Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 _Comunicaţii 13.04.2019 15:30:33
RONOG6-PREZENTĂRI-CONFERNIȚĂ / Romanian Network Operators Group a lansat prima cerere de propuneri pentru prezentări la ediția RONOG 6 din toamnă
București (MEDIA EXPRES) / 13 apr 2019 / Romanian Network Operators Group (RONOG) care organizează a șasea întâlnire anuală la 1 octombrie 2019, la Hotel Marriott în București, a lansat în aprilie prima cerere pentru propuneri de prezentări în cadrul conferinței.

Propunerile care trebuie trimise la adresa de e-mail cp [at] ronog.ro trebuie să fie non-comerciale și să nu descrie produse sau servicii, care sunt rezervate sponsorilor evenimentului. Prezentările trebuie să se refere la experiența în derularea operațiunilor de rețea, rezultatele unor studii și cercetări sau studii de caz.

Propunerile vor fi luate în considerare doar dacă conțin un rezumat și câteva slide-uri, în perioada de selecție. Propunerile pentru prezentări trebuie trimise în forma integrală până la 1 septembrie 2019, după această dată fiind primite doar dacă rămâne spațiu disponibil. Prezentările trebuie să conțină o estimare a duratei.

Comisia de organizare RONOG 6 formată din 11 persoane va selecta primele propuneri până la 15 mai, după care va urma a doua cerere de propuneri la 1 august cu termenul de selecție finală a prezentărilor la 1 septembrie.

Agenda finală a ediției RONOG de anul acesta va fi publicată la 15 septembrie.

Comisia de selecție și organizare RONOG 6 este formată din Eric Andrei Băleanu, Telecom Entrepreneur & Community Builder, Andreea Cătănescu, Conference Coordinator, Florin Dragomir, Head of Technical Regulation – ANCOM, Mircea Grigoraș, Cyber Security Expert, Mihnea-Costin Grigore, Technical Project Manager Security - Akamai Security Services, Cătălin Leanca, Network Engineer – ICI ROTLD, Cătălin Pătrașcu, Cyber Security Expert, Cristian Sîrbu, Network Architect & Consultant - Redbit Networks, Gabriel Sarbu, CEO - Real Network and Tel, Angela Stănescu, Conference Coordinator și Vali Tipu, Marketing Manager - Canal S.

RONOG 6 este un eveniment deschis dedicat Internet Service Provider-ilor, operatorilor de rețele prin cablu și celorlalți reprezentanți din industrie care se întâlnesc pentru a asista la prezentări și socializare, cu scopul de a discuta care sunt provocările, mecanismele și soluțiile, experiențele și cele mai bune proceduri în: dezvoltarea de soluții noi, trenduri și inovații în internet, difuzarea de conținut, unelte și implementarea Ipv6, managementul limitărilor Ipv4, securitatea și operarea rețelelor, tehnologia centrelor de date, operarea de rețele și DNS, reglementări în internet, securitatea rețelelor, peering și schimb de date mobile și Internet of Things (IoT).

Evenimentul este găzduit de asociația InterLAN. Sponsorii din domeniul tehnologiei rețelelor și internetului au la dispoziție patru pachete de sponorizare de la 1.000 la peste 5.000+ de euro, clasificate în patru categorii: Bronz, Argint, Aur și Platină.

Mai multe detalii privind evenimentul sunt publicate online la adresa www.ronog.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.