Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 _Comunicaţii 15.04.2019 17:12:15
SES-BILANȚ-ACOPERIRE / Acoperirea SES ajunge la 355 milioane de gospodării la nivel global
București (MEDIA EXPRES) / 15 apr 2019 / SES își consolidează poziția de lider al distribuției video prin satelit prin creșterea numărului de gospodării pe care le deservește cu mai mult de 4 milioane, la peste 355 milioane la finalul lui 2018, cu o distribuție video de peste un miliard de oameni la nivel global.

Rezultatele studiului anual „Satellite Monitor” derulat de SES evidențiază extinderea acoperirii SES și accentuează importanța rolului satelitului în furnizarea de conținut video către un public larg, direct și indirect, sigur și accesibil. În Europa, transmisia prin satelit, în special prin soluțiile DTH, rămâne principala tehnologie de distribuție, SES deservind 167 milioane de gospodării pe tot continentul.

Satelitul continuă să fie o platformă atractivă pentru distribuția video, solidă și eficientă din punct de vedere a costurilor, ceea ce o face ideală pentru transmisia programelor HD și UHD. SES este liderul global al distribuției de conținut video de înaltă calitate, cu cel mai extins pachet de canale HD și UHD între operatorii de satelit. SES transmite aproape un sfert dintre canalele HD disponibile prin satelit la nivel global și mai mult de o treime din canalele comerciale UHD.

La finalul lui 2018, sateliții SES distribuiau 8151 canale TV la nivel global, în creștere cu 6% față de 2017. Avansul a venit în principal din adăugarea de noi canale HD și UHD în flota SES de peste 50 de sateliți dedicați transmisiei video. Numărul canalelor HD transmise de sateliții SES a ajuns la 2777 la finalul lui 2018 (plus 7% față de 2017), în timp ce numărul de canale UHD disponibile pe sateliții SES a fost de 41, în creștere cu 46% față de anul anterior.

2018 a fost cel de-al 25-a an în care SES a derulat studiul Satellite Monitor. Informațiile detaliate pe care le furnizează despre acoperirea SES și trendurile în consumul de conținut video s-au dovedit a fi instrumente de valoare pentru clienții SES și consolidează calitatea SES de partener de încredere al radiodifuzorilor și deținătorilor de conținut la nivel global.

„SES investește în instrumente și servicii care să ajute clienții în o mai bună cunoaștere a pieței în care operează, care să le permită să aibă mai mult succes în business. Studiul Satellite Monitor este un astfel de instrument, care accentuează valoarea pe termen lung a piețelor video cheie ale SES și atenția pe care o acordăm clienților”, a declarat Ferdinand Kayser, CEO SES Video. „Dincolo de schimbările din obiceiurile de consum video, este clar că distribuția video prin satelit rămâne un instrument esențial în furnizarea unui experiențe de vizionare de înaltă calitate pentru cei mai importanți radiodifuzori și deținătorilor de conținut la nivel global. Prin diversificarea serviciilor noastre vom continua să susținem dezvoltarea și succesul viitor al partenerilor noștri.”

SES este liderul operatorilor de sateliți la nivel mondial, cu o flotă de peste 70 de sateliți, dispuși pe două orbite diferite: Orbită Geostaționară (GEO) și Orbită Medie (MEO). SES furnizează unui spectru larg de clienți servicii globale de distribuție video și conexiune de date prin intermediul a două divizii de business: SES Video și SES Networks. Serviciile SES Video ajung în peste 355 de milioane de locuințe la nivel mondial, prin intermediul platformelor DTH sau cablu, rețele digital terestre sau IPTV. Portofoliul SES Video include MX1, lider mondial care oferă o suită completă de servicii media inovatoare pentru distribuție liniară și digitală, și sistemul de sateliți ASTRA, care deține cea mai acoperire DTH din Europa.

SES Networks furnizează servicii de date gestionate global, oferind conectivitate către sectoare diverse, precum telecomunicații, transport maritim, aeronautică și energie, dar și către guverne și instituții din toate colțurile lumii. Portofoliul SES Networks cuprinde GovSat, un parteneriat public-privat în proporții egale dintre SES și guvernul din Luxemburg, și O3b, singurul sistem non-geostaționar care furnizează servicii broadband asemenea celor pe fibră optică. Mai multe informații sunt disponibile la www.ses.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.