nici nu a confirmat că încasează această sumă.
https://www.capital.ro/s-a-aflat-ce-salariu-primeste-simona-gherghe-de-la-antena-1-suma-este-fabuloasa.html
 
Ce sumă fabuloasă a câștigat Andreea Bălan de la Youtube. Cântăreața a fost criticată dur
 
La începutul lunii trecute cântăreața Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară. În urma nașterii prin cezariană, vedeta de la Antena 1 a fost la un pas să își piardă viața, suferind un stop cardio-respirator. În urma acestei complicații, vedeta a trecut prin perioade extrem de complicate, fiind operată de trei ori. În clipele de coșmar, pe lângă familie, pe Andreea Bălan au mai susținut-o și fanii. De asemenea, au existat persoane care au acuzat-o că și-a vândut imaginea într-un moment nepotrivit. Pe lângă clipurile pe care le posta des pe contul de socializare, artista a făcut reclamă unor produse și inclusiv spitalului, deși a fost cât pe ce să își piardă viața. Contul de Youtube al vedetei s-a dezvoltat extrem de repede, ajungând la 256.000 de vizualizări și o rată de 874 de abonați lunar în martie 2018, până la 2,79 milioane de vizualizări și 15.000 de abonați în luna precedentă, când vedeta a povestit prin ce a trecut. Cel mai probabil, suma câștigată pentru aceste vizualizări ajunge la 6.000- 8.000 de dolari.
https://www.capital.ro/ce-suma-fabuloasa-a-castigat-andreea-balan-de-la-youtube-cantareata-a-fost-criticata-dur.html
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL